Díjak


Folyamatosan kapom tőletek az újabbnál újabb blog linkeket. 
Amik mindig valamiféle kis díjat tartalmaznak,hogy azokat nekem, a blogomnak külditek tovább.
Nagyon aranyosak vagytok,hogy ennyit kapok tőletek,hogy pont én és,hogy pont rám, pont a blogomra gondoltak, egy adott díjjal kapcsolatban. 

Köszönöm♥

Díjak:Az első díjamat Zsoo.*-tól kaptam. Köszönöm szépen neked,hogy a továbbítással kapcsolatban pont rám gondoltál, hiszen én vagyok egyedül felsorolva a továbbküldötteknél.

11.dolog rólam:
1. Kedvenc márkám a H&M.
2. Minden héten elmegyek legalább egyszer vásárolni. #boltkóros

3. Nagyon szeretek olvasni.
4. Kedvenc írónőm: Lauren Conrad
5. Kedvenc színeim a fehér és a rózsaszín összes árnyalata. Ez a szobámban is megmutatkozik.
6. Nagyon szeretem Eleanor Calder stílusát, bár nem ismerem, de amit tudok róla, azt is imádom a személyiségében.
7. Szombaton néztem meg a WestEnd-be Will Smith és a fia közös filmjét, és el kell mondanom, én nagyobb durranásra számítottam, de így is nagyon tetszett, hiszen kétszer is sírtam rajta!
8. Ma nem voltam suliban.
9. Lehet ott leszek a Viva Comet-et. #imádnám♥
10. Van egy kutyusom, a neve Zsebi.
11. Van egy cicám is, a neve pedig Cilike. 4 éves voltam mikor ezt a nevet adtam szegénykémnek, hát igen, nem voltam egy kreatív. :)


Zsoo.* kérdései hozzám, és az én válaszaim:
K: Milyen nyelveken beszélsz?
V: Magyar,Német és Angol /persze az angolom nem tökéletes,hiszen nemrég kezdtem el/

K:Van testvéred?

V:Nincsen, csak féltestvéreim vannak.

K:Mi inspirál?

V:Eleanor. A divat. Az emberek. Legfőképpen a ruhák inspirálnak, az emberek, az utca emberei akiket nap mint nap látok, az ihletet Eleanor-ból merítem, hiszen róla szól a blog, és az összes bejegyzés is. Magyar blogger-ek is szintúgy inspirálnak, hiszen teljes mértékben felnézek rájuk. Inspirálnak a polcokon lévő ruhák sokasága,hogy megnézzem őket, a minták, a formák, a divat. Összességében sok minden inspirál, ezt így nem lehet pár sorba beletömöríteni,mert az nem menne.

K:Hány éves vagy?

V: 17. Ne tudd meg milyen rossz belegondolni is,hogy nemsokára 18 leszek! Borzalmas, legalábbis én így élem meg. 

K:Legcikibb sztorid? 
V: Sok ciki sztorim van, kétnaponta mindig történik velem valami gázos dolog, így nem tudok kiemelni olyat ami a legcikibb lett volna.

K: Sportolsz valamit? Mit?

V: Sajnos most nem, inkább csak itthon edzek , meg futni szoktam. A lovaglást szeretném újra folytatni,de sajnos azt nem lehet. De mivel anyukám fallabda oktató, ezért remélhetőleg nyáron eltudom kezdeni a fallabdát vele,mint ideiglenes sport.

K: Szeretsz rajzolni?

V: Kiskoromban imádtam, ne tudd meg mennyit rajzoltam. De mostanra már sajnos ez a kedvenc tevékenységem hanyatlik!

K: Miért pont ezt a témát választottad?

V: Mert mindig is felnéztem Eleanor-ra. Bár nem ismerem személyesen és sok dolgot nem tudunk róla, de teljes mértékben imádom őt, a személyiségét, azt ahogyan az emberekhez áll. Szeretem azt,hogy mennyi érzelmet, mennyi szeretet az Louis felé. Nagyon letisztultnak és kicsit különlegesnek tartom az ő stílusát mind a ruhákban, mind a kiegészítőkben és mind a saját személyiségében amit az emberek felé, felénk mutat.
Ezért is választottam ezt a témát.
Szeretném megmutatni minden embernek,már aki érdekel is,hogy Eleanor ruhatára milyen,hogy milyen különleges, milyen egyedi és milyen gyönyörű darabok lapulnak is az ő szekrényében. Szeretném a lányok felé közelebb hozni ezt a fajta stílust, ezt a fajta divatot, és azt is szeretném,hogy amit tudok, azt érjem el ezzel a bloggal. 

Szeretnék az embereknek segíteni a stílusuk kialakulásában, szeretném ha az emberek mernének kockáztatni és mernének bevállalni dolgokat!

K: Ki a kedvenc sztárod?

V: Nagyon sok van, de a fő kedvenc természetesen a 1D!♥

K: Mi a kedvenc blogod, amit mindig olvasol? 

V: Egy Liam Payne blog, ami egy magyar lányról szól. Csak sajnos ritkán vannak új részek!
És van egy másik, az pedig a Niall Dark.

K: Mi a kedvenc márkád?

V: A blog bejegyzéseiben sokszor elmondom melyik a kedvenceim és miért. De akkor most kiemelem neked a fő kedvencemet: a H&M. A második díjamat a rákövetkezendő napon kaptam meg, mint az elsőt. Köszönöm neked,hogy a továbbításban az én blogomra gondoltál Rebii

11.dolog rólam: 
1. Imádom a divatot. 
2. Imádom a ruhákat.
3. Mindenki azt kérdezi tőlem,hogy hogy a fenébe fér el ennyi ruha a szekrényemben? Válaszom rá: Lett egy külön szoba a ruháimnak, ahol tele van minden szekrénnyel, és hát így férnek el. #igen,boltkóros.
4. Nagyon szeretem a zenét.
5. Liam a kedvenc 1D tagom. Isteni hanggal rendelkezi, csupa szív, beleszerettem a mosolyába na meg mindenébe.♥
6. Most hétvégén voltam vásárolni a WestEnd-be, vettem egy nagyon szép virágos ruhát a H&M-ben, és egy virágos, ilyen has kirakós felsőt a Bershka-ban.
7. Most éppen egy divatblogot olvasgatok, a kedvencemben van egy új bejegyzés.
8. A Bermuda (magyar zenekar) most válaszolt a levelemre, miszerint lehet nyerni Comet jegyet, illetve egy általuk kisorsolt pólót. Remélem nyerek,mert mindig annyi mindent megosztogatok FB-on, és sajnálatos módon sosem nyerek semmit!
9. Taylor Swift és Ed közös számát hallgatom♥
10. A FB-os Eleanor oldalamra keresek majd újabb képeket és videókat, amiket megtudok majd ott veletek osztani.
11. Nemsokára megyek edzeni is. Hiszen kell a testmozgás! 


