2013. május 9., csütörtök

1.rész- Az alapok.


Eleanor ruhatára nagyon széles körű. 
Főként a csipkés dolgok jelentek meg benne régebben,de már már egyre több a galléros felsők száma, a különféle blúzok, a toppok, az egyszerű, letisztult de mégis mutatós felsők száma. Nagyon kedveli a farmereket is, így szinte állandóan azokat hordja más szabással, illetve más-más hosszal. 
Vékony lába van és csodás alakja, amiben meglátszik,hogy tesz is érte.

Eleanor ruhatárának a darabjait a TopShop nevű üzletláncban találhatjuk meg.
Többségében ott vásárol.
NE keverjétek össze a hasonló magyar üzletközpontokkal,mert ez teljesen más.
Ez a hivatalos oldala: KATT!

Ha pontosan ugyan olyan ruhákban szeretnétek mutatkozni szerte szét a világban, mint amilyen Eleanor-nak van, akkor a TopShop oldalán Magyarországra is megoldható az internetes vásárlás. (több infóért kérdezz nyugodtan,ha tudok, segítek)


El ruhatárában ezek a márkák is gyakran megtalálhatóak:
The Kooples

H&M

Burberry

Church's

Zara

Ray Ban

Tiffany & Co

The Kooples hivatalos oldala: KATT!

H&M hivatalos oldala: (magyar) KATT!
Burberry hivatalos oldala: (magyar) KATT!
Church's hivatalos oldala: KATT!
Zara hivatalos oldala: (magyar) KATT!
Ray Ban hivatalos oldala: (magyar) KATT!
Tiffany & Co hivatalos oldala: KATT!



Akkor ha kiveséztük a butikokat akkor következhetnek pár Eleanor féle szettek. Amiben megmutatom nektek,hogy az egyes ruhadarabokat honnan szerezte be és talán ezek alapján ti is szerezhettek pont ugyan ilyet, esetleg (ha találok nektek) akkor hasonlókat is.
1: 

Eleanor posztolta ezt a képet, mikor a barátnője születésnapi bulijára készülődött. A kép a lakásán készült a szülinapos lánnyal. (aki itt most nem látható)

A dzseki-ét a Zarában vette (katt), mivel ez az üzlet megtalálható nálunk is több helyen, és a minap nyílt is egy újabb a West End-ben ezért ezt be lehet szerezni könnyedén. 
/57 772 ft körül van/

A ruhájamásik részét a Selfridges&Co-ban vette (katt), nem tudom,hogy nálunk van-e ilyen üzlet, de lehet rendelni interneten is.
/
72 237 ft körül van/
A ruhájának a többi darabja pedig a TopShop-ból van. (katt)

2:
El ezt a képet a saját Instagram-jára töltötte fel. Ez egy hétköznapi viselet.

A dzseki-ét a TopShop-ban vette (katt), ami bár Magyarországon nincsen,de ugyan úgy megrendelhető az interneten keresztül is.
/
25 691 ft körül van/
A direkt szakadt/koptatott farmerjét is a TopShop-ban vette (katt).
/12 694 ft körül van/

A csodaszép fehér-fekete színű cipőjét a Chursch's nevű üzletben vette (katt). 
/117 877 ft körül van/

Nálunk, itthon sajnos ilyen üzlet nincsen, de szintén megrendelhető ez az egy pár cipő is az interneten keresztül.
A nyaklánca a Tiffany & Co-tól van, gyönyörű ezüst nyaklánc, amit Eleanor nyakában egyre sűrűbben láthatunk hétről-hétre. (Nekem pont ugyan ilyen nyakláncom van) (katt), ez az üzletlánc Magyarországon, nem túl sok helyen,de megtalálható! 
/58 938 ft körül van/
És a szett végezetéül El pólóján díszelgő, úgynevezett "pilótás" napszemüveg a Ray Ban-től van (katt). /55 916 ft körül van/
 Ez az üzletlánc is elé sok helyen megtalálható nálunk is,eléggé elterjedt. De nem kell több ezer/tízezer forintot kiadnunk a pont ugyan olyanért,hanem már több egyszerűbb, olcsóbb helyen is be lehet szerezni teljesen, egy és ugyan azt a fajta napszemüveget. 

3:
Ma elhoztam még nektek az egyik kedvenc "Eleanor szettem-et". Ezeket a ruhadarabokat a Brit Awards estéjén hordta. De ezt a csíkos nadrágot a mai napig szívesen hordja és gyakran láthatjuk is rajta.

Mindegyik ruhája a TopShop-ból van.
A nadrágját csak ritka helyeken lehet még kapni. Hiszen /bár nem mindenkinél/, de még csak most jön be hozzánk a divatba a csík.
A felsője nagyon eredeti, egyszerű de mégis feltud dobni egy adott szettet, elegáns és letisztult a formája.
A táska fekete és ezüst színe tökéletesen passzol a cipőjének szintén ezüst-fekete keverékéhez. 

A nadrágján lefele vonuló, kitüremkedő fekete, vékony csíkok: hosszabbítják és egyben vékonyítják is a lábakat, a csípőt pedig egy kis objektív eltakarással kicsinyítik. 

4:
Mivel vészesen közeledik a nyár, legalábbis az idő már hazánkban is nagyon meleg, ezért ezt a kényelmes mégis divatos,nyári ruhadarabot választottam mai utolsó szettként!

El ezt a fehér,hátul háromszög, fordított V alakú ruhát  még Párizsban hordta, mikor Louis-val kiruccantak oda. A ruhadarab az Asos-tól van (katt). 
/11 056 ft körül van/
Sajnos nálunk ilyen üzletlánc nincsen, és ahogyan látom interneten keresztül sem lehet rendelni, DE ha körbenéztek a mostani pár hétben a H&M-ben esetleg a Bershka üzleteiben akkor még leértékelve is találhatott hasonlóakat, esetleg szebbeket is!
Az arany,  fonatos, pici sarokkal rendelkező cipőjét a TopShop-ban vette. Nálunk szinte pont ugyan ilyet lehet venni a Deichmann üzleteiben.



A szettekhez mindig hozzá passzoló köröm dukál. Nemde?! 
Ezért is úgy gondoltam,hogy pár El féle körömről hozok nektek képeket és le is írom,hogyan kell elkészíteni őket pár lépésben!
Hasznos tanácsok lesznek (nem beszélek majd hülyeségeket,mert az anyukám műkörmös), beválnak majd!

El általában a TopShop üzletekben kapható körömlakkokat használja,mivel nálunk nincs ilyen bolt ezért nem fogunk kapni ilyen lakkokat.
DE ott van pl a DM, a Rossmann és még sok más helyen lehet kapni lakkokat, azonos színűeket is csak nem éppen TopShop márkájút.

1:
~1.lépés: Reszeld a körmödet egy időtálló, lehetőleg körömbarát reszelővel. Ha nem igazán használtál eddig reszelőt akkor is bizonyára az otthonodban megtalálható egy bizonyos "fémreszelő" nevű hosszú,fém reszelő. (katt) Ezzel a körmöd mosolyvonalát hamar megtudod csinálni apró,finom mozdulatokkal!
Érdekesség: ha nem körömvágó ollóval vagdosod a körmödet,hanem időt szakítasz a szép ápolt körmök kinézetére akkor dobd el az ollót és válaszd a körömreszelőket! Lehet nagyobb, jobb fokozatút is választani, nem az alap reszelőt a "fémreszelőt". Mert ha gyorsan növő,erős,ápolt és egészséges körmöket és körömágyakat szeretnél akkor erre alkalmas a reszelő,mert az olló csak jobban roncsolja és jobban törik. (tudom, ezt nem veszi észre senki)
~2.lépés: Kend le egy fedőlakkal a körmödet mielőtt bármilyen színt viszel fel rá (lásd a képen-piros),hogy be ne szívja,mert ettől a körömlemezed sárga színű lehet. 

(katt) ->ezek ilyen "alapozó" lakkok,pont erre vannak amiről most beszéltem, a DM-ben lehet kapni és GLITTER FEDŐLAKK néven találhatjátok meg. 
~3.lépés: Ha az alapozó lakk megszáradt akkor óvatosan kend rá a piros színű lakkot, de ha nem bírod kivárni azt az időt amíg megszárad akkor itt egy olyan spré a Dm jóvoltából amit Spray'n go néven találtok meg, ha ezt ráfújod a körmeidre akkor sokkal hamarabb száradnak meg. (katt). 
~4.lépés: Szépen és egyenletesen kend rá az egész hüvelykujjadra, a középső és a kisujjadra is. 
~5.lépés: Aztán a többire, ami maradt (a gyűrűs és a mutatóujjad) arra pedig egy vékonyabb ecsettel formálj egy nagyobb szívecskét ami majdnem kitölti a körmöd felületét. 
~6.lépés: Ha megszáradt mind két kezeden az összes köröm akkor, kenj rá egy átlátszó lakkot. Amely arra szolgál,hogy védi a körmödet, nem pattog le olyan gyorsan a lakk és egy szép fényes hatást ad neki.

A következő részben:
~ ruha összeállítások (3-4 db)
~ Eleanor féle hajak és azok elkészítése /képek,szöveg,videó/
~ 1 esetleg 2 körömelkészítés El közreműkösésében
~ 1 edzésterv amelyet Eleanor nap mint nap megcsinál
~ Körülnézünk a butikokban (saját képek lesznek, keresett linkek) ahonnan ugyan olyan cuccokat szerezhetünk be mint amilyen Eleanor-nak vannak.

10 megjegyzés:

  1. Jól össze hoztad...nekem tetszik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:) Örülök,hogy elnyerte a tetszésedet!

      Törlés
  2. Nagyon tetszik így tovább :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm♥
      És örülök,hogy megtetszett:) Remélem ezentúl is olvasni fogod:)

      Törlés
  3. szia:D imádom ahogy leírtad ezt az egészet:Dvárom már a következőt:33 egyébként ha még nem rendeltél sehonnan fejlécet akkor itt van a barátnőmnek az oldala:) nagyon jókat csinál:) http://bowstylesblogdesign.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Köszönöm szépen*-* És örülök neki,hogy már várod:))
      Megnéztem, és tényleg nagyon ügyes,nagyon szépeket csináld,de már rendeltem egyet de azért köszönöm♥

      Törlés
  4. Nagyon tetszik.:3 Jöjjön már a következő rész!:) Imádom, mert így én is követhetem kicsit El stílusát.:$ Imádlak Bi. és az ötleteidet is!:) Egyedi vagy és ez a best!....<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a cél,hogy kövessétek,hogy "tanuljatok":)♥
      Egyedi?
      ooohh imádlak Dóri♥♥:) Köszönööm*-*

      Törlés
  5. Szia! Nagyon eredeti az ötlet :DD Pont ezen a nyáron szeretnék egy kicsit " megváltozni" ugyhogy most pont kapóra jön ez a blog :)
    Meg kérdezhetem hogy mikor lesz következő rész :) ?
    Xx.Blanka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Nagyon örülök,hogy a stílus változásodban ezek szerint segíthetek! Ha bármi ezen felüli kérdésed van akkor csak szólj és szívesen válaszolok. :)
      Köszönöm♥
      Mikor? Hm.. a blog oldalára ma írtam ki,hogy a gépünk elromlott sajnos, így csak a jövőhétre tudom ígérni az ÚJ részt,mert sok munka van egyetlen egy megírásával is:S De igyekszem:)

      Törlés