2013. szeptember 20., péntek

16.rész- Divatos dzsekik,alkalmi ruhák

Sziasztok,
napról napra többen vagyunk, aminek nagyon örülök. Első sorban is nagyon sok mindent köszönhetek nektek, olvasóknak, de komolyan mondom, és ezt nem is igazán tudom, hogyan hálálhatnám meg nektek!♥ Sok erőt adtok nekem, bátorítotok ha gond van, ha valami megcsapja a fülemet, és elmondom nektek, örülök, hogy így is mellettem vagytok.
Szerveztem/szervezek egy találkozót a WestEnd-ben, a jövőhéten, már vannak egy páran akik eljönnének, de ha valamelyik olvasóim eddig még nem tagja a FB csoportnak, a blogénak, és szeretne eljönni a találkozóra is, akkor csak csatlakozzon, vagy írjon nekem levelet, vagy írjon itt kommentben a több információ érdekében. (Csoport
Nem is szeretném tovább szaporítani a szót,mert akkor sosem hagyom abba.
Ez a rész pont a harmadik,amikor minden egyes rovatot ti kértek, és én megpróbálom ezt teljesíteni is!
Jó olvasást!
Puszi,Berni.


1.
Ez a kép a napokban készült, méghozzá London-ban. Eleanor azt a napot Max-el és Danielle-el töltötte. Csak ez az egy kép készült róluk aznap, ami másodperceken belül fel is került Dani és szintúgy Max Instagram oldalára, amiben Eleanor-t is megjelölték. 

Eleanor ezt a vékony, babakék hosszujjú pullóvert viselte aznap. Ezt a darabot a TopShop-ban vette. (Katt)
/11.300 Ft/

Aztán alatta egy fekete, megszokott, csőszárú farmernadrágot vett fel, ez az a darab, amit szinte mostanában állandó jelleggel hord, nem is véletlenül. Ez szintén csak is egy TopShop darab. 
És a szett végezetéül láthatjuk a megszokott, ujj onnan vett Converse lábbelijét is. (Katt)
/22.300 Ft/

2.
Ez a kép akkor készült, amikor egy este Eleanor és pár barátnője közösen mentek el bulizni, méghozzá NewYork-ban.

Eleanor egy csodaszép, lenge, nagyon vékony ruhát vett fel erre az alkalomra. A táskája és a ruha szín ügyileg teljes összeillik. A kiegészítő táska is jó választás volt, hiszen egy buliba nem is kell nagyobb, ebbe pont minden elfér, amit muszáj vinnie egy lánynak. A ruha kicsit átlátszó, és vékony, lepel anyaga van, ezt a darabot a The Reformation-ben vette. (Katt
/43.650 Ft/
És végül, mivel sajnos a cipője nem látható, így csak a táskáját tudjuk meg,hogy milyen, az pedig egy csodaszép Chanel Classic darab!

3.
Ez a kép már nem most készült, hanem hetekkel ezelőtt, méghozzá Detroit-ban.

Ez a szettet most azért hoztam fel nektek kép formájában is,mert én is teljes mértékben egy ilyen összeállítást is el tudok képzelni ezekre az őszi napokra. Bár nekem a szett színei kicsit borongósak, és nem annyira vidámak, de egy ilyen évszakban mit is várhatunk, nem?!
Eleanor egy sötét szürke, szinte majdnem éden fekete Boyfriend felsőt vett fel, amit az Urban Outfitters-ben vett.
A fekete csőszárú, megszokott fazonú farmert választotta ki ehhez összeállításhoz, amit a TopShop-ban szerzett be. A fűzős, fekete, meleg bakancsát szintén a TopShop-ban vette még régebben. /Nem a táska, és a bakancs kombináció annyira nem tetszik, nem áll össze nekem a kép, de ez csak az én, saját véleményem/
És végül a megszokott, egyre kevesebbszer látott Mulberry táskáját hozta el magával kiegészítőként.  

4.
Ez a kép a napokban készült, méghozzá Donacter-ben, mikor Eleanor Louis családjával együtt ellátogatott Louis meccsére, ahol a fiú sajnos a lába miatt nem tudott játszani, de a családtagok még így is nagyon szurkoltak a csapatjában lévő többi tagnak is. 