Rebii kérdései hozzám, és az én válaszaim:
K: Miért kezdted el a blogolást? 
V: Ezt a kérdést az első díjnál már kétszer is megválaszoltam, az a baj,hogy nem szeretném megint leírni. :)

K: Mióta írsz blogot? 

V: Írtam már 2 blogot így, szerintem 1 esetleg másfél éve.

K: Egy szóval hogyan jellemeznéd magadat? 

V: Mosolygós. 

K: Milyen napod volt? Hogy lehetne tökéletes befejezése? 
V: Eddig nagyon jó,hiszen utolsó hét van a suliban, ráadásul ma nem kellett bemennem és ennek nagyon örülök is. Tökéletes befejezés nem kell,hiszen itt áll mellettem!♥ 

K: Hol érzed magadat a legjobban? /kedvenc hely/
V: A legjobban szerintem az egyik barátnőmmel Balatonon, esetleg Tahitótfalun. Ott ahol kicsit csöndes a hely, jókat lehet beszélgetni, elkerített helység van nekünk, tele van minden friss, most rügyező virágokkal, minden színes és olyan békés, meghitt! 

K: Sorold fel a legkedvesebb embereket akiket ismersz. 
V: Mindenkiben lapul valami jó legbelül. Hosszú lenne a lista. :) 

K: FB-ozol vagy inkább a környezetet csodálod? 
V: Őszintén az első válaszom az lenne,hogy: FB. DE jobban belegondolva gyönyörű a természet, a táj, a növények, az állatok. Sokszor szeretek a kertben ülni és csak nézni ki a fejemből. 

K: Egy nap mennyit vagy a barátokkal? Mennyi időt szánsz a blogolásra? 
V: Hétköznap inkább csak a suli időt szánom rájuk, a szüneteket,mert igen, suli van. De a hétvégén akár egy teljes napot is együtt vagyok velük, egy teljes hétvégét is rájuk szánnék, és szánok is!♥
Mennyi időt szánok a blogolásra? Körülbelül 1-3 napot, amennyi kell, amennyi időm van. 1 esetleg fél órát ülök ide és kezdek bele az új részbe.

K: Kedvenc film, sorozat? 

V: Nagyon imádom a filmeket, így nem hiszem,hogy kitudnék emelni konkrétan egyet. A Vasember az amit nagyon imádok!
Sorozatban meg szeretem az Így jártam anyátokkal, a PLL, a Carrie naplója, Austin és Ally, Jersey Shore, Tini mamik, Kamureg és még sorolhatnám. 


K: Milyen színnel jellemeznéd magadat? És miért? 
V: A rózsaszín és a fehér. Mert ez a kettő a kedvenc színem. A fehér azért,mert egyszerű vagyok, könnyen kiismerhető és nincsenek szerintem kétszínű oldalaim, úgy ahogyan a fehérnek sincsen annyi árnyalata. És rózsaszín, azért is mert szerintem aranyos lány vagyok, nagyon lányos a stílusom és a viselkedésem is. Plusz vannak nekem is rossz tulajdonságaim mint mindenkinek, pár sötét dolog, így ez vezethető a rózsaszín sötét árnyalataira is.

K: Kedvenc 1D tag? Miért? 

V: Egyértelműen Liam!♥
Azért mert mikor egyszer barátnőm elküldte a WMYB-t akkor nem néztem kik énekelnek, csak hallgattam mert pakoltam. Liam hangja szólalt meg elsőnek és abban a pillanatban beleszerettem abba a pár hangba. Különleges hangzása van, szeretem benne,hogy ő az az ember, az a tipikus példa aki egyedien tud játszani kellőképpen a hangjával és a hangszálaival, ez kevés embernek adatott meg az életben!
Szeretem,hogy ő csupa szív ember, szeretem minden egyes tulajdonságát.
Ő az a karakter akire mindenki, ismétlem mindenki csak felnézhet, ő az akit mindenki csak példaképnek képzelhet ez a kis életében. Hiszen ő egy hős! Egy olyan hős, aki küzdött a saját életéért, és az ő magányos, saját életében belül is minden gonddal és rosszal szembe kellett nézni, és itt van, Ő,megtette és túlélte. És most jött el az a pont az életében amikor egyszerűen virágzik, pompázik. Mint egy kis ibolya, akit a megszületése után eltiport egy hegymászó, egy alak, sok éven át tépelődött, kókadt, megjárta a poklok poklát, de egy hosszadalmas idő után erőt vett magán és feltápászkodott, kirügyezett és most élete végig, hosszadalmas, megállás nélkül virágzik.
Liam olyan ember, akinek a külseje is csak egy óriási plusz pont. Mert ha a lelkébe beleszeretsz egy adott hang, egy adott taktus alapján, akkor ha csak rápillantasz arra a csillogó, mindig, minden érzést elmondó szempárra akkor tudod: ő az akiről álmodozhatsz. Ő az, akibe ha így is beleesel, nem számít!♥ 

  
A harmadik díjamat, köszönöm szépen neked Tina!♥ 
11.dolog róla:
1. Most jöttem ki a medencénkből éppen, és nem gyengén megégtem.
2. Holnap reggel lesz a sulimban az évzáró, nagyon nem szeretnék menni,mert szerintem teljesen illúzió romboló az egész!
3. Kezdődnek a leárazások, aminek nagyon örülök*-*
4. 3 hete született meg a "keresztfiam", imádom őt.♥
5. Nagyon szeretem a fagyit, főleg a zöld almát és az epret.
6. Csináltam egy blogot (kérésre) ami a ruháimról szól leginkább,meg a divatról.
7. Nemsokára megyek Balatonra.
8. Még jó múltkor, nyertem Viva Comet belépőket, és el is mentem az egyik barátnőmmel, hihetetlen élmény volt, komolyan mondom nektek, a tévé nem adja vissza annyira a hangulatot mint ami ott van a helyszínen.
9. Éppen tegnap néztem meg Miley ÚJ klippjét és azóta is azt a számot hallgatom, pedig még előtte is ismertem.
10. Határozottan próbálom magamat rávenni az edzésekre, de nem nagyon akar ez működni,pedig nagyom fontos, főleg ebben az időben.
11. Tegnapelőtt varrtam életemben először, és elmondhatom,hogy első próbálkozásra nagyon jól ment, sokan meg is dícsértek, és szerintem ezt rendszeresen fogom csinálni,hiszen annak ellenére,hogy "seggelős", mégis nagyon érdekes mert a végeredmény aranyoz be minden pillanatot. :)

Tina kérdései hozzám, és az én válaszaim:
K: Legfurcsább álmod?
V: Mi először az eszembe jut az a tegnap esti, pedofilokkal álmodtam, egész álmomban futottam, megállás nélkül,még akkor is amikor nem voltak mögöttem és végig sírtam, eléggé furcsa volt és egyben borzalmas érzés is,mert 7-kor felkeltem, és már nem mertem visszaaludni. 

K: Beceneved?
V: Leginkább Berni, Berni bogyó (de ez csak az egyik barátnőm szüleinek), Bernike, Cuki, Dunduska ( barátnőmmel hívjuk így egymást lassan 2 éve) 

K: Bakancslista?
V: Elszeretnék jutni Los Angeles-be egyszer, egyszer Párizs-ba is szívesen ellátogatnék, és persze London-ba is, szeretnél elmenni a közeljövőben pár divatbemutatóra is. Jó lenne ha végre végezhetnék a sulival, mert el szeretném érni azt a pontot,hogy meglegyen a szakmám és mellé az érettségim, hiszen ez már nagy lépés lenne.
Jó lenne találkozni, elmenni egy 1D koncertre, nem el a legnagyobb álmom, de a top 3 között ott van.♥ Örülnék ha a közeljövőben valamilyen szintben foglalkozhatnék a divattal, egyes emberekkel, a ruhákkal, vagy ha ez nem is, akkor a közeljövőben jó lenne ha belecsempészhetnék a mindennapjaimba egy kis divatot, mint például a Carrie naplójában.

Imádnám ha egyszer Liam rám nézne :D :$
Hosszú ez a lista, nagyon hosszú, de ez a cél, minden elérek egyszer az életemben, amit ide a képzeleteimben felírtam.

K: Hány gyereket szeretnél? Fiút vagy lány.
V: Nem szeretnék gyereket.

K: Van fiú barátod?
V: Persze,hogy van.

K: Szeretsz/tudsz főzni?
V: Már amit szeretek elkészíteni, valamilyen alap szinten tudok is, de a sütés sokkal, de sokkal közelebb áll hozzám, azt nagyon szívesen csinálom.

K: Van testvéred?
V: Nincsen, csak "mostoha" testvéreim vannak, de az egy jó pár!

K: Szeretnél majd egyszer tetoválást? Esetleg már van?
V: Igen, egyszer szeretnék, határozott elképzeléseim vannak már elég régóta. 

K: Milyen lenne az ideális randevú?
V: Nem szeretnék itt most egy listát felsorolni, persze tökéletes elképzeléseim vannak, természetesen mint minden egyes embernek. De szerintem egy randi akkor tökéletes, ha a számodra az ellenkező nemű is mindenhogyan tökéletes, ha ő neked az aki kell, akit úgy érzed tudsz szeretni, akkor bárhol, bármilyen körülmények között, bármilyen hely tökéletes lehet.♥

K: Mi az amit a legjobban utálsz magadban/ magadon?
V: Talán,hogy nincsen önbizalmam. Szinte semmi sincsen, és ez baj!
Ezt utálom a legjobban, mert ez kihat mindenemre, a külsőmre, a belsőmre, az alapján,hogy így a megfontolásom, az összes elképzelésem is megváltozik magammal kapcsolatban.  Egyszer majd talán sikerül végre elfogadni magamat.

K: Milyen tanuló lettél év végén? 
V: Holnap megtudod.
Megkaptam ma még a negyedik díjamat is, köszönöm neked Nelly!♥ 

11. dolog rólam:
1. Kék szemem van.
2. Most tudtam meg,hogy Harry csináltatott egy 21-es tetoválást, az anyukája miatt,mert ő 21-én született, édes nem?!♥
3. Éppen a hónapok óta kiszemelt szoknyámat próbálom megszerezni olcsóbban.
4. Imádok olvasni, éppen egy új izgalmas könyv után keresgélek.
5. Jelenleg nincsen legjobb barátnőm, de azon kívül nagyon sok barátom van, akikkel megoszthatok bármit, bármikor.
6. 3 barátnőmmel tervezzük,hogy mivel idén van utoljára vidámpark,hogy elmegyünk, de én mindenféleképpen estire akarok menni,mert az olyan izgalmas, sokkal jobb mint nappal.
7. Zavaró,hogy állandóan jönnek a mindenféle blog értesítések FB-on. xdd
8. Ma hazajöttem a kutyusomhoz, Zsebihez és olyan aranyos volt, annyira örült nekem.
9. El szeretnék menni pár divatbemutatóra.
10. Most éppen rá gondolok, és tudom,hogy olvasod♥ 
11. Maxiruhákat nézegetek most,mert szeretem őket.

Nelly kérdései hozzám,és az én válaszaim:
K: Szeretsz olvasni?
V: Kifejezetten imádok.

K: Eper vagy cseresznye?
V: Eper,mert az a kedvenc gyümölcsöm.

K: Van példaképed?
V: Sok mindenkire felnézek, és sok mindenkit szeretek valamiért amit már elért az életben, de kifejezetten példaképem nincsen, talán Eleanor az akire szintén csak felnézek, őt is ki tudnám emelni.

K: Tetszik valaki?
V: Jelenleg van barátom. :)

K: Van olyan titkod amiről SENKI sem tud?
V: Igen, van egy.

K: Anyás vagy apás vagy inkább?
V: Szerintem, inkább anyás típus vagyok.

K: Kedvenc dalod?
V: Örök fő kedvenc a One Direction- One Thing, de Miley új számát is nagyon szeretem, Justin Timberlake új számát is imádom, nagyon sok kedvenc számom van.

K: Mik a terveid a nyárra? 
V: Beszerezni sok új ruhát, elmenni Balatonra és találkozni egy olyan emberrel akit nagyon régen láttam, hiszen szinte minden nap beszélünk. Találkozni sok ismerősömmel, és több embert megismerni. Sok tervem van:)

K: Jellemezd magad 4 szóval!
V: Mosolygós, flegma, megértő, segítőkész.

K: Blogot vagy könyvet olvasol többet?
V: Blogot többet, de könyvet jobban szeretek olvasni.
Megkaptam az ötödik díjamat is a napokban, de még csak most jutottam el odáig,hogy ezt kitegyem, és válaszoljak mindenre. Köszönöm szépen neked ezt *Bambi!♥ 

11.dolog rólam:
1. Little Mix párti vagyok.♥
2. Imádom Eleanor stílusát és Perrie kiegészítőit.
3. Általában ha nagyon összpontosítok valamire akkor a szám kinyílik egy kicsit, mint most is xddd 
4. Folyton nevetek, szinte mindenen.
5. Az a mottóm,hogy: Ha valami vicces, akkor azt ne tartsd magadban.
6. Kedvenc színem a rózsaszín, a fehér és a barnát is előnyben részesítem.
7. Most beszélek majd le a napokban egy időpontot a fodrásznál, mert új hajam lesz, gondolkoztam azon,hogy a hajszínem is más lesz,hogy nem marad meg ez az ombre, barna-szőke színátmenetes, de ezen még elgondolkozok. 
8. Tegnap volt évzáróm, és nagyon meleg volt, azt hittem ott leszek rosszul, de azért bírtam rendesen.
9. Imádom,hogy nyári szünet van, imádom,hogy nem kell suliba menni, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
10. Megyek nyáron megint csak Balatonra 1 hétre.
11. Éppen azon gondolkozok,hogy jövőhéten milyen ruhát vegyek fel a fotózásra. 

