2013. november 12., kedd

19.rész- Télies hangulat,tanácsokkal

Sziasztok,
ahogyan az előző részben olvashattátok az eltűnésemet, na,hát most úgy is térek vissza hozzátok/közétek. Amint látjátok készen van az új téli, gyönyörű szép kinézet, szebb lett mint amilyennek én magam elképzeltem, mint amilyennek én magam megírtam. 
Mivel itt vannak a hűvös, didergős napok, ezért ezentúl leginkább a téli időjárással kapcsolatos rovatokat fogok nektek hozni.
Mind a ruhákkal, mind a külsővel, mind az öltözködéssel, mind a divattal kapcsolatosan és pluszban egy kis újítást is terveztem, miszerint a magunk külső ápolásáról is szeretnék pár szót ejteni, és tippeket, tanácsokat adni minden olvasóm számára, hiszen a tél sajnos szó szerint kikészíti, kikezdi néhol a testüket. Természetesen ez nem mindenkire vonatkozik, de vannak olyan emberek, akiknek nagyon érzékeny a bőrük (jelentkezem én most itt példának), és a hideg, a dér sajnos kicsípi például a kezüket, az arcukat, az orrukat, sokkal szárazabb lesz a bőrük. De sok odafigyeléssel, és technikával ez mind megoldható,hogy ezeket elkerüljük!
Köszönöm nektek nem utolsó sorban,hogy ennyien itt vagytok mellettem és,hogy azt is megértettétek, hogy mik a gondjaim, bajaim nagyon röviden, dióhéjban amiket leírtam.♥
Puszi, Berni.


1.
Eleanor az előző héten töltötte fel ezt a képet Instagram-ra. A kép még Tokióban készült, a 1D utolsó állomásán a turnéjuk alatt.

Eleanor azt a felsőt vette fel erre a napra, amit még a születésnapján is hordott. Ez egy TopShop darab, ami világoskék, szinte majdnem piszkos fehér színű, kötött, nagyon meleg, bélelt pulóver. (Katt)
/23.900 Ft/

2.
Ez a kép az egyik 1D koncert alatt készült. Amint a rajongók lencsevégre kapták Eleanor-t és Louis-t, miközben kiszálltak a kocsiból. 

Számomra ez a szett nagyon csak csillagos ötöst érdemel. A színek és a darabok összehangolása nagyszerű.A kötött, garbós nyakú pulóverek nagyon divatosak, és kelendőek, de nekem ez a sötétbarna-fekete TopShop darab annyira nem tetszik. Egyszerű ennek a viseletnek a hangulat, de a semmit mondó színek, és darabok együtt nagyon sok mindent elárulnak a viselőjéről, ezáltal érdekessé teszik magát az összeállítást is.
Amint említettem Eleanor egy kötött, fekete TopShop pulóvert vett fel. (Katt)
/19.300 Ft/
Felette a fekete, bőrkabátját húzta fel, ami egy Burberry darab.

A nemrégiben vásárolt fehér, nem magasított szárú, Converse cipőjét vette fel. (Katt)
/35.200 Ft/
A szokásos American Apparel fodros, retros, fekete hajgumijával fogta lófarokba a haját. (Katt)

/1.770 Ft/
Sajnos itt a kép téves, mert nem a fekete, kisebb Mulberry táskáját hozta magával aznap (Katt), hanem a fekete-fehér kombinációs TopShop táskáját, ami a hátára kapott. És végül a fekete, cső szárú TopShop nadrágját vette fel. 
3.
Ez a kép még körülbelül az előző héten készült, amikor Louis és Eleanor és az összes 1D tag a reptérre érkezett meg.

Számomra ez lett az új kedvenc Eleanor összeállításom. Mind a ruhák terén, mind a kiegészítők terén, és mind a hajviselet terén.
Ez egy tipikus kényelmes viselet, de ha megnézitek mégis nagyon divatos és letisztult egyben. Miért is? Mert a csíkok divatosak. Mert a farmerkabát örök divat, főleg ilyen megspékelt fekete gallérral. A fekete nadrág alapdarab, és mind tudjuk: mindenhez passzol. A fekete cipő, és a hozzá illő táska meg teljesen kifinomult, és talán részben egyedi is,mert nem minden ember rohan el előttük az utcán ilyen darabokban.
Eleanor egy MOTO farmerdzsekit visel, amit nemrégiben vett a TopShop-ban. (Katt)
/22.200 Ft/
Alatta egy vízszintes fehér csíkokkal ellátott, fekete, hosszujjú felsőt visel, amit a Reformation-ben vett. (Katt) /23.100 Ft/
Egy egyszerű, fekete, csőszárú nadrágot visel, aminek az alját a bokája fölé feltűrte, amitől még jobb lett az összkép. Ezt a nadrágot a TopShop-ban vette. Lábbeliként egy nagyon egyedi, és gyönyörű Office, fekete, pöttyökkel díszített, bőr cipőt visel. (Katt) /26.650 Ft/