Eleanor egy hosszított fazonú, fekete, pilóta nyakú, meleg, bélelt kabátot vett fel azon a napon, mert a kilátón biztosan nagyon hűvös volt az idő. Ez egy H&M darab. (Katt)
/17.900 Ft/
És sajnos ebben az összeállításban sem láthattunk több ruhadarabot, csak még egy kockás felsőt. Amit Eleanor már sokszor fel is vett. És ez méghozzá egy TopShop darab. 

5.
Ez a kép tegnap este készült, így láthatólag Eleanor most is Louis-val és a családjával van Donacter-ben, még mindig. A képen Eleanor és Daisy (Louis húga) láthatóak, a képet Daisy töltötte fel a saját Instagram fiókjára.

Eleanor ezt a felsőt tavaly hordta, méghozzá télen, és nem  igen gyakran láthattuk rajta. Nagyon tetszik a színe, az anyaga, nem vastag, nem is olyan meleg, de otthonra esetleg egy vastagabb kabát alá is, tökéletes viselet lehet mindenki számára. Ez egy The Kooples pulóver. És linket, meg árat csak azért nem tudok erről a darabról hozni, mert sajnos minden készlet elfogyott már! 

Volt egy olyan kérés,hogy írjak arról egy rövidke rovatot,hogy milyen kabátot érdemes venni ebben az időben. És én arra gondoltam,hogy nem azt fogom leírni ami nekem tetszik, amit szerintem érdemes venni, hanem leírom nektek azt,hogy az őszre milyen kabátok érvényesek, melyek azok a darabok, amiket érdemes megvenni, felvenni ebben az időszakban is. Így egy nagyobb csoportba csoportosítottam több fazonú divatos kabátot és ti kedvedre válogathattok majd belőlük, remélem ez így jobb ötlet, mint ha csak leírtam volna kettő, három darab kabátot.

Ezek a dzsekik a tavasz egyik legmenőbb darabjai voltak, de átcsúsztak az őszies napokra is, így már ebben a borongós időben is felvehetitek őket. Nagyon hasznos viselet, hiszen sokféle stílussal kombinálható az elegánstól kezdve a sportoson át. Régebben csak a katonák hordtak efféle Bomber dzsekiket, zöldben, khaki színben, esetleg feketében, de mára már eléggé széles körű lett, és már szinte csak a formája, esetleg a szabása néhol, ami megmaradt a mostani 2013-as dzsekiknél, a régi katonai Bomber darabokból. A legtöbbet látott minták ezen a dzsekin: a virág. Minden mennyiségben, minden módon előkerülnek, ahogyan ezt a képen is megmutattam nektek. (2-es, 3-as és 5-ös) A sima, egyszerű színűek inkább az elegancia felé húzzák kicsit az irányt, a különlegesen elhelyezkedő, különleges színű cipzárokkal együtt. (1-es) Sokan látjátok, főleg ebben az évszakban, hogy előszeretettel hordják nagyon sokan a bőr ujjakkal rendelkező kabátokat. (4-es) De ha neked ezek a Bomberek annyira nem tetszenek, akkor ne csüggedj, számtalan más fazonú, más mintájú létezik, hiszen mára már sok márka, sok tervező a piacra dobta a saját elképzeléseit ezeken a dzsekiken is, így kedvedre és a stílusodra is formálhatod, válogathatsz a széles körű kínálatban is. A Burberry tavaszi kollekciójában is megtalálhatóak ezen a darabok, csak ott inkább printes darabokat terveztek. 


Tudjátok, ha itt az ősz, akkor itt vannak a farmer kabátok is. Az egyik legjobb, és leghasznosabb tartozéka minden nő gardróbjában, és az egyik legjobb viselet is egyben. Azért is mert a fekete, és a fehér szín mellett ez a másik amivel mindent lehet kombinálni, de komolyan! De arra figyeljetek, hogy az nem mindegy,hogy milyet vesztek, hiszen a mostani darabok teljes mértékben mindenféle más és más alkatra vannak szabva, nem úgy mint régen. Régen alapdarabnak tartották, amikor még az 1900-as években betört a farmer kabát mánia, mára már sokan nem az alapdarabok közé sorolják, de szerintem még mindig ott van a helye. Mára már különböző kiegészítőkkel, és anyagokkal dobják fel őket, a trendeknek és a divatnak megfelelően. Sok féle képen lehet őket hordani már, hiszen kötheted a derekadra, vagy simán csak magadra dobhatod, vagy feltűrheted az ujját, esetleg végig begombolhatod, még a gallér részét is, esetleg csak fokozatosan gombolod be, de ez mindenkinek a saját ízlésére és a kedvére van bízva, hiszen nem tetszik mindenkinek ugyan az. De mindenki jegyezze meg ezt a mondatot: a farmerkabát nem megy ki a divatból! 



Az idei őszben inkább a sportosabb darabok kerülnek elő, inkább a fiúsabb vonalak felé veszik az irányt a tervezők, de mégis ha megnézzük a fent bemutatott öt kabátot, amit kiválasztottam, akkor látjátok, hogy mégis csak meg tudnak maradni a nőies, szolid, kifinomult vonalak mellett is, ami egyszerűen nagyszerű! 
Állandó téma a motoros, bőr, vagány kabát. (lásd az 1-es, 5-ös bőrdzseki) Vannak a klasszikus alapdarabok is, amik szinte örökre szólnak minden nő életében, hiszen nem csak az a jó bennük,hogy feketék, és ezáltal könnyebben kombinálhatóak egyes más darabokkal, hanem az is nagyon jó benne, hogy kényelmes, meleg, és ebben az évszakban divatos viselet is. (Lásd 3-as dzseki, 4-es dzseki) A bőrdzsekikben biztosan megtalálod a saját stílusodhoz passzoló, illő darabot, hiszen töm érdeknyi méretben, és színben, szabásban forgalmazzák már, több ár kategóriákon kívül is. Minden darabbal jól mutat egy ilyen dzseki, ezt ne felejtsétek el. Ahogyan mindennél, már itt is megtalálhatók a szegecsek is. Bár én személy szerint nem igazán szeretem őket, szerintem nem annyira divatosak, legalábbis az én szememben, így nem is igazán hordok olyan ruhákat. Az első legismertebb formája a bőrdzsekiknek a fekete színű, de a másodlagos a barna, és azt követi a fehér! Nekem barna színű van, én nagyon imádom, bár,hogy őszinte legyen nem annyira kombinálható ruhadarabokkal mint a fekete, de mégis nagyszerű. 

Gondolom nagyon sokan hallottátok már ezt a szót, jobb esetben már a kabátról is megcsapta a fületeket pár mondat, és a legjobb esetben pedig a tulajdonosai vagytok egy ilyen darabnak is, esetleg többnek is! A besorolása számomra az lenne,hogy a hűvös napokon, egy divatos színű kabátban, egy meleg, de mégsem túl vastagban, szőrmés, kapucnis, divatos dzsekiben szeretnél megjelenni, akkor ez a megfelelő darab. Sok színben, sok típusban is megtalálhatóak, még több árkategóriában is. Régebben is nagyon népszerű volt, és most szerencsére visszatért a divatba is. Eredetileg egy őszi kabát, de megállja a helyét télen is. Stílusos, és nagyszerű megjelenést ad a viselőjének, nem csak a saját szemében, hanem a külvilág felé is ezt sugározza majd vele. A legtöbb darab (mint ahogyan a képen is látjátok) comb középig érnek, szőrmés, nagy kapucni jellemző rájuk a legjobban, és óriási, nagy zsebekkel rendelkeznek. Van belőlük olyan típus is, amit egy kis kiegészítővel díszítették fel, amitől még nőiesebb, még divatosabb lett. (Lásd az 1-es, a 2-es, a 4-es kabátok) A Parkának van egy jó, és egyben rossz oldala is, attól függ,hogy ti olvasóim milyennek látjátok ezt: hiszen eltakarja az egész derekat. Ez lehet egyben jó is, hiszen véd minden egyes hideg levegőtől is, és ha esetleg azon a testrészeden gondjaid vannak, akkor optikailag nem is az,hogy csal, csak teljesen eltünteti. És a másik fele az, egyszerűen,hogy olyan mintha nem is lenne szinte derekatok,mert nem éppen egy alakformáló darab. Mindenki ebben is megtalálhatja a hozzá illő darabot, hiszen több méretben, több színben, több kiegészítőben, és szabásmintában is megtalálhatóak, esetleg egy övvel díszítve, esetleg öv nélkül is. 

Ez a mondat most leginkább azoknak szól akik alacsonyak: nekik nem annyira ajánlott a parka kabát! Maximum ha nagyon ragaszkodtok hozzá, így is,hogy kisebbek vagytok mint az átlag emberek a saját korosztályodban, akkor egy platform cipővel tudjátok hordani ti is. 

Ez is egy olyan rovat, amit ti kértetek, hogy írjak róla. Először arra gondoltam, mivel elegáns, alkalmi összeállításokat kértetek, olyat amilyen Eleanor is hord,hogy akkor Eleanor szetteket keresek, és kiírom,hogy melyik ruha mennyibe került, DE jobbnak tartottam azt az ötletet,hogy: én csinálok három darab szettet, amiben közben figyelembe is vettem,hogy mégis milyen Eleanor stílus irányzata, hogy mégis mi az ami talán tetszene neki, és talán mi az amit hordana. Így született meg ez a három outfit is! Remélem tetszeni fognak.
Próbáltam még azt a szempontot is a szemem előtt tartani, hogy végülis milyen évszakban is vagyunk most, hogy milyen szelek fújnak, hogy milyen a légkör. Fontosnak tartottam, hogy az alkalomtól függetlenül milyenek a reggelek, az esték is. És mivel én még öltözködésileg átléptem az őszbe, de az a baj,hogy lelkileg nem éppen, az öltözködésemben is sok olyan darab előfordul, feltűnik a hétköznapokban is, amit leginkább nyáron hordtam, sajnos ez már csak így meg, egyszer remélhetőleg nekem is sikerül lassan, de biztosan átállnom erre az évszakra is. Így próbáltam a szemem előtt tartani,miközben az összeállításokat készítettem,hogy milyen is az idő, és ahogyan megnézitek őket, csak félig-meddig tartottam ezt be, és most akkor arra hivatkozom,hogy az időjárásban az volt,hogy most melegebb napok következnek, több fokkal, szóval ez az egyetlen kiskapum a szettekkel kapcsolatban. 

1.szett: Ha nem szereted a falatnyi koktélruhákat, hanem a szép, egyszerűség híve vagy akkor ez a ruha nagyon tetszhet neked. Arról nem is beszélve,hogy egy krémszínű, vajszínű blézerrel szerettem volna kombinálni,hogy a kifinomult eleganciát képviselje ha ránéztek. Szerettem volna ezt a trendi, divatos bokacsizmát is belecsempészni ebbe az összeállításba is, hiszen az ősz alapdarabjai közé tartozik! Ha megtetszett ez az összeállítás, akkor most meg is tudhatod,hogy a pontos darabok tulajdonképpen mennyibe is kerülnek.


Blézer- 10.710 Ft (H&M)
Ruha- 17.860 Ft (Zara) 
Cipő- 8.920 Ft (H&M) 

2. szett: Ez már sokkalta "lazább", mint az előző összeállítás. Ha szereted a fekete és a fehér csodálatos összeolvadását, ami annyira különleges, de mégis annyira örök divat színek, együtt is, és külön.külön is, akkor ez a szett ez miatt is neked való. Egy fekete, szőrmés kardigánnal kombináltam, szinte koronáztam meg maga az összeállítást, hiszen az ősz egyik nagyon divatos darabja: a szőrme. Kabátban, és mellényben egyaránt hódít, de én most ezt a darabot gondoltam ide a legjobbnak. Egy fekete, bőrdzsekivel is nagyon jól kombinálható, úgy még jobb talán a végeredmény, a cipő miatt is, hiszen nagyon passzolna hozzá. Egy nagyon vékony, matított fekete felsőt választottam blúznak hozzá, hiszen nagyon csinos, egyszerű darab, ami a legfontosabb, hiszen a díszes lenne nagyon, akkor elütne teljes mértékben a szettől, és a kifinomultságot sugárzó összeállítás teljesen elveszne. A cipő szerintem a letisztultsága miatt is magáért beszél. 

Kardigán- 17.850 Ft (H&M) 
Felső- 5.300 Ft (H&M)
Szoknya- 6.420 Ft (Pull&Bear)
Cipő- 10.700 Ft (H&M) 

3.szett: Hogy őszinte legyek, nekem ez az összeállítás tetszik a legjobban a három közül! A szoknya ugyan olyan mint ami Eleanor-nak van, csak ez most fekete színűben, hiszen az elegancia rovatban vagyunk most, így a fekete színt választottam. (Félreértess ne essék: nem mintha a fehér nem lenne legalább olyan elegáns szín mint a fekete!) Egy nagyon divatos csipkés felsőt választottam ki ehhez a szetthez. Szintúgy szerettem volna nektek megmutatni a fekete-fehér csodálatos összeforrását egy szettben. Hiszen itt csak ezt a két színt vettem elő, és kombináltam össze. Csodálatos, hogy mégis kettő teljesen különböző szín mégis, hogy egybe tud olvadni így is! Ez az a kombináció ami sosem fog kimenni a divatból, örök színvilág lesz ameddig csak élünk. Ha ránézel a szettre és megfogtak a darabok, és megláttad benne az eleganciát, a tiszta vonalakat, akkor ez a szett a te saját kedvenced is lehet, olyannyira mint nekem.


Kardigán- 10.700 Ft (H&M) 
Felső- 13.300 Ft (Zara)
Szoknya- 4.600 Ft (H&M) 
Cipő- 14.280 Ft (H&M) 

~1.lépés: Reszeld a körmödet egy időtálló, lehetőleg körömbarát reszelővel. Ha nem igazán használtál eddig ilyet,akkor is remélhetőleg, az otthonodban megtalálható egy bizonyos "fémreszelő" nevű hosszú,fém reszelő. (katt)
Ezzel a körmöd mosolyvonalát hamar megtudod csinálni apró,finom mozdulatokkal!

Érdekesség: ha nem körömvágó ollóval vagdosod a körmödet,hanem időt szakítasz a szép ápolt körmök kinézetére akkor dobd el az ollót és válaszd a körömreszelőket! Lehet nagyobb, jobb fokozatút is választani, nem az alap reszelőt a "fémreszelőt". Mert ha gyorsan növő,erős,ápolt és egészséges körmöket és körömágyakat szeretnél akkor erre alkalmas a reszelő,mert az olló csak jobban roncsolja és jobban törik. (tudom, ezt nem veszi észre senki)
~2.lépés: Kend le egy fedőlakkal a körmödet mielőtt bármilyen színt viszel fel rá (lásd a képen-lila),hogy be ne szívja,mert ettől a körömlemezed sárga színű lehet. 
(katt) ->ezek ilyen "alapozó" lakkok,pont erre vannak amiről most beszéltem, a Dm-ben lehet kapni és GLITTER FEDŐLAKK néven találhatjátok meg. 
~3.lépés: Ha az alapozó lakk megszáradt akkor óvatosan kend rá a lila lakkot az összes körmödre, de ha nem bírod kivárni azt az időt amíg megszárad akkor itt egy olyan spré, a Dm jóvoltából amit Spray'n go néven találtok meg, ha ezt ráfújod a körmeidre akkor sokkal hamarabb száradnak meg. (katt). 
~4.lépés: Ha megszáradt mind két kezeden az összes köröm akkor, kenj rá egy átlátszó lakkot. Amely arra szolgál,hogy védi a körmödet, nem pattog le olyan gyorsan a lakk és egy szép fényes hatást ad neki.


~1.lépés: Reszeld a körmödet. A körmöd mosolyvonalát remélhetőleg hamar megtudod csinálni apró,finom mozdulatokkal!
Érdekesség: ha nem körömvágó ollóval vagdosod a körmödet,hanem időt szakítasz a szép ápolt körmök kinézetére akkor dobd el az ollót és válaszd a körömreszelőket! Lehet nagyobb, jobb fokozatút is választani, nem az alap reszelőt a "fémreszelőt". Mert ha gyorsan növő,erős,ápolt és egészséges körmöket és körömágyakat szeretnél akkor erre alkalmas a reszelő,mert az olló csak jobban roncsolja és jobban törik. 
~2.lépés: Kend le egy fedőlakkal a körmödet mielőtt bármilyen színt viszel fel rá (lásd a képen-piros),hogy be ne szívja,mert ettől a körömlemezed sárga színű lehet. 
~3.lépés: Ha az alapozó lakk megszáradt akkor óvatosan kend rá a piros lakkot az összes körmödre.
~4.lépés: Ha megszáradt mind két kezeden az összes köröm akkor, kenj rá egy átlátszó lakkot. 

Amely arra szolgál,hogy védi a körmödet, nem pattog le olyan gyorsan a lakk és egy szép fényes hatást ad neki végeredményként is, és több hétig ugyan olyan lesz, ha vigyázol rá! 

Kértetek egy Eleanor féle hajat rovatnak. És mivel volt egy olyan rovatom is ebben a részben,hogy alkalmi ruhák, akkor most ez az alkalmi hajat választottam, ami nagyon könnyen el is tudtok készíteni, bár tudom: első ránézésre nagyon nehéznek tűnik, de után aha belejössz, és jó alaposan elolvasod amit írok nektek lépésről, lépésre akkor nagyon könnyen, nagyon egyszerűen menni fog!


1.lépés: Kezdjük úgy,hogy jó alaposan kifésüljük a hajunkat, és miután ez megvan, akkor középen a frufru részen elválasztjuk. Utána hátradobjuk, a vállunk mögé a hajunkat, és megpróbálva "láthatatlanban" hátul elválasztjuk egy közép vonalon, hogy megsaccolva mindkét oldalunkra (jobb váll, bal váll) ugyanannyi haj zuhatag jusson. Majd miután ez is megvan, akkor dobjuk előre a vállunk elő az elválasztott kettő réteget.
2.lépés: A jobb oldali sok tincset, az egészet kezdjük el befonni, ameddig csak ér a hajunk. (Arra figyeljünk közben,hogy elöl a frufru résznél mindkét oldalon hagyjunk szabadon pár-pár tincset, mint a képen Eleanor-nak is van.) Ha a jobb oldalt befontad, akkor szintúgy jöhet a bal oldal is. Majd ha azzal is megvagy, akkor még mindig hagyd elől a kettő, nagy mára már befont tincset. 
3.lépés: Majd a mutatóujjadat helyezd a füled mellé,vagy a füled vonalára és a jobb oldali nagy befont tincset vidd át a fejed felett a bal oldalra,majd húzd ki onnan az ujjadat, és ugyanezt csináld meg a bal oldallal is. (Az ujjad csak azért kell oda,hogy rendesen fixáld a nagy tincset)
4.lépés: Majd ahol kedvet tartja, lehetőleg a tincsek legvégén tegyél be annyi hullámcsatot, amennyi szerinted kell bele,hogy jól legyen rögzítve az egész haj! Majd a végén elöl maradt pár tincset, egy hajgöndörítő segítségével göndörítsd is be.


Itt egy segítő videó is,talán ez a lány jobban elmagyarázza nektek, mint én: 

Kértetek olyan rovatot is,hogy írjak összességégben a parfümökről. És mivel szinte senkinek sem eggyezik az ízlése ezen a téren sem, így arra gondoltam, hogy kettő darab, ismert parfümöt mutatnék most be nektek, olyan darabokat, amelyekről biztosan tudom, hogy Eleanor is használ!
1.Rózsaszínes,lilás üveges (jobb oldali): ez egy Viktor&Rolf parfüm. Ez a virág bomba illat nevet kapta. Az eredeti ára: 25.120 Ft 
Aki szeretné, az itt tudja megrendelni: Katt

2. Bal oldali parfüm: Ez egy Burberry darab, saját, eredeti illattal készült. Az eredeti árán meg is látszik: 17.210 Ft.
Aki szeretné, az alábbi Burberry linken tudja megrendelni magának: Katt








12 megjegyzés:

  1. Jajj! Nagyon jó lett! :) Konkrétan félek elkezdeni olvasni, mert tudom, hogy nagyon jó lesz és hogy túl hamar vége van. :) Különösen tetszett a kabát rovat, mert úgyis most szeretnék majd venni! <3
    Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      jaaj komolyan?! Ez nagyon aranyos, és őszinte volt, köszönöm neked:')♥
      Örülök neki,hogy akkor megint csak találtál magadnak egy hasznos rovatot is:)

      Puszi,Berni.

      Törlés
  2. Nagyon tetszett! <3 Mint mindegyiket ezt is imádtam és ahogy tudom fel is használom a tippeket. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      ennek nagyon örülök:) Köszönöm, jó ezt olvasni♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
  3. Nagyon tetszik ez a rész (is)! Különösen a "Kabát divat" rész, mert azt én kértem. ^^ Az elegáns viseletek is nagyon-nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm, ennek nagyon örülök:) Igen, te kérted, emlékeztem és meg is írtam:))

      Puszi,Berni.

      Törlés
  4. *---* Nagyon tetszik, mint mindegyik. De ez talán a többinél is jobb ;))
    és a zenét amit betettél, imádom "Britney, Demi, ONE DIRECTION, Bieber...."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      örülök neki,hogy ez is nagyon tetszik, és szerintem mindenkinek van egy adott kedvenc része, amit talán sokkalta jobban szeret mint a többit!:) Szóóval ezzel szerintem egyáltalán nem vagy egyedül.
      Végre, végre, végreee valaki meghallotta benne a szavakat is!!:))♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm, örülök neki♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
  6. ebben a dalban azt mondják hogy ONE DIRECTION <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      igen, azt, örülök,hogy más is észrevette benne:)

      Puszi,Berni.

      Törlés