2013. szeptember 3., kedd

15.rész- Iskola idő,kellemes kinézettel


Sziasztok,
kicsit újítottam most ennél a bevezető résznél, de csak annyit,hogy az animáció most ide került, nem pedig egy kicsit lejjebb. Ehhez a részhez, az előzményhez főképpen csak annyit szeretnék fűzni,hogy: nagyon köszönök nektek mindent!
Hogy itt vagytok nekem,hogy napról napra egyre többen vagytok, hogy ennyien támogattok, hogy ennyien olvastok, és érdeklődtök, köszönöm nektek,hogy itt vagyok velem/ nekem.♥ És van egy rövidke kis hírem, így a bevezető részben is, hogy előző héten csináltak velem egy rövidke kis interjút amit a FB csoportba, és a Sophia blogomon meg is osztottam! Nem is húzom tovább a szót, a felesleges beszédeimet, hanem inkább olvassátok a részt, hiszen a következő bejegyzésben a ti kéréseitek lesznek teljesítve mind, már ami belefér!
Puszi,Berni.


1.
Ez a kép akkor készült, amikor Eleanor és Louis kézenfogva sétáltak át a többi 1D taggal a reptéren, pár hete.

Nekem nagyon tetszik Eleanor szürke, "Kate Moss and some pizza slices" feliratú felsője, a felirat rajta nagyon ötletes, és a szett összességében egyszerűen fenomenális. El cipőjével én még mindig nem igazán barátkoztam meg, de az legyen az én gondom. Talán csak egyetlen egy kivetnivalóm lenne a szettel kapcsolatban, méghozzá megint csak a lábbeli. Aminek a színe nem igazán passzol a többihez, egy szürke, vagy egy fekete jobban illett volna oda, de ha belegondolunk, akkor a fehér mindenhez megy, így valahogyan mégis csak illik ez ide!
Eleanor felsője egy Reformation darab. (Katt
/26.800 Ft/
Nagyon tetszik, a kicsit direkt kopottas megjelenésű nadrágja, ami pár eredeti, direkt kivágással, szaggatással van ellátva. Ez egy Oasis darab. (Katt
/10.220 Ft/
Eleanor megint csak az újonnan vásárolt, Mulberry táskáját választotta ehhez a szetthez, ami kétség kívül nagyszerű párosítás volt. (Katt
És a szett végezetéül, egy fehér Converse cipőt vett fel. (Katt
/22.710 Ft/

2.
Ez a kép körülbelül 2-3 hónapja készült, amikor Eleanor és Louis ellátogattak egy étterembe kettesben, és az ottani személyzetből egy dolgozó csinált velük egyetlen egy közös képet!

Sajnos csak ez az egyik kép került elő arról a napról, nem is olyan régen, és itt csak Eleanor felsőjét láthatjuk.
Ez a kötött hatású, fehér, vékony pulóver pont a mostani sulikezdős, őszi napokra ajánlott! 
Ez a felső a Marc by Marc Jacobs egyik darabja.
Csak fehér színben kapható.
De sajnos ez a darab már elfogyott, a készletből is, de azért hoztam róla nektek egy linket. (Katt

Először arra gondoltam, hogy ezt a képet a Szettek rovathoz tenném, de mivel ez mégsem annyira a ruha része, ezért inkább csináltam neki egy külön, nagyon kicsi rovatot.
Itt arról a három tárgyról olvashattok, és láthattok, amit Eleanor pár hete egy New York-i hotelben akár véletlenül, akár nem de megmutatott. Ezen a napon Danielle Bernstein-el volt.

Ezeket láthatjátok a pulton, a tükör előtt, és ez mind Eleanor tulajdona:
Látható ott egy rózsaszín, fújós öveges Victor&Rolf parfüm.
A kisebbik kiszerelés ára: 32.014 Ft
A nagyobbiknak pedig: 44.328 Ft

Még látható ott egy nagy, henger alakú, kék Toni&Guy hajlakk is!
Aminek az ára: 2.955 Ft.
És ilyet nálunk is lehet venni, méghozzá a DM-ben! Nekem van is egy pont ugyan ilyenem.

És végül egy henger alakú, Batiste Dry Sampont láthatunk a pulton.
Aminek az ára pedig: 1.970 Ft.

Sosem késő még a suliba elindulni táskáért, hiszen én is az utolsó napokban vettem meg az álom táskámat, bár van egy a suliba, de most úgy éreztem,hogy egy fekete színű táskát is vennem kell, olyat ami mindenhez megy, volt egy elképzelésem, bementem a WestEnd-be és a harmadik üzletben meg is találtam álom táskámat, utolsó darabok voltak belőle, é tudtam, hogy abba a darabba én teljes mértékben beleszerettem, ezért is, rögtön meg kellett vennem, tovább nem is mentem szétnézni. Ezért is most 2 csoporttal jelentkezem nektek a táskáknál, hiszen sosem késő elmenni, és bevásárolni belőlük!

Az efféle hátitáskák sosem mennek ki a divatból, egyre több mintában, több színben, esetleg monokróm stílusban is teljes mértékben tarolnak, és nem csak divatosak, hanem még nagyon kényelmesek is! 
1: 8.780 Ft- H&M
2: 5.270 Ft- H&M
3: 7.025 Ft- H&M
4: 10.540 Ft- Converse
5: 10.540 Ft- Vans 
6: 8.600 Ft- Vans

Én az efféle válltáskák pártján álok, személy szerint imádom az ilyen szabású táskákat. Nagyon tetszik,hogy maximum kettő szín van bennük,hogy bőrből vannak, és olyan letisztult képet alkotnak,hogy az hihetetlen. Minden lánynak, minimum egy ilyesmi féle táskájának kell lennie, akár suli, akár hétvégékre.
1: 5.200 Ft- H&M
2: 10.540 Ft- H&M
3: 8.780 Ft- H&M
4: 10.540 Ft- Pull&Bear
5: 9.130 Ft- Pull&Bear
Pár a napokban is Ask.fm-en írtatok arról, hogy a szemetek alatt kisebb táskák jelentek meg. 
Senki se ijedjen meg, ez örökölhető is, és persze a fáradság miatt is kialakulhatnak az egyes nem kívánt, sötét karikák. Ezért is gondoltam most arra, hogy erről írnék is egy rövid, röpke rovatot. DE mielőtt még mindenki arra gondolna, hogy alapozókról fogok írni, akkor az nagyon, de nagyon téved!
Persze ezeket mind azokkal is el lehet tüntetni, de ennek van egy egészségesebb, sokkal kedvezőbb módja is. 

Karikák és egyéb aggodalmak:
Ezek a nem kívánt sötét foltok a fáradság, és az egyéb stresszek miatt is kialakulhatnak az arcunkon. De először is nézzetek körül a családotokban, hogy van-e olyan személy, esetleg személyek (és bizonyára lesz is), akiknek a rokonságban szintén táskásak, karikásak, duzzadtak a szemei, esetleg az alatta elhelyezkedő bőrréteg. Hiszen akkor te erről nem tehetsz, hogy te is rendelkezel ilyennel, hiszen ezúton ez nagy valószínűséggel örökölhető is. De elárulok nektek egy nagyon rövid, de hasznos tippet: a karikás szemekre, jó az "A", "C" és a "K" vitamin tartalmú termékek!
Mert ezek azok, amik megakadályozzák, hogy a szem környéki bőr elszíneződjön. 
És a C vitamonos Eye Reviver Duo, hideg, narancsásrga színű kerek fejű kenőcs az egyik legjobb erre. 
Amit az alábbi linken, kenőcs formájában, sokkal nagyobb kiszerelésben is be tudtok szerezni magatoknak, az ára természetesen kicsit "húzós", de megéri, hiszen eddig szinte csak pozitív visszajelzést olvastam róla: Katt.  /4.290 Ft/
Most egy haj DIY rovattal készültem nektek. 
Azt tudni kell róla, hogy az előző részben, egy hajgumival, és egy lánccal ellátott karkötőt készítettünk el, és ezt most a hajunkba is fel tudjuk használni, hiszen így még divatosabbá tehetjük azt egy árva, apró kiegészítővel is! Katt az előző részért
~1.lépés: Amire szükséged van hozzá:
~Tengeri só Spay (összetételét leírom nektek röviden, fogjatok egy kis tubust, tegyetek bele langyos, nem jéghideg, nem tűzforró vizet, lehetőleg ilyen már régen nem használt, esetleg átlátszó, és elmosott, elöblített tiszta spriccelős tubusba öntsük, elég a feléig, aztán 3 kiskanálnyi sót tegyünk bele nagyon jól rázzuk fel, és egy 5-10 percet várjunk vele, minden egyes használat előtt)
~ Fésű
~ Az elkészített előző DIY alapján a karkötő