Ez a kép még az előző héten készült, méghozzá Tokió-ban. Eleanor és Gemma (Harry testvére) elmentek megcsináltatni a körmeiket egy szalonba. Ami szerintem különös, hiszen Eleanor magának festegeti a körmeit, de most ez a mit csináltak neki szerintem nagyon illik hozzá, és nagyon szép lett. Nagy valószínűséggel ez egy géllak /nem tudom ki mennyire ismeri ezt a fajta lakkokat és lakkozást, nekem mindig ilyen van a körmeimen/.
Az elkészítési módja:
~1.lépés: Reszeld a körmödet egy időtálló, lehetőleg körömbarát reszelővel. Ha nem igazán használtál eddig ilyet,akkor is remélhetőleg, az otthonodban megtalálható egy bizonyos "fémreszelő" nevű hosszú,reszelő. (katt)
Ezzel a körmöd mosolyvonalát hamar megtudod csinálni apró,finom mozdulatokkal!

Érdekesség: ha nem körömvágó ollóval vagdosod a körmödet,hanem időt szakítasz a szép ápolt körmök kinézetére akkor dobd el az ollót és válaszd a körömreszelőket! Lehet nagyobb, jobb fokozatút is választani, nem az alap reszelőt a "fémreszelőt". Mert ha gyorsan növő,erős,ápolt és egészséges körmöket és körömágyakat szeretnél akkor erre alkalmas a reszelő,mert az olló csak jobban roncsolja és jobban törik. (tudom, ezt nem veszi észre senki)
~2.lépés: Kend le egy fedőlakkal a körmödet mielőtt bármilyen színt viszel fel rá (lásd a képen-rózsaszín),hogy be ne szívja,mert ettől a körömlemezed sárga színű lehet. 
(katt) ->ezek ilyen "alapozó" lakkok,pont erre vannak amiről most beszéltem, a Dm-ben lehet kapni és GLITTER FEDŐLAKK néven találhatjátok meg. 
~3.lépés: Ha az alapozó lakk megszáradt akkor óvatosan kend rá a rózsaszín lakkot az összes körmödre, de ha nem bírod kivárni azt az időt amíg megszárad akkor itt egy olyan spré, a Dm jóvoltából amit Spray'n go néven találtok meg, ha ezt ráfújod a körmeidre akkor sokkal hamarabb száradnak meg. (katt). 
~4.lépés: Ha megszáradt mind két kezeden az összes köröm akkor, kenj rá egy átlátszó lakkot. Amely arra szolgál,hogy védi a körmödet, nem pattog le olyan gyorsan a lakk és egy szép fényes hatást ad neki.
~5.lépés: Eleanor-nak mindegyik körmében díszítő elemként van 4 esetlen 5 darab apró "színváltós" szívecske dísz. Az alsó körömlakkokkal meg tudjátok ti is oldani ezt,hogy hasonlót csináltok, kentek fel rá.
Amikor jön a hideg, gondolom ti is azon vagytok, hogy minden testrészeteket melegen tartsátok és elrejtsétek a hideg elől, ezért is jól beburkolóztok a ruhátokba, amiket egye több réteg véd,miközben "kijutunk" a kabátig. De sajnos az arcunkkal nem igazán tudunk semmit csinálni,hogy eltakarjuk a hideg elől. De kezelni mindenképpen tudjuk és most meg is mutatom nektek,hogy mivel és,hogyan.
Sok problémát okozhat a hideg az arcbőrünknek, ezeket sorolnám most fel nektek, és segítenék megtalálni a helyes módját,hogy hogyan védekezzetek ezek elől.


1.Kipirosodás az arcbőrön:
A hűvös téli szélfuvallatban az arcunkat megcsípi a hideg, és nagyon kipirosodik, és csak órákon belül múlik el. Ez részben nagyon aranyos látvány, nőies, olyan mintha pirosítót használnánk, de nem éppen előnyös az arcunknak egészségügyileg, és nem is minden nőnek/lánynak áll jól. Ez a kettő La Roche-Posay Rosaliac XL spré, és hidratáló krém tökéletes ezekre a hűvös napokra,hogy megvédjük velük az arcunkat. Külön-külön is lehet őket használni ha csak az egyiket veszitek meg, de mindkettő együtt gyorsabb, hosszabb és jobb hatást ér el.




2. Egyhangú,fakó arcbőr:
Ezzel a nagyon könnyen megrendelhető Avon Planet krémmel minden nap,minden este kenheted az arcodat. Hiszen ez egy nyugtató hatású arcmaszk, amit hosszadalmasabb ideig fent kell hagyni az arcunkon. De természetesen ez a leírásában szerepel is, több más hasznos utasítással együttesen. A maszkot zuhanyzás után tedd fel az arcodra! Nagyobb pluszt ad az ha a maszkot lemostad, utána felviszel az arcodra egy átlátszó, hidratáló krémet, amit a bőröd tökéletesen be tud szívni magába.


3. Hámló arcbőr:
Ezzel a gonddal a nők többsége sínylődik, mint sajnos én is szoktam, de szerencsére teszek ellene. Ilyenkor van mikor már az arcbőröd rendkívül száraz, fáj már az is mikor mosolyogsz, kisebb nagyobb sebes-kipirosodások képződnek mind a szám mellett mind az orrodon és a homlokodon, akkor bizony nagy a baj! Ami a legfontosabb,hogy: ne használjatok ilyen esetekben semmi féle képen bőrradírt! Az Eucerin krémek nagyon bőrbarátok, és csak dicsérni lehet. A képen egy Eucerin tej arctisztítót láthattok, amivel bátran első lépésként bekenhetitek az arcotokat, de aztán még kettő krém várakozik a sorban. A tej után egy Eucerin tonik következik, ami kíméli az arcbőrünket, majd aztán egy Eucerin hidratáló nappali krémet vigyetek fel óvatosan az arcotokra kisebb nagyobb időközönként. Ez az utolsó Eucerin Hidro-Balance hidratáló krémet reggel indulás előtt 1-2 órával hamarabb is felkenhetitek,hogy rendesen beszívja a bőrötök.

És itt van pár Eleanor ihlette testápoló, és bőr védő krém is,sampon, balzsam minden ami a téli évszakban is elkelhet.
Azokat a termékeket mutatom be nektek, ami tudtok rendelni, esetleg forgalmazzák nálunk is: 
- Eper illatú, extra habos, sampon, és egyben tusfürdő is. Katt /1.798 Ft/
- Victoria's Secret, Love úgynevezett "mennyei" testápoló. Tavirózsa, mandarin virág és fényes pezsma keveréke található benne. Katt /5.900 Ft/
- H&M tusfürdő. Ráadásul ez most akciós is,de nem minden üzletben található meg. Katt /299 Ft/
- Marc Jacobs tusfürdő, amire most 20%-os kedvezmény is van. Katt 


A 2013-as téli divat sokszínű. Szó szerint vehetitek ezt. Hiszen az őszi színek, átvándorolnak a téli divatba is. Nagyon sok érdekes, eddig alig látható színek kerültek fel a téli divat palettájára, aminek a színkedvelők nagyon örülhetnek. Akik a komorabb, egyszerűbb és komolyabb színeket szeretik, azok is örülhetnek, hiszen a fekete-fehér kombó örök alapdarab színvilág marad, így télen sem kell nélkülözniük ezeket a színeket sem. 

1. Fukszia:
A 2013-as őszi,téli kifutókon ez a fukszia lila volt a legfeltűnőbb, és a legláthatóbb színvilág. Legtöbben azt mondják,hogy ez a szín a retro kort hozza vissza magával a mindennapjainkba. Amint tudjátok a november a nagy színvilágról, az élénk mintákról és a színek sokaságának a keveredéséről szól, így ezt a fukszia színt bátran keverhetitek sárgával, esetleg pirossal vagy feketével egyaránt. Ezek a darabok szinte behozzák a nyarat a hűvös, komor télies mindennapokban, amikor még az ágyból sincsen kedvünk felkelni. 


2. Mustár sárga, okkersárga: 
Ez a két szín ötvözet nagyon előnyös. Bár én vagyok az a személy, aki nem igazán részesíti előnyben ezt a színvilágot, de a kifutókon, és az utcákon mindennapi összeállításokban is egyre gyakrabban jelenik meg. A 2013-as téli divatba is megint csak belecsempésztek egy nyárias, üde, fiatalos színt: a sárgát. Mindenféle árnyalat előbukkan ebben az évszakban, méghozzá a mustár, az okker, a citrom, a narancsosabb és még a barnás árnyalatú sárga is. Ötvözni leginkább egy fehér,fekete esetleg ezüst vagy arany darabokkal lehet. 