Bambi kérdései, és az én válaszaim:
K: Pozitív embernek tartod magad?
V: Régebben teljes mértékben azt mondtam volna,hogy nem, negatív vagyok,mert mindenhez úgy állok hozzá, de ez is a rossz tulajdonságaim közé tartozik, és egy ideje próbálok rajta változtatni,hogy pozitív legyek mindenben. Egyre több mindenben sikerül ezt megvalósítanom, és a külvilág is ezt mutatja vissza nekem:)

K: Elégedett vagy a külsőddel?
V: Nagyon nem, ez az a téma, amiben szerintem sosem fog megváltozni a véleményem, nincsen olyan nap, amikor szépnek találnám magamat, hiszen bennem semmi szépség nincsen! Sajnos..

K: Félsz a sötétben?

V: Egyáltalán nem. Csak olyan ritka pillanatokban, mikor például egyedül nézek horror filmet és valamiképpen a sötét a témához kapcsolódik, na akkor mindig tévé mellet alszom csak el.

K: Mióta vagy bloggerina?
V: Ezt a kérdést már jó sokszor megválaszoltam és boncolgattam.

K: Hogyan sikerült ez a tanév?
V: A vártnál kicsit rosszabbul.

K: Melyik a kedvenc könyved?
V: Lauren Conrad- LA Candy összes része.

K: Vannak álom munkák?
V: Egy van, igen.

K: Babonás vagy?
V: Nagyon nem, én úgy tartom,hogy ha nem hiszel benne, akkor nem is hat rád, és nem is lesz olyan az életed! Csak egy dologban,hogy ha mondok valamit, és az olyan,hogy bekövetkezhet, akkor valahogyan mindig lekopogom, de ezt már a barátnőimre is rá ragasztottam.

K: Hány barátod van?
V: Van egy pár, de azok IGAZI barátok!

K: Van háziállatod? 
V: Igen, egy kutyusom van, Zsebinek hívják. Meg van egy cicám is, kreatívan vagy 4 évesen azt a nevet adtam neki,hogy Cili.

K: Hova utazol a nyáron?
V: Balatonra 1 hétre a barátnőmmel és a szüleivel, mert van egy pár ismerősünk ott, és minden évben is megyünk.♥ Meg Horvátországba apukámmal és szerintem a barátnőjével, meg a nagyobbik lányával.
Megkaptam a tegnapi nap a hatodik díjamat is. Nagyon szépen köszönöm neked Dasie!♥ 
11.dolog rólam:
1. Be van kötve mind kettő bokám, mert megcsípett egy pók, lassan 3 napja.
2. Tegnap voltam vásárolni az egyik barátnőmmel és nagyon jó akciós dolgokat vettem.
3. Éppen az outfit blogomba írok egy bejegyzést a varrásról.
4. Pénteken megyek fodrászhoz és nézegetem,hogy pontosan milyen színű hajat is szeretnék.
5. Pénteken délután megyek az egyik barátnőmhöz. 
6. Mai nap PLL maratont tartottam.
7. A Cimorelli új klippjét néztem meg ma, és nagyon tetszett.
8. Nemrég egy overállt kerestem neten, de sajnos nem találtam mert elég drágák voltak.
9. Sok tervem van a nyárra, és remélem sok mindent megtudok ezek közül valósítani.
10. Örülök neki,hogy egy kötelező olvasmányom sincsen
11. This Is Us♥ Ezzel mindent elmondtam így a végére. 

Dasie kérdései, és az én válaszaim:
K: Álmodtál már valaha olyat, ami sokáig mély pontot hagyott benned?
V: Persze, a mai napig van ilyen álmom.

K: Voltál már Londonban?
V: Még sajnos nem, de tervezem.

K: Mit szoktatok a barátaiddal csinálni sulin kívül?
V: Elmenni vásárolni, sétálgatni, elmenni fagyizni például.

K: Bubis vagy mentes víz?
V: Ha lehet, akkor inkább mentes!

K: Melyik a kedvenc 1D számod?
V: One Thig az ami a legjobban megfogott mindig is♥ Little Things siratott meg és szomorított el a legjobban, de mindegyik számot imádom valami miatt:)

K: Divat vagy stílus? 
V: Is-is. De inkább stílus.

K: Megrendelted a 1D különszámot a Popcorn-tól?
V: Természetesen! 

K: Milyen elvárásaid vannak egy bloggal kapcsolatban?
V: Ami a legfontosabb,hogy a külső legyen tökéletes, fogjon meg és akkor utána már minden a bevezetőn múlik,hogy milyen a számomra. Fontos,hogy tudjam az író fogalmazni,hogy legyen leleményes, és egy különleges, egyedi történetet hozzon össze. Fontos számomra az,hogy legyen precíz, mind a külsővel, mind a történetben lévő szerkesztésekben. Legyen kedves, segítőkész az olvasókkal és néha lepje meg őket egy-egy apró dologgal.

K: Kedvenc kaja?
V: Fasírt, rántott hús, spagetti.

K: Romantikus este vagy buli a haverokkal?
V: Jelen pillanatban romantikus este.

K: Rajz vagy fotó?
V: Fotó!♥ 
Éééés a mi napon meglett a hetedik díjam is. Nagyon boldog vagyok,hogy ennyit kapok tőletek, minden rész után egyet esetleg kettőt is!♥ Ezt most köszönöm neked Regi
11.dolog rólam:
1. Imádom Liam-et!♥
2. Éppen Lookbook-omat nézegetem.

3. Vásárlási lázban égek szerintem.
4. Elkezdtem írni egy blogot a füzetembe, ami igaz történet alapján íródik, és szerintem nagyon egyedi lesz majd.
5. Önbizalmam nagyon nincsen.
6. Imádok nevetni és mosolyogni, mindenen tudok nevetni, ami néha elég vicces de bizarr is.
7. Van egy befejezett blogom
8. Régen a nagy álmom az volt éveken át,hogy írónő leszek♥ De ezzel már feladtam.
9. Imádom a barátnőimet és a családomat is.
10. Szeretek varrni.

11. Imádom a DIY ötleteket. A legtöbb bonyolultnak látszik, de tiszta egyszerű!
Regi kérdései tőlem, és az én válaszaim:
K: Van kedvenc blogod?
V: Nincsen jelenleg, van amit olvasok, de az sem annyira kedvenc.

K: A legjobb barátnőd mit tud rólad?

V: Nincsen legjobb barátnőm már elég régóta, de van olyan személy, szerintem 2 is akik szinte mindent tudnak róla, de ez teljesen kölcsönös is.♥

K: Mi áll a bakancslistád legelején?
V: Hogy meglegyen a szakmám és az érettségim.

K: Mi a legnagyobb álmod?
V: Találkozzak a 1D-el és,hogy legyen velük egy közös képem. Több kérésem is lenne ezzel a témával kapcsolatban, de óriási túlzásokba azért nem fogok esni.

K: Mi a kedvenc állatod?
V: A kis tigrisek, meg farkasok.

K: Egy tizes skálán hány pontot adnál magadnak?
V: 1.

K:Szerintem ciki ha egy fiú sír?
V: Nem, szerintem nagyon jó,mert így látod meg,hogy van szíve, így nyílik meg feléd és így mutatja meg az érzéseit a legjobban.♥ Azok a pár könnyek..abból is sok minden kiismerhető.

K: Melyik az a szám, amelyiken nagyon tudsz sírni?
V: Little Things.

K: Van olyan ismerősöd akit a legszívesebben felrúgnál?
V: Nem is 1...

K: Mi a kedvenc számod?
V: Robin Thicke új száma♥ 

Kaptam egy ilyen díjat is, sajnos már nem tudok kitől, de neki is nagyon köszönöm♥
Hiszen ilyet még sosem kaptam:) 

Köszönöm szépen a nyolcadik díjamat, nagyon örülök neki. Ezért is megéri csinálni a blogot, mert számomra ez is egy óriási elismerés:) Köszönöm neked Vivi ,hogy rám gondoltál a díjjal kapcsolatban.

11. dolog rólam:
1. Rákattantam az internetes vásárlásra is, tegnap rendeltem egy Zara sötétszürke nadrágot, csodaszép darab, és ma megrendeltem a régen kiszemelt TopShop cipőmet, amit már régóta nagyon szerettem volna, és végre vana mértemből, és így megkapom.
2. Nagyon fáradt vagyok, mert csak 6 órát aludtam, és igen, nekem ez kevés! Mert TCA díjátadót néztem és 4-kor lett vége, alig aludtam valamit, de megérte, hiszen még gépen keresztül is óriási élmény volt.
3. Régebben lovagoltam, és most nemrég újra szerettem volna kezdeni, de sajnos nincsen rá alkalmam, mert ahova jártam az nagyon messze van, és én oda szeretek nagyon járni, de mivel nagy a távolság, ezért a szüleim szerint sem éri meg!
4. Nagyon örülök neki,hogy egyre több magyar modellt és magyar divattervezőt ismerek meg.
5. Mostanában nagyon rászoktam megint csak a Tumblr oldalra, imádom, éjjel nappal azt nézegetem, és alakítgatom a tumblimat.
6. A másik örömöm az, hogy végre tudtam regisztálni Instagram-ra a napokban, nagyon régóta szerettem volna már.
7. Már nagyon várom a mai twitcam-ot amit Niall csinál♥
8. Nagyon szeretem a kutyákat és a macskákat, és később majd szeretnék egy lógófülü cicát is!
9. Végre, a születésnapomra kapok egy H&M ajándék kártyát, amire pénzt lehet feltölteni, és én meg majd le tudom vásárolni, amikor csak szeretném. Nagyon régóta szerettem volna már ilyet kapni, és végre lesz!
10. Tegnap vagy 3 outfit posztot csináltam egyik barátnőmmel, és abban is teljesen kimerültem.
11. Kedvenc színem a: barna, rózsaszín, a fekete és a fehér.

Vivi kérdései, és az én válaszaim:
K: Ki a példaképed?
V: Mármint milyen téren? Mert akire felnézek az egyik nagyon érzelmes nő, egy semmiből alakított maga köré egy óriási várat, egy paradicsomat. Az évek során egy nagy páncélt készített maga köré, és amit tisztelek benen az az,hogy milyen erős és milyen kitartó egyéniség! Ő nem más mint: Katy Perry. A divat terén nagy példaképem: Eleanor és Olivia, meg Vanessa is.♥

K: Kedvenc banda? Ha a 1D, akkor ki a kedvenced?
V: Liam♥

K: Hány blogot írtál eddig?
V: Hármat. Egy befejezett, és egy ami a folytatása de nem írom már, és most van ez az Eleanor stílusával foglalkozó.

K: Hogy,hogy elkezdtél blogolni?
V: Azért kezdtem el,mert nagyon régen olvastam egyet, folyamatosan és izgatottan vártam a részt. 8 éves korom óta "írok", és úgy gondoltam, hogy akkor én is megosztom az egész világgal a saját kis blogomat!

K: Kedvenc lány név? /lehet angol is/
V: Lotti és Nikolett.

K: Selena Gomez vagy Demi Lovato?
V: Mindkettő, de egy picit jobban húzok Demi felé, ezért mert példaértékű az élete és az,hogy mennyi erő és mennyi akart szorult belé az életében! Hihetetlen ez a nő♥

K: Kedvenc sport?
V:  Amit űzök az a futás, nagyon szeretem. És amit régen csináltam, és megint csak nagyon szeretném elkezdeni az a lovaglás.

K: Voltál már London-ban?
V: Sajnos még nem. De tervezem,hogy egyszer elmegyek!

K: Van ask.fm-ed?
V: Igen, van, de már csak nagyon ritkán használom. Inkább tumblr, ott is lehet kérdezni, és szerintem sokkalta jobb:)

K: Van olyan személy aki nagyon fontos a számodra?
V: Igen, van, nagyon sokan, jelen pillantban a barátom!♥

Köszönöm a kilencedik díjamat,nagyon örülök ennek,mert is már elég közel vagyok a tizedikhez is! Köszönöm neked ezt a díjat Anita
10.dolog magamról:
1. Nem tudom miért, de egyszerűen nem tudtam elfogadni tegnapi Liam új barátnőjét, Sophia-t, persze én nem bombáztam őket holmi ócsároló, meg kötekedő, bunkó, lehúzó mondatokkal, de nem rejtettem véka alá a véleményemet, így nagyon sokan tudták,hogy nekem ez a lány nem szimpatikus. De mivel Liam az én "örök, elérhetetlen szerelmem" és láttam,hogy neki mennyire fáj,hogy a Directioner-ek ennyire utálják őt, és láttam miket ír ki ezért is túl tettem ezen az értelmetlen butaságon, és úgy döntöttem,hogy megszeretem Sophia-t, szóóval Sophia, én már elfogadlak!
2. Nagyon szeretem a Macaron-t.
3. Lookbook fanatikus vagyok szerintem a tavalyi év vége óta.
4. Tumblr-n lógok folyamatosan, és nagyon nagy örömmel tölt el,hogy aki bármikor rákattint mindig csak pozitív gondolatok jutnak az eszükbe és mindig megjegyzik: Huu egy modelles, divatos blog, 10/10!
5. Instagram-ra is végre sikerült regisztrálnom, így ott is megtalálható vagyok szerintem 1 hónapja, talán annyi.
6. A múltkori blog rész óta 3 díjat kaptam, aminek nagyon, nagyon és nagyon örülök. Nem tudjátok elképzelni,hogy ez nekem milyen jó érzés,hogy ez engem mekkora örömmel tölt is el, hiszen úgymond ez egy nagyon elismerés, legalábbis a számomra, hiszen én így fogom fel.
7. Nagyon nem szeretem mikor engem valaki utánoz, mikor engem valaki másol, ilyenkor valami folytán, szerintem teljesen jogosan, de előbújik belőlem a gonosz, és alattomos, kis sunyi leszek, aki "kiszimatol" mindent a másikról,keedvesen, aranyosaaan, és aztán meg "lecsapok rá".. És nesze neki! Persze ezt csak azokkal teszem akik megérdemlik, akik azt kapják amit nekem adtak, én csak kellőképpen lesüllyedek a szintjükre és úgy bánok velük ahogyan azt kell! 
8. Elle és Marie Claire törzs olvasó lettem, ha lehet ilyet mondani.
9. Nagyon örülök neki,hogy a blogomon végre ÚJ kinézet van, nekem nagyon tetszik,hogy ennyit tudtam rajta változtatni, különös számomra, hogy el tudtam szakadni a rózsaszín függőségemtől, és más színvilágra váltottam át, még kicsit különös, de mikor rápillantok akkor tudom, hogy jól döntöttem.
10. Utolsó pontként nem tudom mit írjak nagyon, hiszen még vagy kettő díjra is van 11-11 pont, amit írnom kéne magamról, hamarosan ebből egy könyv lesz, annyi mindent árulok el magamról xdd
Anita kérdései, és az én válaszaim:
K: Milyen magas vagy?
V: 168-169 centi vagyok.

K: Mióta blogozol? 
V: Ezt a kérdést szerintem mát milliószor megválaszoltam, és rádöbbenek, hogy minden egyes díjnál megkérdezik, de nem csodálom, hiszen ezt a kérdést szerintem én is feltenném mindig, így mivel vagy 8x válaszoltam, most ha nem lenne olyan nagy gond, akkor nem írnám le megint vagy 9x is.

K: Mikor mosolyogtál utoljára?
V: Én szinte mindig mosolygok, komolyan! A legtöbb dolgot az életben elviccelem, imádok nevetni, és mosolyogni. Mikor is? Szerintem ebben a másodpercben, mert most is mosolygok, miközben írom ezt! :)

K: Ki a kedvenc énekesed?
V: Sok olyan énekes van a szakmában akiket nagyon nagyra becsülök, sok mindenkinek nagyon tetszik a hangszíne, a technikája és az, amire igazából képesek, így egyet nem hiszem, hogy még most ki tudnék emelni, de ki tudja, idővel lehet.

K: Mi a kedvenc színed?
V: A rózsaszín, a barna, a fekete és a fehér.

K: Milyen színű ruhát hordasz a legtöbbet?
V: Fekete-fehér kombinációt, és rózsaszínt.

K: Mi volt az utolsó film amit láttál?
V: Pont tegnap délután 4-kor voltam moziban, és azt a filmet néztem meg, amire azt mondták, hogy ez lesz az év legjobb vígjátéka. Bár azt hittem,hogy csalódni fogok, de nagyon jó volt, ez a film a Családi üzelmek volt, mindenkinek ajánlom! Néha már annyira nevettem a moziban, hogy folyt a könnyem.

K: Mi volt az utolsó könyv amit olvastál?
V: Lauren Conrad könyvsorozatának a harmadik részét kezdetem el.

K: Ki a kedvenc íród?
V: Lauren Conrad!

K: Melyik a kedvenc könyved?
V: A lenyűgöző teremtmények nagyon tetszett, nem is maga a történet, hanem ahogyan meg volt fogalmazva. Lauren Conrad könyveit is imádom. De szerintem az egyik legjobb könyv az írás módja miatt és a története miatt az Alkonyat volt, hihetetlen, hogy mindegyik részét vagy 3x elolvastam, annyira szerettem. Teljesen magával ragadott!

És sikeresen megvan a tizedik díjam is, ami óriási örömmel tölt el, de komolyan. Nagyon szépen köszönöm ezt a díjat Rebekah
11. dolog rólam:
1. Az eredeti hajszínem világos barna, benne szőke csíkokkal. Imádtam ezt a hajszínt kiskoromban, és anya mindig színezett szőkés balzsamot vett nekem, imádtam azzal mosni a hajamat, mert attól picit világosabb és szőkébb lett 2-3 napig. És azt is nagyon szerettem benne, hogy mindenkinek mutogathattam a színét, és a hosszát is, mert a derekamig ért a hajam, még akkor.
2. Festetem a hajamat, szerintem már 4 éve.
3. Sajnos semmilyen hangszeren nem tudok játszani, bár egyik barátnőm már próbált nekem segíteni gitározni, így pár dolgot már ellestem tőle, és gyakoroltam is egy másik barátnőmnél is, de ezt nem nevezném igazi hangszeren játszásnak, sajnos.
4. Van egy kutyusom, aminek a fajtája Bolognese. 
5. Régebben a kutyusomnak születtek kiskutyái, szerintem vagy 5 darab, egyet megtartottunk nekem, a neve Odi volt, én adtam neki és nagyon szerettem. De sajnos oda adtuk anyukám barátnőjének, amit én teljesen jogosnak tartottam, mert sajnos pont szünidő volt az iskolában, és ez miatt aligha voltam otthon, a leginkább anyukám foglalkozott vele, így sajnos beletörődtem a gondolatba, hogy adjuk oda másnak, persze látogattam őt, de mindig összeszorult a szívem, aztán egy véletlen balesetben, akiknek odaadtuk elütötték Odikát, így a mai napig nem szólok hozzájuk!
6. Mindig elkések mindenhonnan, sajnos ez egy rossz szokás.
7. A legtöbb dolgot mindig az utolsó percre hagyom.
8. Szerintem megértő vagyok, és segítőkész, mindig én vagyok az a bizonyos pokróc akihez hozzá lehet bújni, és el lehet mondani minden egyes gondot, bajt ami a hozzám közelállóknak a szívét nyomja, és nagyon örülök annak, hogy ha velem történik valami, akkor ez kölcsönös is.
9. A kedvenc mesefigurám a mai napig a Micimackóból a Füles, kiskorom óta a "gyámoltalanok pártját fogom", ahogyan ezt anyukám mondaná, és ez teljesen igaz. Füles is olyan kis szomorú, kis gyámoltalan, kis szerencsétlen és félénk, és és ezért is nagyon imádom!
10. Milyen jó, hogy már most kifogytam a témákból, miközben még sehol sem tartok. Ja igen, szoktam vasalni a hajamat.
11. Mindenki azt mondja, hogy nekem nagyon szép természetesen göndör a hajam, olyan mintha mindig göndörítővel lenne megcsinálva, pedig nem is használok olyat, néha úgy hagyom a hajamat, de többségében kivasalom.
Rebekah kérdései, és az én válaszaim:
K: Van háziállatod?
V: Igen, egy cicám, meg egy kutyám is van.

K: Voltál már külföldön?
V: Természetesen! 

K: Milyen blogot írsz?
V: Eleanor J Calder stílusával foglalkozót, és van egy személyes blogom is ezen kívül.

K: Gyorsan gépelsz? 
V: Szerintem igen, ezáltal el szoktam rontani dolgokat, de ha észreveszem rögtön ki is javítom őket.

K: Jó tanuló vagy?
V: Mi számít annak?! Amúgy egy erős 3-as vagyok.

K: Kedvenc süti?
V: A muffin, a brownie és az úgynevezett "macskaszem" amit a nagymamám süt mindig a kedvemért! Nyugiii, semmi macska féle szerv nincsen benne, csak piskóta, meggy, meg dió! Persze először én sem akartam megenni a neve miatt, de már egyszerűen megimádtam. :)

K: Kedvenc ország?
V: Huu ezzel a kérdéssel megfogtál!

K: Van testvéred?
V: Nem, nincsen, de mára már nem is nagyon bánom.

K: Kedvenc előadó?
V: Talán a 1D az 1 éve tartó nagyon nagy kedvencem.

K: Emeletes házban laksz?
V: Kertes házban, de apánál ez 2 emeletes, anyánál meg 3.

K: Jó volt a nyarad?
V: Mikor elkezdődött a szünidő úgy voltam vele, hogy ez lesz életem eddigi legjobb nyara, de mikor egyre jobban közeledett a végéhez rájöttem, hogy sajnos ebbe hamar éltem bele magamat, és nem a legjobb volt, persze nem is a legrosszabb, így szerintem ilyen jó volt, de helyenként néha már eléggé unalmas is.

Köszönöm a tizenegyedik díjamat is, ami a mai napon már a harmadik lett. Örül neki, hogy ezzel kapcsolatban rám gondoltál Ági!♥ 
11.dolog rólam:
1. Eddig büszkélkedhetek 1 bloggal, ami befejezett, és egyel ami a folytatása. Ezen kívül van ez a blogom, és egy személyes is.
2. A legnagyobb álmom, hogy stylist legyek, és bár még természetesen rengeteget kell fejlődnöm, hiszen nem mindenki úgy születik, hogy tud mindent, ezért is megyek majd egy suliba, tudom is,hogy hova ahol ezt majd kitanulhatom, és az álom munkámban dolgozhatok majd! 
3. Kaptam egy Mexx cipőt 2 hete körülbelül, és feltörte a sarkamat, aztán mindenféle bajom lett vele, hólyagos lett, meg tiszta sebes. A mai napon ott tartok,hogy nem bírok rá cipőt felvenni, annyira fáj! Pedig ma programom van, így nem tudom mit fogok tenni.
4. Sosem gondolkoztam azon, hogy jelentkezek valami féle blog versenyre!
5. Nagyon szeretek blogolni, írogatni, kutatgatni. 
6. Sok féle magazint olvasgatok, persze csak olyanokat amikben szinte az össze téma megfog, az összes téma érdekel. 
7. Régebben csak olyan magazinokat olvasgattam,hogy IM, Bravo, BravoGirl, Popcorn és hasonlók, de ebből is látszik, hogy az ember felnő, öregszik és komolyodik is, hogy megváltoznak az érdeklődési körei, hogy mos olyan magazinokat olvasok, olyanokra vagyok előfizető,hogy Instyle, Elle, Marie Claire, IM.
8. Régebben óriási Alkonyat fanatikus voltam.
9. Nagyon szeretem a Dr. Csontot, hétfőnként mindig az RTL előtt ülök és várom este a dupla részt.
10. Sorozat függő is vagyok, amiket minimum 1 emberrel nagyon szeretek megbeszélni.
11. Szeretem követni a kedvenceim (sztárok) életét, pillanatait. Persze nem betegesen, mint sokan mások, akik szerintem ezt a folyamatot nagyon, de nagyon túlzásba viszik! 
Ági kérdései, és az én válaszaim:
K: Mitől félsz a legjobban? 
V: A rovaroktól, a bogaraktól, az állatoktól. De a legjobban a pókoktól, a darázstól, és amitől nagyon, az a kígyó!

K: Hány éves vagy?
V: Most 17.

K: Hova szeretném elmenni?
V: LA, NY és London! Los Angeles már kiskorom óta a nagy álmom, és remélhetőleg egyszer ezt sikerül is megvalósítanom.

K: Mióta bloggerkodsz? 
V: Kérlek, ezt a kérdést had ne kelljen megint vagy 20x-ra megválaszolnom! :/

K: Olvasod a blogom?
V: Nem, hiszen még sosem láttam, azt sem tudtam, hogy igazából blogolsz.

K: Legnagyobb álmod? 
V: Hogy meglegyen a szakmám, utána az érettségim és,hogy stylist lehessek.

K: Kedvenc könyv? 
V: Ezt is leírom már az előző kérdésnél, és még elég sok helyen. Kimásolni nem szeretném, nem lenne egyedi, ezért is erre a kérdésre most nem válaszolnék, mert már párszor megtettem.

K: Hol nézed meg a This Is Us-t?
V: Moziban! xdd Amúgy kicsit komolyra fordítva a szót: Pesten, a WestEnd-ben egyik barátnőmmel, és ha jól tudom pénteken délután.

K: Kedvenc 1D szám? 
V: One Thing, az fogott meg a legjobban a legelső hallásra, na meg a Little Things, mert azon mindig olyan jót tudok sírni. De mindegyik számukat nagyon, nagyon, de nagyon szeretem, és ilyenkor kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy most kettőt jobban szeretek egy hajszálnyival.

K: Ki a kedvenced a bandából?
V: Liam♥

K: Tetszik a blogom? 
V: Kinézetre nem rossz, de még nem olvastam bele soha :) 

Megkaptam a tizenkettedik díjamat is, nagyon örülök neki, hogy már ennyien gondoltatok rám, vagy is a blogomra. Köszönöm ezt a díjat neked Bella

Bella nem tett fel kérdéseket, és nem írt magáról semmit sem, csal továbbküldte, ezért így konkrétan én sem tudok semmit írni, és mire válaszolni! De azért még egyszer, nagyon szépen köszönöm:) 

Megkaptam a mai napon is a tizenharmadik díjamat, óriási örömmel tölt el ez,hiszen már ez is nagyon sok, és remélhetőleg egyre csak többet, és többet kapok tőletek! Köszönöm szépen ezt a díjat neked Hanna
11.dolog rólam:
1. Szemüveges vagyok eredetileg, de én csak tévénézés közben, meg gépezés közben szoktam hordani.
2. Hamarosan suli, és én személy szerint nagyon nem várom, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül!
3. Tegnap kapott a kutyusom egy oltást, és egy csippet, szegénykém nagyon sírt, még én is megkönnyeztem ott mellette az egészet.
4. Érződik, hogy hamarosan itt az iskola, hiszen annyira gyorsan pörögnek el a napok a fejünk felett,hogy az hihetetlen, erre jöttem rá pár napja.
5. Pénteken megyek fodrászhoz.
6. Ma vagy a héten kapok új telefont, mert az én kis imádott készülékem lassan fél éve elromlott, ez egy hosszú, buta baleset eredménye volt, aminek én vagyok az oka, de végül is vicces kis történet :D
7. Imádom azt őszt, ez az egyik kedvenc északon a tavasz mellett.
8. Mostanában szinte nem is sminkelem magamat, ami nagyon különös.
9. Kiskorom óta egy nagyobb testű kutyust szeretnék, sajnos ez nem lesz így az életemben!
10. Ez az évem a suliban most nagyon nehéz lesz, és fárasztó, kicsit tartok is tőle!
11. Jelenleg 2 blogot írok.
Hanna kérdései,és az én válaszaim:
K: Mi a hobbid?
V: A divat, a ruhák, a kiegészítők! És egyben ez a szenvedélyem is.

K: Van testvéred?
V: Nem, nincsen.

K: Hány blogot olvasol?
V: Jelenleg egyet sem, amit kicsit sajnálok is, hiszen nagyon szeretek olvasni, csak manapság olyan ritka az igazán jó blog!

K: Kedvenc film?
V: Talán az egyik nagyon régi kedvencem a Now is good.

K: Szoktad sminkelni magadat?
V: Szoktam, de nagyon lágyan:)

K: Mit keresel egy srácban?
V: Már mindent megtaláltam benne♥

K: Szereted a SZJG-t?
V: Kifejezetten: NEM!

K: Ki a kedvenc énekesed? 
V: Huuhh kimondott kedvencem nincsen.

K: Melyik a kedvenc kajád?
V: A ránotthús, nagyon imádom, abból sosem elég!

K: Szereted a Paramore-t?
V: Egy két számukat igen:) De rajongó nem vagyok.

K: Miért kezdtél el írni? 
V: Mert mindig is felnéztem Eleanor-ra. Bár nem ismerem személyesen és sok dolgot nem tudunk róla, de teljes mértékben imádom őt, a személyiségét, azt ahogyan az emberekhez áll. Szeretem azt,hogy mennyi érzelmet, mennyi szeretet az Louis felé. Nagyon letisztultnak és kicsit különlegesnek tartom az ő stílusát mind a ruhákban, mind a kiegészítőkben és mind a saját személyiségében amit az emberek felé, felénk mutat.
Ezért is választottam ezt a témát.
Szeretném megmutatni minden embernek,már aki érdekel is,hogy Eleanor ruhatára milyen,hogy milyen különleges, milyen egyedi és milyen gyönyörű darabok lapulnak is az ő szekrényében. Szeretném a lányok felé közelebb hozni ezt a fajta stílust, ezt a fajta divatot, és azt is szeretném,hogy amit tudok, azt érjem el ezzel a bloggal. 

Szeretnék az embereknek segíteni a stílusuk kialakulásában, szeretném ha az emberek mernének kockáztatni és mernének bevállalni dolgokat!

Ma a tizennegyedik díjamat is megkaptam, ami még nagyobb örömmel tölt el. Olyan jó érzés,hogy ennyien gondoltok rám, hogy nekem is külditek a díjakat, de komolyan! Ezt a díjat pedig köszönöm neked Malik Hanna
11. dolog rólam:
1. A mai napon megjött a megrendelt nadrágom, bár még nincsen nálam, de már most imádom
2. Az új "fogadalmam",hogy holnaptól kezdve 6 óra után nem eszek egy falatot sem, maximum csak iszok.
3. Ma este lesz a várva várt sorozatom, amit az anyukámmal szoktam nézni.
4. Most egy nagyon finom sütit eszem éppen.
5. Számomra Lana Del Ray olyan különös, de nem jó értelemben, nekem kicsit elvont a zene stílusa is, bár az öltözködése nagyon tetszik.
6. Jelenleg éppen ennek a kettő díjnak örülök.
7. Megyek anyukámmal (mert edző) fal labdázni, és  olyan büszke vagyok rá, hiszen ebben a sportágban annyi díjat nyert már, olyan ügyes!♥
8. Lady Gaga, és Miley új számát nagyon megszerettem első hallásra.
9. Sajnos a VMA-t nem láttam, de visszanéztem!
10. Pénteken megyek vásárolni a WestEnd-be beugrok, biztosan találok 1-2 jó ruhát.
11. Új táskát is és egy másik téli kabátot is kéne vennem.
Hanna kérdései, és az én válaszaim:
K: Melyik csatornát szoktad nézni a legtöbbet a tévében? 
V: TLC, MTV és VIVA

K: Melyik a kedvenc vattacukor féléd?
V: Ezt nem igazán értem, már mint ízben? Vagy márkában? Mert a márka ezen a téren nekem olyan mind1, imádom az epreset, a málnásat meg a zöld almásat, és amúgy óriási vattacukor rajongó vagyok!

K: Melyik boltokban szoktad venni a ruháidat?
V: Főképp H&M, aztán Zara, Bershka, Pull&Bear. Szoktam rendelni e-bay-en TopShop és más Zara ruhákat is. De van Mango ruhám is, persze csak 1-2 vékony pulcsi.

K: Hello Kitty vagy Playboy nyuszi? 
V: EGYIK SEM!!

K: Példakép? 
V: Katy Perry ♥

K: Ropi vagy kis perec?
V: Inkább ropi:)

K: Csoki vagy chips?
V: Mikor mi?!:) De inkább a csoki felé húzok egy kicsivel jobban.

K: Gyűjtesz valamit? 
V: Újságokat, amiket szoktam venni mindig elteszem, ki tudja mikor jönnek jól, és mire is:) Meg gyűjtöm a ruha címkéket a szebbeket, könyvjelzőnek olyan jók!

K: Milyen szuperhős a neved? (pólód színe+a melletted balra lévő tárgy)
V: RózsaszínZaracímke. Ez ám a név :D

K: Eleanor vagy Perrie? 
V: Eleanor!♥ 
2 megjegyzés:

 1. szia, azt szeretném kérni hogy linkeld be nekem a Niall Dark-ot :)) és amúgy nagyon megérdemelted a díjakat!! :) imádom a blogod xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm♥ :)
   Itt van: http://darkniallversionhu.tumblr.com/

   Törlés