2013. július 4., csütörtök

9. rész- Smink és a rövid darabok

Sziasztok,
most is, és még sokszor megfogom ezt tenni, de egyszerűen nagyon köszönöm azt nektek,hogy ennyire támogattok, és biztattok a bloggal kapcsolatban, és minden mással. A csoportban 154-en lettünk, a feliratkozók száma sajnálatos módon 2-vel csökkent, mert a blogspot 3 napig nem engedte,hogy írjak,mert folyamatosan kitörölte minden betűmet, de megtaláltam a megoldást rá, így ma gyorsan össze is hoztam a számotokra ezt a részt.
Ez ilyen külön kívánatos rész lett, hiszen csupa olyan téma került bele amikről TI szerettetek volna olvasni.
Köszönök mindent, remélem hamarosan meg lesz a 100 feliratkozó is, köszönöm,hogy aktívan vagytok és,hogy segítőkészek is mindenben♥
Puszi,Berni. 

Most újra feltettem a kérdést nektek,hogy miről szeretnétek még olvasni? 
Páran felsorolták a sminkeket, és azon belül az arcformákat,mert elvileg ami le van írva az újságokba azt nem értitek meg rendesen. Ez persze természetes mert ezzel én is így vagyok, túl sok mindent halmoznak fel, túl bonyolult és én sem értem meg elsőre, el kell olvasnom még vagy kétszer, ráadásul nincsen meg hozzá minden egyes lépés képekben sem, így meg elég nehéz összehozni a végeredményt.

Arra is gondoltam,hogy mivel mostanában elég borús napok járnak erre fele, de a nap helyenként kisüt és a nyárnak még jó messze nincsen vége sem,ezért fontos a napozás, a jó bőrszín is, így pár naptejről és praktikákról szeretnék veletek beszélni.



Megint örömmel mondhatok,hogy nagyon sok új Eleanor féle szett került a napvilágba, a napokban, hiszen kiruccant a barátaival Franciaországba, így nagyon sok lenge, kényelmes, divatos, letisztult ruhákat láthatunk tőle most.

1.
Ez a kép akkor készült, mikor a barátaival összeálltak egy kép erejéig is Franciaországban. Jelenleg is itt tartózkodnak.

Eleanor ritkán hord színes, kitűnő ruhákat, de most ez az egybe ruha nagyon jó választás volt.
Csipkével van díszítve, 1 rétegű és nagyon lenge darab. A hátulján egy cipzár van, ami még divatosabbá teszi. Gondoltátok volna,hogy egyetlen egy cipzár is mire képes?

Ezt a ruhát a TopShop-ban vette, még régebben. (katt)

/69.840 Ft/



2.
Eleanor ezt a ruhát akkor hordta, amikor ő és Alana feltöltötték a Cup Song videó egyik részletét, Instagram-ra.

Egy egy 2 rétegből álló ruha, már ami a szoknya részét illeti, egy vékony övvel van megkoronázva az egész szett. 
Ezt a ruháját is szintén a TopShop-ban vette, és alig találtam rá az interneten nektek (katt). 
/Eredeti ár: 11.810 Ft
Mostani ára: 5.900 Ft/


3.
Eleanor töltötte fel ezt a képet Instagram-ra. A kép még mindig a napokban készült Franciaországban.

Ezt a cápa mintás felsőt a H&M-ben vette (katt). 
/10.000 Ft/
A pilóta napszemüvegét vette fel aznap, amint a Ray-Ban üzletekben vett (katt). 
/57.500 Ft/
A felső alatt egy fürdőruha volt, de azt nem tudjuk,hogy melyik.
Világos rózsaszínre volt kifestve a körme, a körömlakkot pedig a TopShop-ban vette (katt). 
/1.740 Ft/
És egy egyszerű, fagyöngyös karkötőt viselt az egész szetthez, aminek a színe jól passzolt a felsőhöz. (katt
/10.630 Ft/
És a szett végezetéül egy kis érdekesség nektek: Eleanor H&M által hordott felsőjének szinte, teljesen pontos másolta megtalálható az Urban Outfitters-ben is. (katt
/Ami még ott olcsóbb is, mert 7.090 Ft/

4.
Ez a kép akkor készült mikor Eleanor és a barátai négyen ültek fel egy motorra, még mindig Franciaországban.

Sajnos El teljes teste nem látszik, így csak pár ruhadarabot tudtunk megmutatni,hogy aznap mik is voltak rajta.
Ez egy nagyon szép, lenge, csipkézett mintájú, fehér Zara felső (katt). 
/Az eredeti ára: 23.600 Ft
De a mostani ára: 14.700 Ft/
A szokványos Ray-Ban napszemüveg kollekció egyik darabját viselte itt (katt). 
/44.300 Ft/
És végül egy sima, vékony pántú, kényelmes strandpapucsot viselt.
Ezt a"flip flop" papucsot a Havaiana-ben vette (katt). 

/8.860 Ft/


A mai butik kalauzban egy számomra is közkedvelt üzletet mutatok be nektek. Eleanor rendszeresen szokott itt vásárolni is.
Megint csak egy kis ismeretterjesztő résszel készültem nektek, hogy egy kicsit okosodjatok is az adott márkával kapcsoltban. Hiszen a mai kiszemeltem az: Urban Outfitters.





Richard Hayne az alapítója és az elnöke is, Scott Belair-el együtt. 1970-ben alapították meg az első Urban Outfitters-t. A törzshelye, és egyben a székhelye is Philadelphia, Pennsylvania. Régebben a háztartási termékek voltak a polcokon csak. De később a tulajdonos, Richard megváltoztatta a márka, nevét, így lett Urban Outfitters. A termékcsalád elkezdett fejlődni, hiszen lett benne vintage, bohém, retro és giccses is, együttműködve az egyes luxusmárkákkal, és mindenféle ruházati áruházzal.
Több mint 170 helyen terjeszkedett már el ez az üzletlánc, szerte szét a világban.

Bemutatok nektek pár Eleanor által viselt ruhát:
1. Ez egy selymes anyagú, ujjatlan blúz, amelynek rakott hatása van. A mellkas résznél és a nyaknál enyhén átlátszó az anyaga. Úgynevezett harmonika varrás és szegélye van a melltől a has részig. Rejtett zsebbel rendelkezik az oldalán.  /Az eredeti ára: 17.410 Ft.
A mostani ára pedig: 7.370 Ft./
(katt

2. Ez a fekete szuper rugalmas anyagból készült felső, most nagy elegáns és divatos is. Egy hozzáillő, hasonló szabású ruhával nagyon csinos viselet. Az alján egy kontrasztos, fodros rész van. Az egész felső szinte alakformáló, kiemel minden idomot. Hátul egy közepes kivágással rendelkezik, és csak fekete színben kapható. 
(katt
3. Ez egy apró csíkokkal ellátott fehér blúz, aminek az alja elöl hosszabbított hatású, így teljesen előnyösen felköthető a hasi tájékon. Selymes anyaga van, és szőtt gombok sokasága helyezkedik el elől. Egyetlen egy mell környéki zsebbel rendelkezik,az ujja pedig felhajtott mindkét karon. /Az eredeti ára: 11.510 Ft
A mostani ára pedig: 8.560 Ft/
(katt

4. Ez a blúz teljes mértékben átlátszó anyagból készült. Van egy kis gallérja is, azonban V kivágású a nyaka. Elöl szinte végig gombokkal van felvarrva. Finom, könnyű anyaga van. Egyetlen egy mellkas zsebbel rendelkezik. Kapható fehér, korall színben is, ráadásul van belőle egy mintás darab is.
/Az eredeti ára: 14.460 Ft
A mostani ára pedig: 2.940 Ft/
(katt

5. Ez egy testre szabott krepp, fekete rövidnadrág. Teljes mértékben testhez simuló. Magasított derekú, egy gombos és cipzáros short. Kettő zsebbel rendelkezik elöl.
(katt

6. Ez egy kifejezetten felkapott dzseki, ami most egy nagyon divatos darab volt az előző évben is, és előreláthatólag az ideiben is az lesz. Műbőr ujjakkal rendelkezik, és khaki színű a többi része. Sok zsebbel ellátott, és van rajta egy pár a díszítés miatt kellettes cipzár is. Gombos, és teljesen bélelt belülről. 
/23.320 Ft/ (katt

7. Ez egy nagyon aranyos mini egybe ruha. Selymes anyaga van, és rakott. Fekete alapon helyezkednek el rajta a fehér minták, amik sok kicsi pöttyös kutyát ábrázolnak. Redős ruha, amelynek a nyaki része hátul hasított. Rugalmas dereka van, és az egész ruha egy A-vonalas szabásmintát követ. 
Ez egy nagyon lenge, és divatos nyári viselet. Egy hosszított nyaklánccal, és egy bokacsizmával tökéletesen feldobható.
(katt

8. Ez a nadrág, egy számomra nagyon kedvelt Eleanor által hordott darab. Rakott, és magasított dereka van, ami nagyon jól kiemeli minden nőnek az alakját, nagyszerű, hiszen nem mutat szinte semmit, de a lényeget feltárja még egy sima, fekete anyagon is keresztül. Optikailag is csal egy kevéskét, hiszen mint látjátok a képen is, hosszabbítja a lábakat. Színezett anyagú, és nagy az emelkedése. /17.120 Ft/ (katt
Úgy gondoltam,hogy ha bemutattam felsőket, nadrágokat, meg egy ruhát is, akkor ne maradjon ki a cipő sem.
Eleanor nagyon szereti a boka csizmákat, ami persze teljesen érthető is, hiszen nagyon praktikus darab. Szinte minden egyes outfit-hez nagyon jó lábbeli. 


Ez a modell, egy klasszikus bokacsizma, kapható sötétbarna, sötétszürke és fekete színekben is. Textilből és műbőrből készült lábbeli. Egy kicsi sarokkal rendelkezik, ami fából készült.
Cipzáros oldala van, és a cipő alja pedig gumis.
/Az eredeti ára: 20.370 Ft.
A mostani ára pedig: 11.800 Ft./(katt

A csoportban nagyon felkapott lett az Arcforma rovat, ezért is mikor megkérdeztem,hogy miről szeretnétek olvasni,vagy három féle arcforma ötlet jött. Ezért kiválasztottam, szerintem az egyik leghasznosabbat, hiszen volt aki mondta,hogy ő nem érti azokat amikor egy újságban leírják,hogy, az egyes formákhoz hogyan sminkeljük.
Ezért remélhetőleg én érhetően írom le nektek.

Szerintem már mindenki megtudta,hogy az ő arcformája milyen, hiszen már harmadik bejegyzésként írok nektek erről.
1. Ovális arcforma:
Onnan tudod,hogy ha neked ilyen az arcod,hogy a szemeid mandula alakúak, és a szemhéjad kicsit nyitott is. 
Ez az arcforma az egyik legtökéletesebb,szóval ha te ilyennel rendelkezel, akkor szerencsének mondhatod magadat. 

A szemöldöködet kicsit próbáld meg felemelni, és a szem külső része felett jobban kiszedni (lásd a képen). 
Nincs szükséged arra,hogy világosítsd, esetleg árnyékold az arcodat.
Ez az arc, egy szinte tökéletes alap bármilyen sminkeléshez, így ehhez nagyon nincsen megszabva semmi sem. 



2. Szögletes arcforma:
Onnan tudod,hogy ha neked ilyen az arcod,hogy a homlokod és az állad a legszélesebb pont az egész arcodon. 

Úgy sminkeld ki magadat,hogy a homlokod középső pontjáról, lefele, egyre jobban világosítod a bőrödet. A szemek alatt, ahol a táskák szoktak lenni, azt a részt is kicsit világosítsd ki, pluszban még az állcsúcsodat is egy kicsit. 
Az arcod, úgynevezett almácska részére kell kenni a bőröd színéhez jól passzoló pirosítót.  (Például úgy mint Paris Hilton) 
A pirosító azért előnyös az arcra,mert optikailag csal, hiszen elvonja a figyelmet a szögletes részekről az arcról, a pirosító és a tanácsok segítségével a te arcod is ovális hatású lesz ezek miatt. 

3. Háromszög arcforma: 
Onnan tudod,hogy ha neked ilyen az arcod,hogy a homlokod széles, magas az arccsontod, és eléggé erős az állad. És a halántékod felé pedig keskenyedik az arcod.

Fontos,hogy a sminkelésben azt kell elérni,hogy élesítsük az arcot. Világos púdert, és a bőr tónusához jól illő alapozót kell felvinni az arcra,hogy élesítjük az arcot. Úgy kell ezeket kenni,hogy a hajtőtől kezdve, oldalt a homlok közepe felé húzzuk. Az arcod maradék széles részét pedig, barnás tónusú alapozóval lehet szépíteni, amitől keskenyedik optikailag az arc szél. Ez a rész a járomcsontól befelé és kifelé jelenik meg. 

4. Kerek arcforma:
Onnan tudod,hogy ha neked ilyen az arcod,hogy a az állad kevésbé hangsúlyos, nem tűnik ki annyira,mint a többi részed, az arcod kicsit pufókabb, és teltebb, ráadásul a járomcsont kicsit kitüremkedő. 

Arra kell törekedni,hogy az arc teltségét, és pufókságát próbáljuk meg kicsit eltüntetni. Azt,hogy ezt el is érjük, akkor az arcból a járomcsont felé meleg, lehetőleg sötétebb barnás színt használjunk, és még rásegít az is,hogy ha kis ecsettel, fontos,hogy puhával, világos pirosat kenjünk fel. Az arccsont kiugró részét, amit csak te magad vehetsz észre, hiszen a többségnél máshol van, azt a pontot optikailag el lehet takargatni némi világos púderrel. Az áll legalsó pontját pedig le kell fedni barna színű alapozóval. Nagyon szép ha kicsit neonos, rózsaszínes rúzst kensz az ajkaidra, hiszen ez a divatszín is. Ilyen sztár például Selena Gomez. 

Amint minden arcformának egyaránt jó ha megfogad: (saját tippek, és beválnak)
~ Ha alapozót használsz, akkor hidratáló alapút vess be. A BB krém a legjobb, főleg nyáron ajánlatos ezt használni. Hiszed a bőrödnek sem teszem rosszat ezzel, és nem kenődik el a tűző napon sem, mint a rendes, folyékony állagú alapozó! 
Itt van pár BB krém:
A képen látható Garnier BB krém az egyik legjobb, hiszen ez az egyik legolcsóbb
efféle termék a piacon. /2.199 Ft/
~ Ha arcpírt szeretnétek venni, és nem tudjátok melyik lenne a legjobb, akkor ajánlom,hogy vásárlás közben vegyétek figyelembe a bőrötök színét, és a hajatok színét is. Ha világos színű a bőröd, és ha világos színű a hajad, akkor neked a pinkes, és a rózsaszín árnyalatú arcpírek állnak jól. Ha sötét a hajad és kreol a bőröd, akár eredetileg, akár a napozás miatt, és tartós akkor pedig melegebb színeket választ, a réz árnyalatait és a barackszíneket. Ha vörös a hajad, akkor meg a sárga árnyalatok állnak jól.
~ Ha alapozót veszel, akkor figyeld meg,hogy a bőröd tónusához jól passzoljon. És sokan nem tudják, de a legjobb, és szintén fontos, ha a napfényben, ha kint, a természetes fényen is ugyan olyan legyen a színed az alapozó miatt, ami eredetileg is van. DE, ha nem vagy vele tisztában,hogy milyen kell, akkor inkább a világosabb színűt válaszd, hiszen azt tudod még variálni. ~ És gondoltam írok egy kicsit a rúzsokról is nektek, a 2013-as rúzs divatok, a vörös is, ami egy alap, natúr sminkhez nagyon jól passzolnak. Még ami nagyon jól néz ki a klasszikus málna, eper és cékla színek, de a pink és narancsos tónusú rúzsok is nagyon divatosak. ~ A szempillaspirálban nekem konkrétan nincsen semmi tippem, semmi taktikám. Amilyen és használok az csakis Avon-os, de bevált a L'oreal, a Rimmel London, a Maybelline, a Max, az Astor és a Miss Sporty is nagyon jó. 
Én személy szerint nagyon szeretem a vízálló szempillaspirálomat is, de sajnos a napokban azt hallottam,hogy ez az a spirál, ami nagyon töri a szempillát, és bár hasznos, de nem túl előnyös. 
1: 
~1.lépés: Ami szükséges hozzá:
- Ahogyan a képen is látjátok, 4 féle ragasztószalagot használtak a nyaklánchoz, így otthon bizonyára akad színes ragasztószalag
- De jó sima, ilyen csomagoló szalag is (4 féle)
- Olló
- Pillanatragasztó
- Nem használt kövek
- És végül egy sima nyaklánc, lehetőleg egy nem használt, nagy felületű, egyszerű nyakék (lásd a képen)
~2.lépés: Kezdjük a félhold, sima, egyszerű nyaklánccal. Aztán a kiválasztott szalagot (nekem a pink), helyezd rá a nyaklánc közepére, és tekerd át rajta háromszor, valahogy így:
~3.lépés: Majd a másik szalagot hajtsd háromszög formájúra, és a közepén hagyd meg a ragadós részét, valahogy így:
~4.lépés: Aztán ahol a hüvelykujj van, azt a részt ragaszd a nyaklánc közepére, és ahol behajtották a két szélét, azt ragaszd meg pillanatragasztóval, és rögzítsd a nyaklánc hátuljára. 
~5.lépés: A harmadik színű szalagból (itt a sárga), vágj ki egy sima, nagyobb háromszöget, de fontos,hogy akkorát,hogy jól elférjen a nyakláncon. Ne legyen nagyobb, ne legyen kisebb, hanem pont akkora, amekkora a nyakék. Aztán ragaszd fel a nyaklánc közepére, valahogyan így, ahogyan a bal oldali képen van:
~6.lépés: Rendezzük el a nyakéken a drágaköveket, vagy az otthon találatos bizsu köveket tetszés szerint. Lásd fent, a jobb oldali képnél. Aztán ha megvan az elrendezés, csak UTÁNA tegyük rá a pillanatragasztót, és csak utána rögzítsük az adott helyre.


És a végeredmény valami ilyesmi lesz:
2:
~1.lépés: Ami szükséges hozzá: 
- Egy vasaló (lehetőleg ha te nem tudsz vasalni, akkor add oda anyukádnak, vagy a nagymamádnak a legvégén)
- Egy sima, fehér póló amit nem használsz
- Nyomda és a hozzá való tintapárnak 

~2.lépés: Ha megvan a sima, fehér póló, akkor a kiválasztott nyomdát nyomd bele a tintapatronba. DE lehetőleg ne olyan nyomdát válassz, ami ilyen állatmintás, figurás, ilyen egyszerű kis gyerekminták, amik magukba véve aranyosak, csak nem egy ilyen pólóhoz. Ehhez jól illik például a csillag, a szívecske forma. Ha megvan az elképzelésed,hogyan helyezed el a kiválasztott mintát, csak utána kezd bele mindenbe.
~3.lépés: Nyomd bele a mintát a tintapatronba, és helyezd el őket a fehér, sima, egyszerű pólón. 
~4.lépés: Ha ez megvan, akkor ha te nem tudod, és mint leírtam, akkor kérd meg az anyukádat, vagy a nagymamádat,hogy vasalja ki a felsőt, hiszen így belevasalja a mintát is. 
TIPP: Az ilyen saját készítésű felső nagyon jól mutat egy csíkos, fekete-fehér nadrággal is. Esetleg egy sötét farmerrel is nagyszerűen kombinálható. Egy blézerrel, farmer inggel, farmerkabáttal, egy vékony blúzzal is nagyon jól néz ki. Egyre több emberen láthatunk ilyen sima, egymintás felsőket, így ezért választottam ezt nektek.

A végén pedig ilyen lesz:

Az egyik lány olvasó felvetett egy kérést,hogy legyen szó a házilag elkészített kozmetikumokról is. Bár én kicsit tartózkodom ettől a témától, de sokan belájkoltátok az ötletét, és sokan pártoltátok, ezért belecsempészek egy kis házi részt is.
Sajnos saját receptet nem tudok nektek leírni,mert még sosem próbáltam ilyet, ezért kerestem nektek sok internetes oldalon recepteket.

Olyanokat szeretnék nektek felsorolni, amik hasznosak lehetnek az adott területre is: 
1. A szem alatti párnáknak, táskáknak és szarkalábaknak az eltüntetője:
Keressetek otthon apróra vágott, fagyasztott petrezselymet. Ha nektek ilyen nincsen, akkor a nagymamátok fagyasztójában biztosan rátaláltok pár csokorra. De ha nála sincsen, akkor vegyetek, szedjetek a kertben és 1 nappal hamarabb tegyétek be a fagyasztóba. Fontos,hogy egy nejlon, átlátszó zacskóban tároljátok a fagyasztóban. És 1 napig állnia kell a hidegben,hogy kicsit összefagyjon. 
Ha másnak kivesszük a fagyasztóból, akkor csak utána vágjuk apró darabokra.
Ebből egy kis kanálnyival mindkét szemed alá teszel belőle. És egy 10-15 percig ledőlsz a kanapéra, az ágyra és pihensz úgy,hogy ez a táska részen van, a szemed alatt.
Aztán ha letelt az előírt idő akkor lemossuk lehetőleg nagyon hideg vízzel. 