3. Korall kék:
A kék most az a színvilág, mint a fekete-fehér kombó minden évben és évszakban. Hiszen a kék mindenféle árnyalata hódít most a legjobban. A lucfenyő jellegzetes kékes, zöldes színe az egyik legszebb kavalkád, ami ebben a szezonban nagy divat lett. Ezt a színt lehet ötvözni feketével, fehérrel és barnával is. Extrémebben akik jobban szeretik a színeket, ők pinkkel és sárgával is fel tudják venni. Az azúrkék és a korall kék is beállt a sorban az idei téli divatba,hogy minden nő/lány számára visszahozza az idei nyári emlékeket, a tengert, a vizet, a hőt és a nyaralásokat. 


4. Indigó kék:
Ez ez egyik legfeltűnőbb szín az idei divatban. Egy hátrány vagy nagyon sok lány számára, ahogyan ez rám is igaz, a fehér, nagyon sápadt bőrrel rendelkezőknek sajnos ez a kék szín felejtős a gardróbjukból. Szürkével, feketével és fehérrel nagyszerű színvilágot lehet belőle kialakítani, főleg egy nagyobb, hosszabb szürke, szőrmés mellénnyel. A fekete szín, csak rásegít, és kiemeli az indigót. Ez a szín teljes mértékben kihozza mindenkiből az extremitást és a nőiességének ad kulcspontot. 

Sok olyan kérdést kapok,hogy a korotokhoz milyen smink állna jól,hogy segítsek nektek benne?! Amint ezt én már nagyon sokszor hangsúlyoztam, nem igen vagyok ott a sminkek terén, én is csak a teljesen alap sminket teszem az arcomra, és van mikor semmit sem. Nem kell szerintem túlzásba vinni, de erre nagyon sokan idővel rá is fogtok jönni,esetleg már most megtapasztaltátok. Egy Eleanor féle iskola sminkel készültem ma nektek, amit nem én állítottam össze természetesen, mert ahogyan mondtam, nem az erősségem ez a terület, sajnos. 
Minden az alapozással kezdünk egy adott sminket. Itt egy Benefit, egyszerű smink alapozót kell használni, természetesen a bőrszínednek megfelelőt. Katt. /8.660 Ft/
Utána egy korrektorral ki lehet egyenesíteni és eltűntetni az apróbb hibákat, de a szem alatti kisebb-nagyobb, nem kívánt táskákat is nagyszerűen elrejti. És ha a szemzugba visztek fel egy kicsit belőle, akkor elárulom nektek,hogy az a fitt érzést kelti minden szembejövő ember szemében,mert optikailag csal, és fele annyira sem látszik meg az, ha éppen az egyik rossz napodat éled és mondjuk azon az adott napon vagy a legfáradtabb.Itt egy Bobbi Brown, barna korrektort kell használni. Katt /4.970 Ft/
A következő lépésben egy Urban Decay sminkpaletta van a soron. Ami sok féle szemfestéket tartalmaz. Az adott naphoz, az adott kedvedhez és az adott összeállításodhoz igazíthatod a sminkedet is mind a színvilága szerint is. Katt /15.500 Ft/
Következőben az egyik kedvencem kerül sorra, méghozzá a szempillaspirál. Ez az a darab ami bekeretezi a szemet és nagyobb figyelmet ad neki, és természetesebbé teszi azt. Ez egy kisebb kefével ellátott, ám nagyon jól göndörítő fekete szempillaspirál. Katt /5.670 Ft/
Utána egy esetleg barna, pirosas, barackos vagy rózsaszínes pirosítót vihetünk fel az arcunkra. Ez egy kicsi bájt, egy kis nőiességet ad nekünk, persze csak akkor ha nem visszük túlzásba. Azt sose felejtsétek el,hogy a barna esetleg a barack sem minden arcbőrnek, típusnak áll jól! Ez itt egy barnásabb, barackosabb színű pirosító ami egy Nars darab. Katt /6.420 Ft/
És az arcunkra végül már csak egyetlen egy simítás maradt, méghozzá a szájfény. Pontosabban itt egy ajakápolót láthattok, ami egy EOS darab, méghozzá halvány pink színben. Katt 







Mivel minden harmadik részben ti választotok témákat, ti mondjátok meg és szabjátok meg nekem,hogy miről írjak, milyen új, eddig nem olvashatott rovatok legyenek benne, ezért a következő részben megint ilyen lesz! Eredetileg ez a rész lett volna az, amiben ti választjátok ki a rovatokat, de kivételesen úgy gondoltam,hogy mégsem, hiszen ÚJ, csodálatos kinézettel kedveskedtem nektek, és egy új résszel is, számos új rovattal benne. Így figyeljétek a FB csoportot,hogy mikor írom ki,hogy jöhetnek a kérések a következő fejezetre, előre is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése