2013. december 15., vasárnap

III.Ünnepi Különkiadás- Eleanor féle karácsonyi ajándékok


Sziasztok,
ma egy Eleanor féle karácsonyi ajándék ötlet részt terveztem, minden családtag és barát számára, hiszen sokan nem tudják pontosan,hogy mit vegyenek a szeretteiknek, vagy esetleg a jobbik esetben van elképzelésük csak sajnos nem találják meg a megfelelő helyen sem. Így ezálltal szeretnék nekteksegíteni és mivel Eleanor-al foglalkozik a blog, így olyan ajándékokat keresek, mutatok meg nektek amiket ő szeret, amik nagyszerű meglepetések lehetnek a karácsonyfa alatt mindenki számára.
És ne feledjétek, még mindig tart a Különleges Ünnepi hónap és a részek, ez is egy olyan. A FB csoportban mindent megtaláltok róla!  És nem utolsó sorban nagy örömmel tölt el az, hogy ennyire vájátok folyamatosan az újabbnál újabb részeket és azt is köszönöm,hogy ennyien olvastok!♥ Jó olvasást most is mindenkinek.
Puszi,Berni.

 
1. Coach Madison pénztárca- nagyszerű ajándék az anyukáknak, keresztanyukáknak. Az én anyukám például nagyon régóta keres magának hasonló méretű, kinézetű pénztárcát,így karácsonyra bizonyára én egy hasonló darabbal fogom őt meglepni. Ne vakon vásároljatok efféle holmikat se, akinek veszitek, mindig az ő ízlésüket vegyétek a szemetek elé, ne a sajátotokat. A péntekettel meg gazdákodjatok,mert hiszen tudom, ha szeretünk valakit akkor nem sajnáljuk rá a pénzt, de azért mégis az árakkal legyetek tisztába, gondolkozzatok reálisan és lehetőleg előre. /82.440 Ft ez a pénztárca/ (Katt)2. Zara sál- bizonyára a legtöbben húztok karácsony alkalmából egy nevet az osztályokon belül akit meg fogtok ajándékozni az utolsó napokban, ezért is egy ilyesmi sál nagyszerű ajándék lehet. Itt most konkrétan a lányokra gondolok, de a fiúknak is ajándékozható efféle kiegészítők. Akár télies mintás, vastag, meleg darabok, akár vékony, farmer mintázatú,lenge darabok is tökéletes meglepetések lehetnek, természetesen akkor ha a húzott illető szereti is az ilyen darabokat. /7.910 Ft/ (Katt)
3. Burberry szemfesték- bár sajnos nálunk csak egy kisebb Burberry található, ahol ilyen darabok nem igazán kaphatóak, ezért is ha betévedtek egy DM-be, egy Müller-be esetleg egy Rossman-ba, akkor ott olcsóbban is találhattok, sokkalta több színvilágban is. Egy efféle ajándék jó lehet a barátnőknek, hiszen sokan gondolnak ilyenkor a másikra a baráti körben is, így egy-egy apróságok is eleget tesznek, hiszen gondoltunk a másikra, és szerintem ez az egyik lefontosabb. /6.390 Ft/ (Katt)
4. TopShop szájfény- egy ilyen ajándék is jóljöhet egy másik barátnőnek, esetleg a nagymamátok is örülhet egy hasonlónak, ami sima ajakápoló ez egy kisebb mellék ajándékként is szolgálhat, mert ha egy,kettő apróságot vesztek a szeretteiteknek akkor azzal is nagy örömöt lehet okozni, mintsem, hogy óriási pénzeket kidobtok egy nagy ajándékért, hidjétek el nekem, nem várnak tőletek nagy dolgokat a családtagjaitok, hiszen ha már gondoltok rájuk már az nagy öröm minden ember számára. /3.325 Ft/ (Katt)
5. H&M fürdősó és tusfürdő- most nagyszerű H&M testápolási ajándék csomagokat lehet kapni körülbelül 1.500 Ft és 3.500 Ft között, nagyon ötletesek és mindezek mellett nagyonfeltűnőek is. Egy ilyen szettet ajándékozhattok a nagypapátokban, hiszen férfiben is van, esetleg az apukátoknak. Általában egy ilyen csomagnak sokan tudnak örülni,mert tartalmaznak egyed darabok egy nagy kiszerelésű 2 féle tusfürdőt, egy színben hozzá illő szivacsot. Vagy 4 darab kisebb tubust, amiből az egyik sampon, a másik balzsam, a harmadik tusfürdő és a negyedik pedig testápoló. (Katt) (Katt)