Magyarázat: Azért pont petrezselyem, mert az kitűnő vízhajtó, és olyan anyagú ami kisimítja a bőrt.
Azért pont hideg víz kell a legvégén a lemosási folyamatnál, mert a hideg csökkenti a duzzanatot. És ezért is kellett lefagyasztani a petrezselymet. 

2. Száraz bőrre való éjszakai krém:
Azért ezt választottam, mert biztosan akad olyan köztetek akiknek a bőre túlságosan száraz is. Alapból, a génjei miatt is, és lehet a sminkelés miatt is. 

Kicsit bonyolult, de a tűzhelyre helyezz egy átlátszó edényt, lehetőleg egy jénainak a tetejét használjátok. A jénai tetejébe engedjetek sima vizet a csapból, de NE töltsétek tele, mert a végén kifolyik. A jénai tetejébe ami a tűzhelyen van a láng felett, abba helyezz bele egy kisebb edényt, itt tudod megállapítani,hogy konkrétan mennyi víz kell a jénaiba,mert ha beleteszed, akkor ne folyjon ki!
A kis edénykébe tegyél bele 2 kanál vazelint, és 4 evőkanál vízmentes lanolint. 
Addig kell kavarni, még jól összekeveredik, ez eltelhet pár percbe is.
Ha levettük a tűzhelyről,mert már összekeveredett, akkor ne hagyjuk abba a kavarást, hanem tegyük át egy sima felületre, például konyhapultra, és ott kevergessük addig, amíg ki nem hűl teljesen. 
Ha kihült, utána keverj bele 2 evőkanál mandula olajat, és ha akarod,hogy mandula illata legyen akkor 3 csepp keserű mandula olajat is tegyél bele.

3.Hagyományos pórus összehúzó:
Vékony szeletekre kell vágni egy uborkát, elég belőle kettő kis kör, hiszen csak kettő szemed van.
 Ha felvágtad az uborkát, akkor helyezd a szemedre, olyan 30 percre. És már vége is van. 

Magyarázat: Azért uborka,mert zsírtalanítja a bőrt, és nyugtatja is. A legjobb benne az,hogy össze is húzza. 

4. Bőrradír házilag:
Ez nagyon fontos szerintem, mert a bőr rétege hamar elfárad és elhal. Ezt érdemes időnként leradírozni, de nem csak az arcot,hanem az egész testet. A radírtól bársonyos, és feltűnően sima lesz.

Keverjünk össze egy tálkába elsősorban egy evőkanál durva tengeri sót, és 3 evőkanál olívaolajat. Vegyünk egy meleg fürdőt, fontos,hogy NE forrót! Törülközzünk meg, de maradjunk ugyan úgy a fürdőkádban még, vagy a zuhany alatt. Dörzsöljük be a testünket azzal a bőrradírral amit elkészítettünk az első lépésben, majd aztán kőrkörös mozdulattal masszírozzuk bele a bőrünkbe. Különösen figyeljünk a keményebb területekre is, gondolok ezalatt a könyökre és a sarokra is.  És a végén öblítsük le az egész testünket bő, nem túl meleg, de nem is hideg vízzel. 








CSATLAKOZZATOK a FB csoporthoz, hiszen itt tudtok meg mindent, és itt beszélünk meg mindent, itt kérhettek olyan rovatot, olyan témát, amiről szívesen olvasnátok: KATT!

6 megjegyzés:

  1. Ez a rész is nagyon jó lett!*-* Imádom♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm szépen:) Örülök neki,hogy tetszett♥
      Puszi,Berni.

      Törlés
  2. Imádom El szettjeit ebben a részben (is)! Az arcformás részhez annyit, hogy nekem ovális arcformám van és örülök, hogy megtudtam ez az arcforma a legtökéletesebb. ^^ A házi kozmetikumok rész kifejezetten tetszik, azt hiszem ki is fogom próbálni a bőrradírt. Az Eleanor ihlette ruhák pedig mindig nagyon bejönnek. :)Ez a rész is csodás lett Berni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      nagyon örülök,hogy tetszettek a szettek, de az Eleanor érdeme igazán!:) Haha, igen a tiédre mondják,hogy az az alap arcforma, a tökéletes, de ez így is van, hiszen azt lehet a legjobban variálni, azzal a legkönnyebb dolgozni! Örülök,hogy tetszett az a rész is, bár ez csak egy kérés volt az egyik olvasótól:) Köszönöm♥
      Puszi,Berni.

      Törlés
  3. Helló! :D
    Az Eleanor szetteket nagyon imádtam. Tetszik, hogy Eleanornak kezd egy kicsit változni az öltözéke... vagyis.. na mindegy remélem érted :D Azért voltak árak amiktől még mindig lehidaltam.. főleg attól a narancssárga ruhától, de ha az ember megteheti... én is megtenném, ha lehetne, de mivel nem lehet beérem a másolatokkal :DD
    Az Urban Outfitters-ről őszintén még sosem hallottam, de kezdem megkedvelni :D ezek az akciók különösen tetszenek!
    Őszintén megmondom, hogy az elősző résznél még kissé hadilábon álltam, hogy most melyik is az én fejformám, de ennél a résznél végre megbizonyosodhattam róla. Most már örömmel megyek szemüveget vásárolni, ugyanis eddig nagyon meggyűlt ezekkel a bajom és e miatt is van az, hogy már 2. éve nincsen nyárra szemüvegem, mert mindig féltem, hogy melyik állna jól. De ez és az előző résszel sikerült megtalálnom a megfelelőt, köszönöm!
    ezek a sminkelési tippek nagyon, de nagyon tetszettek, nekem is a Garnier szimpatikusabb.
    A DIY fantasztikus volt. tökéletesen fogalmaztál, sikerült megértetned velem, hogy mit látok a képen! Zseniális! Szerintem mindkettőt kifogom próbálni :D
    Ezek a házi kozmetikumokkal megleptél, de biztos vagyok benne, hogy kifogok néhányat próbálni közülük.
    Az Eleanor ihlette ruhák mindig segítenek, hogy most mit vásároljak.. már kezdem őket összeírni és hamarosan ráveszem magam, hogy ellátogassak egy-két áruházat.
    A fogalmazásodat ismét csak imádtam! Az egész rész fantasztikus volt!
    Amúgy itt vár rág egy kis meglepetés: http://1d-ifellinlove.blogspot.hu/2013/06/bloglovinfontos-kozlemenyaward.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      A szettek Eleanor érdemei a leginkább!:) Nem, sajnos annyira nem értem! Hát igen, nem mindenki tehetős, sajnos nem mindenki teheti meg, de vannak ezerszer jobb ruhák is, amik olcsóbbak, hidd el. :)) Sosem hallottál? Pedig a részekben sokszor megemlítettem, például az Eleanor szettek rovatban. Igen, azok az akciók jók, de sajnos már vége van! Igen, ezért is írok róla ennyit,hogy mindenki megtudja, mert ha megvan az adott arcforma, amivel te bizonyosan rendelkezel, akkor utána már én megmondok mindent,hogy mi áll jól a leginkább, és akkor konkrétan ez is egy segítség.:) Látod, milyen jó akkor,hogy kérték,hogy írjak erről:) Hiszen így neked is nagyon sokat tudtam segíteni, és végre lesz egy, esetleg több napszemüveged, ami 100%-osan tudod,hogy jól áll. Igazán nincs mit:)♥ Örülök,hogy a sminkelés rész is tetszett.
      Na, ha ki is próbálod akkor ha szeretnél, de én nagyon örülnék neki, akkor küldj képet, és kikerül majd az oldalra, és ide a blogba is, egy külön mappába:) Konkrétan én nem szerettem volna ilyesmiről írni, mármint a házi kozmetikumok, de ez egy kérés volt, és úgy voltam vele,hogy akkor miért ne?!:) Remélem találsz majd olyan darabokat, amik nagyon megtetszenek:)
      Köszönöööm:)))♥
      ÓÓÓÓ, de aranyos vagy *-* Amint tudom majd ki is teszem*-* Köszönööm♥

      Törlés