2013. augusztus 5., hétfő

12. rész- Közeleg az ősz


Sziasztok,
hihetetlenül köszönöm nektek a 127 feliratkozót! Minden rész alkalmával nő és nő legalább egyel, esetleg egy kicsit többel,ami bár nem sok, de nekem ez is egy nagy kincs! Nagyon sokan olvassátok azon kívül a blogot majdnem 1.000 kattintás van 1 nap, ha új rész van, ami szintén óriási örömmel tölt el. Nagyon sok díjat kapok és már 201-en vagyunk vagyunk a FB csoportban is, és sokan vagytok aktívak, aminek nagyon örülök. Kommenteket is azért kapok tőletek a részek alatt kérések alapján, és óriási dícséretek alapján is. Köszönök nektek mindent, imádlak titeket, és nagyon hálás vagyok mindenért nektek!♥
Puszi,Berni.
Tudnivalók a következő időkre:
~Sajnos mostanában kicsit elhanyagoltam a Butik kalauz rovatot, de a következő résztől örömmel jelentem azoknak, akik nagyon szerették,hogy: visszatér!
Megint lesznek Eleanor ruhák is benne, plusz olcsón beszerezhetőek is, az adott márkában.
~Hamarosan, ha minden sikerrel megy akkor ÚJ kinézet lesz a blogon, és kicsit meg is fog újulni! Apró változtatások lesznek benne, amik remélhetőleg sokkal jobbak lesznek.
~ Tervezem a DIY menüpontot is, amiről az előző bejegyzésben olvashattatok nagyok sokat, és amint jön még pár kép, el is kezdem írni, és azonnal kész lesz a menüpont is.
~ A következő részben olyan rovatokat tervezek amiket TI kértetek/ kérni fogtok. Erről lent, a legutolsó részben, a lap alján olvashattok majd kicsikét bővebben. Nem is húzom tovább az időt, Jó Olvasást nektek!♥





1:
Ez a kép akkor készült amikor nemrégiben Eleanor ellátogatott Louis-hoz Vegas-ba, és több napot is együtt töltöttek. Ráadásul volt még 1D koncerten is ezekben a napokban.

Eleanor egy TopShop fekete, magasított sarokkal rendelkező cipőt vett fel.
Egy sima, nagyon vékony, eresztett hátú, és nyakú toppot vett fel, aminek a színe teljesen illett a cipőjéhez, és a táskájához. Ezt a vékonyka felsőt a TopShop-ban vette szintén.
(Katt)
/5.370 Ft/
A nagy, lenge, derékig felhúzott szabású, a láb résznél pedig enyhén kivágott csíkos, átlátszó darabot nagyon sokan leszólták, és sok mindenkinek nem tetszett mikor Eleanor ebben megjelent. Pedig nagyon divatos darab, sokan bevállalják, hiszen a láb résznél eléggé takar. Ezt a nadrágot a The Reformation-ban vette. (Katt)
/47.200 Ft/
És végül a szokásos Mulberry táskáját választotta ki a szetthez.


2:
Eleanor és Louis tegnapelőtt is együtt voltak. Ez a kép Vegas-ban készült szintén, mikor éppen kézen fogva haladtak a turnébusz felé. 

Eleanor a szokásos Mulberry, fekete táskáját választotta ki a szetthez. A kényelmes, nem magasított szárú Converse cipőjét vette fel.
Amit az Urban Outfitters is árul.
(Katt)
/14.938 Ft/
És a szett végezetéül egy overallt vett fel, aminek az alja fel van hajtva, így kicsit lenge hatása van, világos farmer hatású, és koptatott jellegű ruhadarab. Ezt Eleanor a Nasti Gal-ben vette. (Katt)
/Mivel most le van értékelve, ezért 17.400 Ft/

3:

Ez a kép szintén a napokban Vegas-ban készült, amit egy rajongó készített és tett közzé az interneten.
Eleanor még arra is szakított egy kis időt a Vegas-i ottlétében, hogy benézzen a TopShop ottani kínálatába is, amit nagyon helyesen is tett az én véleményem szerint!

Most azt a ruhát mutatom meg nektek, amit éppen a kezében fog, nem azt ami éppenséggel rajta van. Ez a ruha le volt árazva, és az utolsó darabok közül hozta el ő is a méretét. Hiszen már a TopShop oldalán szinte meg sem található ez a darab, mert azt írják, hogy elfogyott! (Katt)  /Az ára 17.230 Ft volt/



A BB krémek már 2012 óta szerte bejárták a nagyvilágot. Egyre több és több, egyre újabb és nagyobb kiadások jönnek létre belőlük. A kozmetikumok világában ez a fajta krém szinte egy óriási sztár lett. A teljes neve Beauty Balm, vagy a másik neve Blamish Balm, az-az bőrnyugtató balzsam a lefordított, eredeti magyar megfelelője. Képzeljétek el, hogy először ezt a kifejletlen változatú krémet csak a sebészek világában használták, hiszen ez a segédeszközük volt, konkrétan abban, hogy a lézeres kezelések hegeit ezzel tüntették el. Aztán, egy kisebb idő múlva, egy koreai származású nő rájött, hogy ez a krém fiatalít, és egyben nagyszerűen is eltakar, és eltünteti a nem kívánt apróbb hibákat is. Minden nő számára ez utólag is, a mai napig is egy óriási köszönet a koreai színésznőnek. Később pedig ázsiai kozmetikai cégek kezdték el továbbfejleszteni, és terjeszteni is. 

1. Clinique Age Defence BB Cream SPF 30

Segít megelőzni az öregedés folyamatát, miközben elfedi a bőr apróbb, illetve nagyobb hibáit. Egyedülálló, és az apró ráncokra, vonalakra is tökéletes.
/6.700 Ft/












2. L'Oréal Paris Revitalift BB Cream 
Ez egy bőrtökéletesítő krém. Megelőzi a bőr öregedésének a jeleit. Hidratál, és egyben egy nagy ragyogást is ad az arcodnak, egyaránt a bőrödnek. A bőröregedés 10 gyakori jelei ellen harcol folyamatosan.
/4.199 Ft/











3. La Roche- Posay Hydreane BB Cream 

Erősíti a bőr védekezőképességét, így ezúton véd a káros hatásoktól is. Egyenesíti a bőr természetes színét is, miközben tökéletesen feltölti az arcot is. 
/3.999 Ft/












4. Maybelline Dream Fresh 8-in 1 BB Cream 
Ez a BB krém már nagyobb körű, hiszen már 4 féle színtónusban is kapható. Így nagyon könnyen meg lehet találni a saját bőrtónusodat. Másodpercek kérdése és máris üde lesz az arcod tőle. És a bőr abban a percben fel is frissül. Személy szerint én is ezt a krémet használom. 
/2.299 Ft/







5. Garnier BB Cream
 Ez a BB család egyik legfrissebb tagjai közé tartozik, hiszen már egy legújabb fejlesztésen ment keresztül. Van benne egy mattító hatás. Olajmentes az összetétele, és nedvszívóval és pigmentekkel gazdagodott.
/2.299 Ft/













1. Vízálló alapozás:
A krémes állagúak alapból is óriási plusz pontot érdemelnek. Hiszen a por állagú alapozók annyira nem tartósak. Pláne ha te még ebben az őrjítő melegben is alapozó párti vagy, akkor én a krém állagúakat ajánlom, és javaslom is egyben, ezek lesznek a számodra a legjobbak, hiszen sokkalta tartósabbak is, mint egy por állagú darab.
Ezért is ezek a tartós, krémes alapzók a legjobbak, ha éppen strandra mész, vagy ha éppen nyaralni indulsz a családtagjaiddal és egyálaltán nem szeretnél sminknélkül megjelenni, esetleg alapozó nélkül sem,akkor ezt válaszd, hiszen ez hosszas ideig bírja a vizet is!

( MAC Face and Body Foundration alapozó)




2. Vízálló tus:
A tusról tudniillik, hogy amúgy sokkal, de sokkal hasznosabb és sokkal tartósabb is mint a hagyományos szemceruzák. Amit sokan nagyon szívesen használtok, most nem azt mondom ezzel, hogy a szemceruza sem jó, csak a tus sokkalta hasznosabb. Ráadásul már kapható vízálló is ami a strandra nagyon hatékony darab.
3. Vízálló szempillaspirál:
Szerintem ez a szépségápolás alapokozata! A szempillaspirál nagyon hasznos egy termék, hiszen csak pár erőteljes húzás a pilláidon és máris nagyon, és szép hosszúak lesznek. Ráadásul már a dús szempilla magábavéve is szép szempárt keretez magának. A szendert spirálok maximum talán csak a könnyezést bírják ki, de sajnos van amelyik fajta még azt sem. Így ez a vízálló szempillasprál lehet a legjobb mindenkinek. Csak egy kis apró szépséghiba van benne: roncsolja a szempilláid végét ha nagyon vastagon, és nagy rendszerességgel használjátok. Persze ezt a kozmetikai cégek, és sok más mindenki nem mondja el, de én úgy éreztem, hogy ezt közölnöm kell veletek, csak, hogy mindenki tisztában legyen ezzel is.


Ezt a rovatot én ötlöttem fel nektek nemrégiben a FB csoportban, hogy érdekelne-e titeket ha írnék pár szót a fesztiválokról, és a fesztiválon való öltözködési stílusokról. Szinte mindenki nagy igennel szavazott az ötletemre, így kapva kaptam az alkalmon, és előálltam ezzel is a számotokra! Remélhetőleg olyan lesz, mint amire számítotok, hiszen nem biztos,hogy mindegyik olvasóm volt már fesztiválon, vagy, hogy egyáltalán idén mentek-e, de ha tervezitek esetleg a Szigetet (ami ma kezdődött el hivatalosan), akkor itt az idő, hogy ilyet beszerezzetek, amiket leírok, és képekben megmutogatok nektek. De ha esetleg a bejegyzésem miatt kedvet kaptok hozzá, akkor jövőre is tárt karokkal várnak mindenkinek a különféle fesztiválok tömegei is hazánkban! Hiszen felejthetetlen élmény egy ilyen esemény, és nagyon gazdagok leszünk sok emlékkel. 

1. Floral Crown: 
2. Snapback:
3.Bag: 
A H&M még ebben az évben, úgy január környékén piacra dobott egy fesztivál kollekciót ami nagyon nagy sikert aratott. Így könnyebben elérhetővé váltak a fesztiválokhoz szükséges darabok, és bárki beszerezhette, hiszen nem is voltak drágák. Nagyon jól mintázták a 2013-as fesztivál divatját. Ezért is szeretnék most nektek megmutatni belőlük pár jellegzetes, divatos darabot:
Még elérhető a H&M Rock kollekciója is, és ebben is elcsíphetünk pár nagyon jó fesztivál outfit-et, nagyon jó fesztivál darabokat, nézzétek csak:
De mivel a blog Eleanor stílusáról szól főképpen, ezért fel szeretném eleveníteni El tavalyi V Fesztiválos outfitjét is.
1:
Eleanor egy csodaszép, hosszujjú galléros Zara felsőt vett fel erre a napra. Amit ő divatosan megoldott, hiszen feltűrte a felső ujját.
Egy Urban Outfitters derékig érő, szakadt stílusú farmer short volt rajta.
(Katt) /6.520 Ft mert most le van árazva is/
A nadrágba belecsempészett egy barna, vastag övet, ami nagyon jól illett a szettjéhez is. Az övet az American Apparel-ben vette.
(Katt) /6.740 Ft/
Eleanor a nem magasított szárú, fehér, sima Converse cipőjét választotta ki a szetthez, ami nagyon jól ment a nadrág és a felső fehéres színéhez is.
(Katt) /13.440 Ft/
És végül az elengedhetetlen Ray-Ban napszemüvegét vette fel. (Katt) /32.600 Ft/
2:
Ez Eleanor második V Fesztiválos szettje, ami szerintem sokkalta egyszerűbb mint az első, de mégis nagyon kényelmesre és divatosra sikeredett.

A ruháját az Urban Outfitters-ben vette meg. A cipője, egy magasított szárú, fekete, mintás csizma lett, amit Hunter-ben vett meg.
(Katt) /44.770 Ft az eredeti ára jelen pillanatban is/
Itt is a szokásos Ray-Ban szemüvegei közül választott.
(Katt) /32.600 Ft/
És a szett végezetéhez érve a szokásos, fekete Mulberry táskáját választotta ki, ami teljesen jól azonosult a szetthez, hiszen a fekete- fehér kombinációt akarta kiemelni Eleanor, és akart ezt felszínre hozni, ami ebben az évben is óriási divat.
Bár az én olvasói köröm nem igazán jár fesztiválozni, ahogyan ezt elnézem, ezért is nem szántam több szót, több részt ennek a rovatnak, remélem megtudtatok mindent nagyon röviden amit szerettetek volna. Jövőre én is tervezem,hogy megyek fesztiválozni, és akkor majd jobban kifejtem, hogy mi lesz a 2014-es fesztivál divat, hiszen biztosan valamilyen szinten fog változni. 

Ha már az előző rovatban a fesztiváloknál tartottunk, akkor pont az első pontban láthattátok a virágkoszorús képet. Óriási divat, na meg ebben az évben főleg. Utcai divatként is nagyon sokan előszeretettel hordják, köztük én is az apró virágokat, öltöztetnek és nagyon aranyosak is. Régebben azt hiszem ketten kérdeztétek, hogy az enyém honnan van, amire válaszoltam is nektek, és most a leárazásokon is sikerült beszereznek még egy darabot. De most megmutatom nektek nagyon röviden, hogy ti, hogyan tudjátok otthon elkészíteni apró kiegészítőkből.

DIY virágkoszorú:
~1.lépés: Ami szükséges hozzá: 
~ Egy csokor selyemvirág, esetleg inkább művirág, de aprók
~ Egy vékony, nagyobb drót
~ Floral tape (a zöld szalag a képen)

~2.lépés: A drótból egy nagyobb kört csinálj, lehetőleg ha tudod akkor tedd a fejedre, és akkora kört készíts belőle, ami pontosan illik a fejed méretére is.
~3.lépés: A drótot körülbelül 3x tekerjük körbe, és akkor sokkal vastagabb és tartósabb is lesz az egésznek az alapja.
~4.lépés: Ha megvannak a kisebb méretű virágok (lásd a képen) akkor utána ezeket csak fel kell vágni kisebb darabokra, de fontos,hogy a szárának egy nagyobb része is megmaradjon a virágoknak. Ezeket a virágokat kisebb vágott drótokból kell hozzáilleszteni, hosszá egyengetni a nagy drót koszorú alapjához. Kedved szerint telítheted be a koszorúdat, úgy is jól néz ki ha az egész tiszta virágos, de úgy is nagyon jó, ha csak elöl olyan, és a hátulja pedig teljesen üres marad, szinte virágmentes!
~5.lépés: Ha maradt hátul üres része a koszorúdnak, akkor fogd meg a floral tape-det, és azzal vond be fokozatosan (lásd a képen). Ennek az a lényege, hogy azért kell mert így szebb lesz a koszorú, nem fogja összekócolni a drót a hajadat, és nem fogja szúrni a fejbőrödet sem. A floral tape egy vékony, papír alapú, itt zöld színű tapasz, aminek a hátulja ragad, mint a cellux. Könnyen lehet vele dolgozni is! 


Az egyik olvasóm a múltkor még kérte, hogy legyen megint egy ékszeres DIY rovat rész, én ezt most meg is próbálom teljesíteni, remélhetőleg mindenki megtudja majd csinálni!
2:
~1.lépés: Ami szükséges hozzá:
~ Egy ilyen nagy karika fülbevaló
~ Apró kis szegecsek 
~ Ragasztópisztoly
~ És egy szép színű fonal

~2.lépés: Ha nincsenek apró szegecseid, akkor beszerezheted őket egy kreatív, hobbi boltban is. Ha még ott sem találsz, akkor használhatsz közepes méretű köveket is. Ha megvan a kiválasztott dísz, akkor tegyél az aljára pillanatragasztót és a külső részére ragaszd fel kedved szerint, hogy milyen mennyiségben teszed fel rá.
~3.lépés: Ha mindez megvan, és ha még szeretnél egy kis pluszt rá, akkor ragassz, és tekerj körbe egy kedvedre választott színű fonalat is. (Lásd a képen)

A végeredmény pedig ilyesmi lesz, ami nagyszerűen dominál karkötőként!



Ezek Eleanor cipői, és ezekből pár darab tökéletes a közelgő őszre is, az iskola időben is, ezért ezt megmutatom nektek most, hogy mennyibe kerülnek és honnan vannak eredetileg.
1: TopShop- 29.290 Ft (Katt)
2: TopShop- sajnos a link már nem érhető el a hivatalos oldalon, így már elfogyott!
3: TopShop- 13.435 Ft (
Katt)
1: TopShop- 15.590 Ft (Katt)
2: TopShop- 13.785 Ft (
Katt)
3: TopShop- 25.845 Ft (
Katt)
1: TopShop- 19.410 Ft (Katt)  Ez a bakancs. A bakancsok nem nagyonakarnak kimenni a divatból, és ez számunkra csak nagy öröm. Hiszen teljesen egyszerűek, nagyon jól kombinálhatóak egy farmer- póló- bőrkabát összeállítással is! Bármikor fel lehet venni, és az őszi napokra, és a tél első pár napjára is még nagyon jók.








Megszavaztátok,hogy legyen olyan a blogban,hogy 2 bejegyzésben én írok csak új rovatokat is, és a harmadikban pedig csak a ti kéréseiteket teljesítem, és megpróbálok mindent teljesíteni, mindenről írni, amiről ti szeretnétek olvasni. Szóval majd figyeljétek a FB csoportot, mert majd kiírom, hogy akkor kommentbe lehet kérni mindent, hogy miről szeretnétek hamarosan olvasni!

8 megjegyzés:

  1. Szia Berni! Nagyon jó lett a rész és köszönöm az ékszer rovatot. Remélem jól vagy már!:)Várom a kövi részt.:)))xxÁgi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      igazán nincs mit:) Igen, már teljesen jól vagyok!
      Igyekszem vele!

      Puszi,Berni.

      Törlés
  2. Szia!:) Az Eleanor ihlette ruháknál az elsőnél olyan sötétkék pulcsit nem tudod hol lehet venni? :)<3

    VálaszTörlés
  3. Hellóka:) Kérdésem lenne, mégpedig az, hogy az Eleanor ihlette ruhák résznél, a második outfithez tartozó táska, nem tudod véletlenül milyen kollekcióból való? :) Gyönyörű darab!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      azt tudom,hogy Mulberry darab de az,hogy melyikből,azt sajnos nem:S
      Igen, szerintem is:))

      Puszi,Berni.

      Törlés
  4. sziia :) meg sosem kommenteltem, de ugy gondoltam, hogy itt az ideje :) szoval, imadom az egesz blogot, iszonyat jo :) es egy kerdesem is lenne. Az Eleanor ihlette ruhak legutolso kepen, olyan feher nadragot, nem tudod veletlenul, hogy milyen uzletben lehet kapni? :)) Elore is koszi, es igy tovabb :)

    VálaszTörlés
  5. Szia,
    igen, még sosem, de nagyon örülök neki, hogy ezt most megtetted!:))
    Köszönöm szépen, örülök, hogy ezt gondolod♥
    Azt a nacit szinte bárhol megtudod venni, bár most igazán a fekete, és a bőr nadrágok dominálnak az őszi divat miatt, de szerintem szinte bárhol találsz!:))

    Puszi,Berni.

    VálaszTörlés