6. Különleges szappanok- nagyon sok helyen lehet találni ilyen "ereklyéket", mindenféle ár kategóriában és mindenféle illat világban is. A keresztapukáknak, nagypapáknak biztosan tetszene az ilyesmi, persze csak ha olyan az izlésük. Mert a régebbi, a lassan elfeledett korba húzza vissza őket. Mind a szappanok egyedisége, az illata,a különlegessége és a borítása is egyben. /4.185 Ft/ (Katt)
7. DIY köröm matrica- biztosan sokatoknak van kisebb testvére, aki lány. Akik szeretnének felnőni, nagyobbak lenni, hasonlítani rátok, esetleg az anyukátokra, mert ti ketten vagytok neki, kiskorában a példaképei akiket titokban esetleg feltűnően, de utánoz. Ők is szeretnének felnőni, nőiesedni, és mivel a körömlakk sem az iskolában /már ahol/, esetleg ha annyi idős akkor sem az óvodában nem megengedett, így egy ilyen apró sok,sok matricával szép hatást lehet elérni, ha felragasztgatjátok a körmekre. A H&M-ben most 7.00 Ft-ért lehet kapni egy egész csomagot, amiben nagyon sok darab van. /2.420 Ft/ (Katt)
8. Tom Dixon gyertyák- sokatoknak lehet van barátja, szerelme és ha már régóta vagytok együtt, akkor egy ilyen gyertya készlettel megtudjátok lepni, hogy a hangulat a tetőfokon legyen az nap este. Természetesen nekünk, lányoknak kell a kényeztetés, az odafigyelés, de a fiúknak is jólesik és mivel jön a karácsony egy ilyen estével a fürdőszobában meglephetitek, vagy csinálhattok neki egy vacsorát, saját kezűleg amikor csak kettesben vagytok és miközben megeszitek az ételt, közben ezek a csodás gyertyák és a tartók köztetek éghetnek a hangulat kedvéért. Fogadjátok meg a tanácsot mert ez egy apróság, de mégis nagy hangulatot ad annak az estének, annak a pár órának. /37.500 Ft/ (Katt)
9. Women Secret bögre- ez egy kisebb mellékes ajándék lehet az egyik szeretteteknek, akinek csak egy apróságot sikerült eddig beszerezni, és nem igazán tudjátok,hogy még mi az istent vegyetek neki. Egy bögre bődületes butaságnak hangzik, de mondjuk egy Starbucks darab nagyszerű ajándék,hiszen az illető ha inni fog belőle eszébe fogsz jutni, gondolni fog rád, hasznos egy tárgy. Lehetőleg igyekezzetek olyat venni, amit a kiszemelt szerettetek kedvel, esetleg egy márka, egy állatfajta egy kis minta stb. /2.115 Ft/ (Katt)
10. Alexa Chung IT- egy köny. Nekem sok ismerősöm szeret olvasni, köztük nekem is a szenvedélyem, így én könyebben is találok ilyeneket. A nővéreteknek egy ilyen könyv nagyon jó kis meglepetés lehet. De ha esetleg kistestvéretek van, aki fiú, neki egy kisebb színező vagy mesekönyv is jó ajándék lehet, még akkor is ha azt hiszi,hogy a Jézuska hozza neki, de ilyenkor csak bátran mondd,hogy ezt te kérted, a te Jézuskádtól,hogy hozza el neki,mert jó kisfiú volt, és így nagyon fog neki örülni. /4.175 Ft/ (Katt)
11. Ecsetek- keresztanyukátoknak, esetleg a kedvenc tanárnőtöknek, osztályfőnökötöknek hasznos ajándék lehet egy ilyen szett. Sok minden alapvető darab megtalálható benne, ami elkell egy kisebb, nagyobb sminkes ládában is. Apróságnak számít ami mellé egy tábla csokoládé elkell és akkor tökéletesen meg van a kellő ajándék csomag. (Katt)
12. Testápoló nagyszerű illatokkal- biztosan van még olyan személy a listátokon akit nem említettem meg, vagy akinek még kell egy kisebb ajándék, de főleg ha nő, ez akkor a legjobb, mert egy illatos, kisebb, tubusos kézkrém elfér a táskájában. Az ilyen nyírkos, hideg, hűvös időben pedig a legjobb bekenni, és természetesen folyamatosan ápolni. /6.610 Ft/ (Katt)
 * Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek*
 
 


1 megjegyzés: