2013. május 24., péntek

3.rész- Butik kalauz I.

Sziasztok,
a most eltelt napokban 37 taggal bővült a rendszeres feliratkozók száma,amit nagyon köszönök. Örömmel mondhatom azt is,hogy egyre több kommentet kapok tőletek az újabb részek alatt, azt is nagyon köszönöm. Eddig csak 1 rossz hozzászólást kaptam össz vissz: El "klónokat" gyártok.
Hát köszönöm szépen neked is,ezt nagyon-nagyon jó tudni,mert úgymond eddig senkinek sem tűnt fel ez..még magamnak sem... Szeretnék pár szó erééig beszélni a: második Eleanor blogról. Nem kell most őket támadni azért mert ők is csináltak egyet. Az ötletem sajnos nincsen levédve így, végül is bárki csinálhat ilyesmi blogot. Hiszen én is több angol oldalból eszeltem ki,hogy na,akkor én is csinálok egy magyart. Ne támadjátok őket és hurrogjátok le azért mert "az enyém volt hamarabb" stb,stb, ez nem szükséges, ezzel csak újabb konfliktusokat és bajokat szültök. Bár belegondolva sok-sok levelet kaptam ezzel kapcsoltban tőletek, sok eddig nem ismert ember jelölt be,hogy szóljon és ez jól esik azért,valamennyire.♥
Mert ezek szerintem tetszik a blog,jó az ötlet és értékelitek a belefektetett munkámat! 
DE FONTOS! Amióta megalapítottam ezt a magyar El blogot, azóta sorra nyílnak ki a hasonlóbbnál, hasonlóbb blogok...jó,látom,hogy tetszik nektek az ötlet,dee akkor is.. Tegnap pl.: egy olyan bloggal találtam szemben magam ami a szó szoros értelmében ugyan az volt mint az enyém: az egész Eleanor blogomat lemásolta..szinte minden betűjét is! GUSZTUSTALAN az ilyen.
Folyamatosan nyílnak az El blogok, aztán a Danielle,lett Perrie is...:)) Mind1.

Köszönöm mindent,hiszen ti vagytok azok akik miatt főképpen csinálom ezt az egészet!♥
Puszi,Berni.

Indítottam egy szavazást a blog hivatalos FB csoport keretein belül, miszerint írhattatok nekem egy, esetleg több boltot,butikot, ruhaüzletet amiket úgymond, kivesézünk együtt. Hozok róla képeket, olyan ruhákat amiket Eleanor onnan vett, leírnám az árait ft-ban is. 
A legtöbben a H&M-et és a TopShop üzletláncokat mondtátok a kedvencnek. 
Ezért is úgy gondoltam,hogy a mai részben a TopShop-ot fogjuk kivesézni.
A következőben meg majd a H&M-et, aztán jöhet majd a Zara, Burberry, Forever 21, Pull&Bear, Bershka és a többiek is.


Ha régebb óta nyomon követitek Eleanor-t, akkor tudjátok ez az-az üzletlánc ahova nagy szívesen betért bármikor. Szerintem ki lehet mondani,hogy talán a kedvence. Hiszen számos ruhadarabját innen szerezte be. Louis-t sokszor már magával vitte. A 2013-as TopShop divatbemutatóra és a ruhakollekciókra is ellátogatott, számok képet és videót készített. Nagyon elterjedt ez az üzletlánc, sajnálatos módon nálunk, Magyarországon még nem hozták be. Bár, helyenként rá lehet bukkani,holmi "semmit mondó", kicsi üzletekben pár TopShop ruhára,lehetőleg nadrágra. Nekem is van egy-kettő ruhám onnan. 

Hoztam nektek pár képet Eleanor onnan szerzett cipőiből: 
Most pedig áttérek a TopShop dzsekikre, kabátokra, kardigánokra, olyanokra amelyeket Eleanor hordott már: 







Ez a meleg, szőrmés,barna kabát átszámítva 17.895 Ft. A 
TopShop hivatalos oldala azt írja,hogy ez a darab már elfogyott.

Ez a szürke, apró mintás blézer átszámítva 15.200 Ft. De a TopShop hivatalos oldala azt írja,hogy ez a darab már elfogyott.

Eleanor ezt a blézer az egyik barátnője, születésnapi buliján vette fel.




Eleanor elsők között,akkor hordta ezt a fekete,egyszerű, de mégis vadító bőrkabátot, mikor a barátaival volt egyik este. Azt a képet amikor hordja, az egyik lány posztolta ki twitter-re.

Átszámítva 18.590 ft, és a TopShop hivatalos oldala, azt írja,hogy ez a darab még a mai napig kapható az üzleteikben is "világszerte". 
Végül jön pár TopShop féle nadrág, amiket szintén Eleanor szekrényében lapulnak:


Eleanor ezt a vékony,áttetsző, csont mintázatú nadrágot a tavalyi Halloween-i bulin hordta. Pár barátnőjével csinált közös képeket,miközben ebben az outfit-ben volt, amiket Instagram-ra töltött fel. 

Átszámítva a nadrág 9.460 ft, de a TopShop oldala azt írta,hogy ez a darab már elfogyott.
A TopShop ruhadarabjai egyediek, mégis különlegesek, számomra visszafogottak, hiszen a legtöbbször a sötét színek jelennek meg az egyes kollekció darabjaiban, de így még inkább csak jobban lehet passzolgatni mindenféle kiegészítőkkel, esetleg színesekkel is,mert azok is feldobhatnak, széppé és különlegessé tehetnek egy egyes outfit-et! Kifinomult és letisztult ruhadarabok fordulnak meg az üzleteiben.
 A cipők terén mindenféle megtalálható: magassarkú, lapos talpú, kis sarokkal rendelkező, szandál, esetleg saru. 
Ha TopShop üzlet előtt jártok külföldön, én azt ajánlom,hogy feltétel nélkül menjetek be, nézzetek körbe, és ha a pénztárcátok engedi /mert nem olyan olcsó üzlet/ akkor egy,kettő, esetleg több ruhát gyűjtsetek be a szekrényetekbe! 

Végül egy El féle TS outfit összeállítás, tetőtől-talpig:


1:
El ezt a szettet a One Direction, TMH turné egyik állomásán hordta. A képet saját, hivatalos Instagram oldalára töltötte fel. 

Az úgynevezett egybe részes, farmer, kicsit koptatott "munkaruhát", a TopShop-ban vette (katt).  /16.000 Ft/
Az alatta lévő világos, csíkos , hosszujjú, derék fölé érő felsőt 
 szintén a TopShop-ban vette (katt).
/5245 Ft/
 A cipője egy sima, egyszerű, fehér Vans (
katt).  /14.800 Ft/
És végül a nyakában díszelgő, szívecske medállal a végén ellátott, ezüst nyakláncot a Tiffany & Co.-ban vette (
katt).
/56.830 Ft/
Ezt a csodaszép nyakéket egyre több alkalomkor láthatjuk Eleanor nyakában. 

2:
El ezt a szettet egy esős napon hordta, mikor egyik délután Belfast-ba látogatott.

Ez a barnás, biztosan puha anyagú kabát nagyon jól illik hozzá,hiszen kiemeli a szeme színét is (katt).
/48.490 Ft/
Megint csak ebben az outfit-ben is feltűnt a mindenki szekrényében kedvelt alapdarab: a fekete, egyszerű szabású, sima, szűkített szárú, farmernadrág. Ezt a bevált darabot a TopShop-ban vette (katt).
/11.070 Ft/
Az egyik, számomra nagyon kedvelt cipőjét szintén a TopShop-ban vette, ez az a lábbeli ami szinte minden ruhához alkalmazható,mert szép,egyedi és ráadásul fekete, nincs nagyon megbonyolítva sem, aki kicsit különlegessé teszi ezt (katt).
/11.650 Ft/
A szett lezárása felé közeledve jönnek: az ékszerek.
Amik nagyon kedveltek Eleanor körében is,hiszen egy-egy kitüremkedő színű gyűrűvel, karkötővel a szettet szinte át is lehet formálni. Amit visel keresztes gyűrű, az már hozzánk is megérkezett többféle változatban,hiszen ez is kettő ujjas (katt). 

/2185 Ft/
És végül a nyaklánc, ami megint csak megjelenik. A Tiffany&Co.-ban vette (katt). 
/56.830 Ft/

3:
Ez a pár lesifotó akkor készült, mikor Eleanor pár barátjával éppen Manchester-ben tartózkodott.

Ahogyan láthatjuk is,nem éppen meleg napokat fogtak ki,így jött a meleg kabát-kesztyű és a hideg színek outfit.

A fekete, apró csíkos dzsekiét a Burberry-ben vette (katt).
/52.313 Ft/
Az alatta lévő,szintén hosszú, fekete, fehér cipzáras pulcsit, aminek a kapucnia kilóg az American Apparel-ben vette (katt).  /13.980 Ft/
A megint csak előkerült fekete farmer, ami a mostani részt szinte megbélyegzi, hiszen eddig mindig előkerült, ezt a TopShop-ban vette (katt). De Eleanor most még divatosabban oldotta meg a fekete-farmer ügyet,hiszen egy kicsit, amint látjátok felhajtotta a szárát, ami most divat! /9722 Ft/ A fekete, szintén elengedhetetlen táskáját a Mulberry-ben vette.
És végül a cipő, a Converse: lapos talpú, nem magasított szárú, egyszerű és szinte alap darab.
(Katt).  /13.110 Ft/ 
4:
Mai utolsó szettként ezt az outfit-et választottam. Meg is mondom miért: mert hamarosan itt a nyár, itt a szünet, no suli, mindenki kikapcsolódik és biztos vagyok benne,hogy sokan elmentek bulizni,vagy ha nem is oda, akkor mondjuk egy színházba, esetleg egy színvonalasabb eseményre.

Ezért is ez az Eleanor által hordott kifinomult, nem túl sok,hanem pont jó ruha tökéletes lehet ilyen alkalmakra. Ezt a ruhát a Mango-ban vette (katt).
/26.200 Ft/

"Ha már nyár, akkor napszemüveg."
Mivel lassan már itt a nyár,szinte a nyakunkban liheg,ezért is jön a meleg, a meleg meg a napsugarak miatt van, a napfény miatt.
Az ellen mi védi meg a szemedet? Hát a napszemüveg!
A mai napra már eléggé divatossá is vált,szinte elengedhetetlen kellék ebben az évszakban, nem,hogy még praktikus is,de még csinos is, egy szettet fel tud dobi kellőképpen, öltöztet is. Mostanában a kifinomult és letisztult napszemüvegek a divatok, mint a ruhák terén is, de jól néz ki ha van benne egy kis: vadság. Nem túl sok,hanem pont elég. Már régóta bejöttek hozzánk az úgy nevetett "pilóta" napszemüvegek is, ez sem, mint semelyik sem áll jól MINDEN egyes arcformának,ezt ne feledjétek el!

Itt van pár Eleanor féle kedvelt napszemüveg:

1: "Pilóta" napszemüveg:
Neki sötétített lencséjű és arany színnel színezett szárú Ray-Ban napszemüvege van (katt).
/ 56.830 Ft/
2: Másik kedvelt szemüvege: 
Szintén a Ray-Ban kollekció egyik karakteres darabja, mint mondtam, az állatminták menők, és ez El napszemüvegében is, a száránál, meg is mutatkozik (katt).
/56.680 Ft/

Mivel tudom,hogy van rá "kereslet" és,hogy sokan szeretnétek már látni egy Eleanor féle sminknek az elkészítését,hiszen ti kértetek meg,hogy legyen egy ilyen rész is, ezért most lett is!
Ezért is itt egy mindennapos Eleanor alapsmink :
1, kép: Ez egy 30-as barnás színű alapozó, krémes állagú, ami a bőrnek is jobb és sokkal könnyebben elkenhető (van hozzá mindenféle ecset is ma már), nem szárad olyan nagyon gyorsan, így egy pár pillanatig,ha még a kezdő stádiumban vagy,tudsz vele dolgozni.
Ez az: katt. /16.000 Ft/ Van ennél olcsóbb,könnyebben beszerezhető alapozó is.

2,kép: Ez ilyen, úgymond, szem alatti korrektor, de kisebb bőrhibákra is tökéletesen alkalmas, apró ecsetes és szintén krémes állagú. 
Egy jó tanács: olyan színűt vegyél,mint amilyen a rendes alapozód,hogy ne türemkedjen ki a bőröd színétől és ne nézzél ki nevetségesen a kettő alapozó közti különbség miatt. 

Ha pl.: örökletesen enyhén sötét,táskásak a szemeid akkor ez erre tökéletes,ha egy karcolást akarsz eltüntetni arra is jó,még talán azt is meg merem kockáztatni,hogy orr kicsinyítésre, úgymond optikai csalódásra is tökéletes lehet.
Ez az: katt. /11.600 Ft/

3,kép: Ez szintén egy "alapozó",kicsit más, és egy tört állaga van, púder, ami kicsit fényesebbé és természetesebbé teszi a sminkedet.
Ez az: katt. /1162 Ft/

4,kép: Ez egy bronzosító, por állagú. Ez a szín, ez az anyag leginkább annak áll jól, akinek barna pigmentes a bőre, jól lebarnult és nem fal fehér, mint a jegesmedvék. Azok, akik fehér bőrűek, lassan és nehezen barnulnak azoknak a világos, nagyon kevéske, szinte halvány pirosítók állnak jól, az ilyen bronzosító nem!
Van akinek ez a bronzosító tökéletesen illik az arcához, és az arccsontját teljesen kiemeli.
Ez az: katt. /8770 Ft/

5,kép: Ez egy szemhéjpúder, egy szemhéjfesték, mindenféle színben, mindenféle árnyalatban kaphatóak, a legjobban a szintén barna pigmentes bőrűeknek a barna, fokozatosan kivilágosodott, esetleg fokozatosan sötétített barnás szemhéjfesték áll jól. De mindenki szerintem el tudja mondani már magáról,hogy neki melyik lenne előnyös és melyik előnytelen.
Ez az: katt.  /4645 Ft/

6,kép: Ez csak egy sima szempillaspirál. Mára már mindenki piacra dobott több 100 féle sörtéjűt, ezáltal én azt mondom: bátran lehet válogatni szerteszét. 
Ez az: katt. /4340 Ft/

7,kép: Ez a híres vazelin, olyan mint a szájfény. Csak ebben az a plusz,hogy védi a szádat a kiszáradástól is, és ápolja az ajkaidat kellőképpen.
Ez az: katt. /410 Ft/
Mivel sokan a videóra is szavaztatok, egyaránt a képekre, így hoztam egy olyan Eleanor smink videót, ami nagyon alapos,lassú és pontról-pontra mutat minden mozdulatot: 



~1.lépés: Reszeld a körmödet egy időtálló, lehetőleg körömbarát reszelővel. Ha nem igazán használtál eddig ilyelt,akkor is remélhetőleg, az otthonodban megtalálható egy bizonyos "fémreszelő" nevű hosszú,fém reszelő. (katt)
Ezzel a körmöd mosolyvonalát hamar megtudod csinálni apró,finom mozdulatokkal!

Érdekesség: ha nem körömvágó ollóval vagdosod a körmödet,hanem időt szakítasz a szép ápolt körmök kinézetére akkor dobd el az ollót és válaszd a körömreszelőket! Lehet nagyobb, jobb fokozatút is választani, nem az alap reszelőt a "fémreszelőt". Mert ha gyorsan növő,erős,ápolt és egészséges körmöket és körömágyakat szeretnél akkor erre alkalmas a reszelő,mert az olló csak jobban roncsolja és jobban törik. (tudom, ezt nem veszi észre senki)
~2.lépés: Kend le egy fedőlakkal a körmödet mielőtt bármilyen színt viszel fel rá (lásd a képen-világoskék),hogy be ne szívja,mert ettől a körömlemezed sárga színű lehet. 
(katt) ->ezek ilyen "alapozó" lakkok,pont erre vannak amiről most beszéltem, a Dm-ben lehet kapni és GLITTER FEDŐLAKK néven találhatjátok meg. 
~3.lépés: Ha az alapozó lakk megszáradt akkor óvatosan kend rá a világoskék lakkot az összes körmödra, de ha nem bírod kivárni azt az időt amíg megszárad akkor itt egy olyan spré, a Dm jóvoltából amit Spray'n go néven találtok meg, ha ezt ráfújod a körmeidre akkor sokkal hamarabb száradnak meg. (katt). 
~4.lépés: Ha megszáradt mind két kezeden az összes köröm akkor, kenj rá egy átlátszó lakkot. Amely arra szolgál,hogy védi a körmödet, nem pattog le olyan gyorsan a lakk és egy szép fényes hatást ad neki.


És végül itt az ígért B.Ó.N.U.S.Z rész:
Amit kiválasztottam nektek, az pár Eleanor féle bikini outifit. 
Mivel itt a nyár mindjárt,itt a szünet és tudom,hogy a legtöbben most fogtok elmenni venni, mindenhová bikiniket,ezért is,megpróbálok nektek ebben segíteni egy kicsit.

1:
Eleanor ezt a bikini szettet,akkor hordta, mikor nem is olyan rég kiruccantak pár napra Louis-val nyaralni. Éppen pár szerencsés rajongóval fotózkodott ezen a képen!

Azt ajánlom mindenkinek,hogy most Eleanor-tól függetlenül,mindenki szerezzen be egy egyszerű,egy színű,nem bonyolult bikinit, mondjuk egy ilyen feketét,hiszen ez az a darab, ez az a forma, ami bármikor jól jöhet és bármilyen nadrág-felső összetételhez passzol.
Itt is feltűnik a Ray-Ban "pilóta" napszemüveg, megint csak (katt).
/56.830 Ft/
Ilyen alapbikinit bárhol be tudtok szerezni többféle színben is, és viszonylag olcsók is.
A nadrág a TopShop-ból van, khaki színű (ami most nagyon divatszín,szinte mindenben), rövid a végénél pedig levágott hatást keltő (katt). /6380 Ft/
És végül, a minden szettet megkoronázó: nyalkánc (katt). /56.830 Ft/

Itt van pár Forever 21 bikini:
1
2
3
A New Yorker tavaszi kollekciójából számos bikinit tudok nektek mutatni, amik színesek, extrémek,de inkább a masnik irányába hajlanak el.

Örömmel mondhatom,hogy a virágok és a neon színek újra,idén is belopták magukat a divatba, úgy mint tavaly is. Nem akarnak eltűnni,ami nekünk csak jó,hiszen fürdőruha téren is nagyon jól lehet ezeket a színeket és a virág mintákat együttes erővel használni.
Ráadásul a cipzár-as bikinik, a pánt nélküliek is még mindig kötelező bent maradást igényelnek a 2013-as fürdőruha szezonban is.
A csíkos újra hódít! Már az év elején bejöttek a divatba megint csak, úgy mint régen, de most a fürdőruhákba is beleivódtak. 


Itt van pár divatos, közkedvelt és ajánlott H&M bikini:
1:







Ez egy virág mintás, színes, felvidító, pánt nélküli, hátul cipzáras bikini.
 /2 990 Ft darabja- külön a felső és alsó/









2:






Itt a példa a divatos, egyszerű de mégis figyelemfelkeltő neon bikinire.
/Az alsó része- 1 990 Ft/

/A felső része- 3 490 Ft/








3:




És itt van még egy példa: az egyszerű és egy színű bikinire. Ami bár semmiből nem áll,de mégis nagyon divatos és főleg letisztult.
Pántos, amit le lehet csatolni így csinálhattok belőle pánt nélkülit is.

/Az alsó része- 1 990 Ft/
/A felső része- 2 990 Ft/








És végezetül itt van még kettő Eleanor bikini szett:






~ruha összeállítás (3-4 darab)
~ Butik kalauz folytatás II. (H&M, Burberry és a társai)
~ 1 köröm elkészítés Eleanor módra
~ Haj elkészítés (1-2 darab)
~ Nyárra sok Eleanor által inspirált ruhák, segítségek, beszerzési helyek,trükkök
~ PLUSZ megint csak egy meglepetés B.Ó.N.U.S.Z-t is kaptok!


A következő részben a "Butik kalauz II."-ben kivesézhető üzletek:



6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó:)! és imádom a bónusz részt:D<3

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus! Nagyon tetszett ezt is, mint a többi is! :)) Csak egy dolog volt, amiért előre is bocsánatot kérek, ha rosszul tudnám. Én úgy tudom, hogy szem alá lehet világosabb korrektort is használni. Persze csak egy árnyalattal világosabbat, mert a fekete karikákhoz, ha hozzákenjük a bőrünkhöz megegyező színt, attól még nem fog eltűnni. Ha viszont világosabbat kenünk rá, akkor el fog tűnni, de persze ha jól eldolgozzuk. Mindenesetre elnézést, ha mégsem így lenne :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:)) Elolvastam és nem tudod rosszul jobban belegondolva teljesen igazad van! És köszönöm,hogy figyelmeztettél ebben is:)))♥

      Törlés
  3. Iszonyatosan örülök,hogy van ilyen blog,mivel imádom Eleanort,és a stílusát.:)
    De nem tudsz ajánlani egy Perrie-set is.? /Ami lehetőleg magyar/.??Előre is nagyon szépen köszönöm,és a te blogodnál is várom a kövit:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki,hogy a blogomra találtál és,hogy tetszik is:))♥
      Amit kiírtam, az nem magyar! Csak a Danielle

      Törlés