~2.lépés: Először permetezd le a hajadat a tengeri sóval, majd miután ez a folyamat megtörtént, utána várjatok bele 4 percet míg felszívja a hajad, és fésüljétek meg, de nem kell erőteljesen, csak úgy finoman, kicsit felületesen, hogy azért a "tengeri" sós vizet ne szedjétek ki belőle a kefével.
~3.lépés: Egy sima, kedvedre való fonatot kell elkészíteni (aminek a folyamata a képen is fel van tüntetve, ha akár véletlenül nem tudnátok,hogy mégis hogyan kell azt elkészíteni)
~4.lépés: Ha készen vagy véglegesen is azzal a nagyon szép fonattal, akkor csak a DIY karkötő kell már, és azzal szorosan gumizd össze a hajadat, a legvégén! Az eredményt a képen látjátok.
És azért is választottam ezt a DIY részt, hiszen sokan írtátok, hogy megcsináljátok az előző részben a karkötőt, így most aki ténylegesen is megcsinálta, annak ez a rovat jól is jöhet! 
~1.lépés: Válaszd el a hajadat két oldalra, nagyon pontosan, majd vegyél elő egy hajgöndörítőt, esetleg egy hajvasalót.
~2.lépés: Bizonyára akadt olyan kósza tincs amit nem tudatok szétválasztani, így fogjátok fel a hajatok egyik felét, míg a másikat csak lógva szabadon tegyétek.
~3.lépés: Miközben felmelegedett a hajvasaló, jobbik esetben a haj göndörítő, akkor az arcodtól, kifele csinálj laza, hullámokat. 
Egy jó tipp: Kicsit nagyobb, és több tincseket fogj össze, és a hullám szebb lesz, csak ne túl sokat vegyél egyszerre a kezedbe.~4.lépés: Miután fokozatos lépésben az egész hajadat begöndörítetted, akkor nagyon jól rázd, kicsit borzold össze, az ujjaidat pedig a begöndörített tincsekbe helyezd bele, és egy kicsit szedd szét őket, hogy kócos, de mégis friss hatása legyen. 
~5.lépés: Majd a bal oldalról fogj megy egy nagyobb haj tömeget (lásd a képen is) és egyetlen egy, esetleg ha kell több hullám csatt segítségével vidd át a bal oldalra és rögzítsd velük. 

~1.lépés: Kezdésnek, egy hullámos, göndör hajat kell elkészítenünk. Amint egy hajvasaló, vagy egy haj göndörítő segítségével tudunk megvalósítani.
~2.lépés: Annak az érdekében, hogy az arcod nagyon szép legyen, és, hogy keretezve is legyen, annak érdekében elöl nagyobb, és több tincset a jobb és a bal oldalról hagyj elöl. Persze ezek már legyenek nagyon szépen göndörek. És a többi fennmaradt tincset fogj csak össze.
~3.lépés: Keresd meg a kulcscsontodat, majd az egyik számodra kedveltebb oldalra tedd a hajadat, és a kulcscsontodtól kezdve kezd el befonni.
~4.lépés: A hármas fonást csináld, mikor három nagyobb tincsre választod a hajadat, és úgy kezded el lassan, fokozatosan befonni.
~5.lépés: Ha megvagy a fonással, akkor a végét gumizd össze, és mikor ezzel is megvagy, akkor gyengéden, egy kicsit bontsd szét, hogy laza legyen.
~6.lépés: Majd miután ezzel is megvagy, akkor egy picit göndörítsd be a hajad végeit, amit a gumi alatti résznél meghagytál. (Ahogyan az a képen is láthatóvá válik)
De ha esetleg csak nagyon kevés hajat hagytál ott szabadon, nagyon rövidet akkor azt ne göndörítsd be, hanem csak hagyd úgy! 
És ahogyan ezt ígértem is nektek, megint csak őszies Eleanor ihlette ruhákat hoztam nektek.




10 megjegyzés:

  1. Nagyon jóó IMÁDOMM <3 Várom a kövit!4 :D
    Puszi:Annamarii xXx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm, nagyon aranyos vagy♥ Igyekszem a következővel is, úgy ahogyan az időm engedi!
      Puszi: Berni.

      Törlés
  2. Berni,én minden résznél ismétlem magam!Nagyon jó lett!:) Különösen tetszett az El féle haj elkészítés és amit a táskás szemekről írtál,hisz itt a suli, nyolcadik,felvételi,magolás ezerrel,éjszakába nyúló készülés.....szóval pont jól jött! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      igen, direkt azért is választottam a táskás rovatot, mert arra gondoltam,hogy nagyon sok mindenkinek jól jöhet! Köszönöm♥
      Puszi,Berni.

      Törlés
  3. Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jó lett <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      én meg csak annyit,hogy: köszönöm,hogy ezt megosztottad velem:)♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm:) Igyekszem vele, úgy hozom a részeket, ahogyan az időm engedi a suli mellett!

      Puszi,Berni.

      Törlés
  5. Sziaaa!!
    Imádom a blogod!! <3 <3 tökéletes *_* két kérésem lenne: 1. Nagyon siess a kövi résszel!!!! :)) 2. Leírnád annak a számnak a címét,ami rögtön elindul amint belépsz az oldalra? nagyon köszönöm :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm, nagyon aranyos vagy:) Igyekszem vele, amint tudom, mindig hozom!:) Az előadó: Fifth Harmony :) Náluk megtalálod!

      Puszi,Berni.

      Törlés