2013. május 19., vasárnap

2.rész- Mi illik mihez?!

Sziasztok,
nagyon örülök neki,hogy ennyien megszerettétek a blogomat. Ahogy szinte mindenkitől megkaptam azt,hogy: egyedi és ötletes, így is terveztem, erre törekedtem és örülök,hogy valóra váltottam az elképzeléseimet. Még nagyobb örömmel tölt el,hogy a FB csoportban is 72 olvasóm van, plusz itt körülbelül 2-3 napon belül lett 12 rendszeres olvasóm, az előző (első) részhez 10 kommentet kaptam összesen és a chat-be is írtok. Ami ennél is nagyobb örömmel tölt el,hogy sok ilyesmi visszajelzést kapok,hogy:
" Pont ezen a nyáron szeretnék egy kicsit "változni" úgyhogy most pont kapóra jön ez a blog:) "
" Imádom,mert így én is követhetem egy kicsit El stílusát :$ "

Különféle FB leveleket is kapok tőletek stílus kérdésekkel kapcsolatban. A múltkor pont egy lány írta nekem ezt a levelet:
"Szia! Olvasom az Eleanor Calder-es blogodat és borzalmasan tetszik:) Nincs rá szó mennyire ötletes, és mennyire egyedi. Régóta keresek ilyen blogot ami segít összehozni az én sajátos stílusomat is, mert Eleanor az én példaképem♥" Pluszba a végén kaptam tőle egy-kettő linket,hogy ezeket a ruhákat felvehetné-e szerintem egy délutáni vásárlásra a barátnőivel. Nagyon örülök,hogy tőlem kértek ilyen segítségeket *o*

Nem is húzom az időt, jöjjön a következő rész. Jó olvasást hozzá,remélem mindenkinek tetszik majd.
Puszi, Berni.

Eleanor ruhatárának a darabjait mindig elmondom nektek,hogy honnan szerezhetitek be, DE az én személy szerinti kedvenc üzletem a H&M, itt nagyon sok El féle ruhákat találhattok. Az országban a szerte szét elhelyezkedő üzletláncban, mindig a legfrissebb és a legdivatosabb kollekciókkal rendelkeznek. A választék nagy, sokféle mérettel is bővítik a ruhadarabokat. Eleanor stílusa kis részben egyedi, de ha jobban megnézzük akkor látjuk,hogy nagy részben inkább divatos, ő is követi az aktuális trendeket, és ő az a lány, akinek nagyon jól áll is ez a stílus, amit képvisel. Visszatérve a H&M-re: olyan szabásmintájú felsők, nadrágok, cipők, kiegészítők kaphatóak ami olyasmi mint El-nek van. Nem kell feltétlenül pontosan ugyan olyan ruhákat hordanod mint amiket ő, nem kell ugyan olyannak lenned, nem kell leutánozni, hanem ugyan olyan formájú, szabású, mérető ruháid is  lehetnek,csak esetleg más mintával. :)


1:
Ez a kép a napokban készült, egy szállodában, mikor Eleanor és Louis éppen együtt voltak, a fotósok pedig gyorsan lekapták őket.
Ez a fekete-fehér mintás, galléros, elegáns ing a Zara üzletből van. Magyarországon számos újabb nyílik, biztos vagyok benne,hogy ez a csinos ing is megtalálható párban.
A fekete, farmer nadrágját a Topshop-ban vette, bár ahogyan hangoztatom mindig, ilyen üzlet nálunk sajnos nincsen. De ugyan ilyen, számos méretben kapható nadrágot bárhol megtaláltok. Egyszerű fekete csőfarmer, de mégis egy adott szettet bármikor feldob, ez az a fazon ami mindenhez megy, egy ilyen alap darab legyen a ruhásszekrényetekben! 

2:
Eleanor ezt az outfit-et még karácsony környékén hordta, amikor a barátnőjével Danielle-l találkozott. 

Ez a szürke, egyszerű, de mégis meleg kabát a Topshop-ból van. Ebben a szettben is feltűnik a fekete, egyszerű csőnadrágja, ami szintén a Topshop-ból van, de bárhol beszerezhetitek ezt a darabot.  Mondhatjuk is,hogy mindegyik másik ruhaneműje a Topshop-ból van, ezért is nem fejtem ki ezt még jobban. De a Mulberry üzletben vette. 





3:
Eleanor ezt a szettet akkor hordta mikor Manchester-ben látogatott el az egyik barátnőjével. 

A dzseki-ét a Burberry-ben vette, ez egy fényes, fekete bőrdzseki (katt). 
Tavasszal és a mostanában helyenként előforduló kisebb-nagyobb hidegfrontokban az ilyen, vagy az ilyesmi féle kabát a nyerő. Ez a divatos újra, egy adott outfit-et fel lehet ezzel dobni kívülről is. Csak nem túl dicséretre méltó ha éppen egy fekete csőfarmerrel társítod, legyen inkább olyan mint El-nek, egy egyszerű, világos farmer (katt).  
Ez a szürkés-fehéres kötött pulcsi a Topshop üzletlánc egyik bevált darabja. Eleanor nyakában lengő nyaklánc,amit egyre többet látunk rajta a Tiffany & Co.-ból van (katt). 

4:
Eleanor ezen a képen pont Ellával fényképezkedik.

Ahogyan szemügyre vehettétek az idei "tavasz", a korai nyár divatszíne: a zöld. A terepszínű nadrágokat mostanában minden negyedik-ötödik emberen láthatsz az utcákon. Én nem szeretem a tömegdivatot így ezt a nadrágot mellőzöm. 
De ez a sötét, levélzöld szín nagyon nyerő most!
Eleanor vékony blúza a Burberry-ből van (katt). A nadrágja pedig a H&M-ből van (katt). 



Hoztam nektek pár Eleanor féle hajat. 

Kiengedett:
 Ő általában kiengedve szokta hordani hosszú,barna haját. Pár hónapja az alját ombre stílusú festéssel kivilágosította és ez miatt lett benne egy színátmenet, amiben próbálták kihozni a természetes vonalakat,hogy ne látszódjon annyira,hogy is mondjam: műnek.
El haja mindig göndör, szerintem (magamból kiindulva), neki is eredetileg ennyire szép,egyenletesen hullámos a haja, a forgója elhelyezkedése az az arcának egy különleges szívecske formát.
Középen van az elválasztása, nincs frufruja, bár régebben volt, szerintem az is jól állt neki, de ez talán sokkal előnyösebb,jobban kiemeli szép barna szempárját is.
HOGY HA nektek eredetileg nem ilyen göndör a hajatok,vagy ha ilyen göndör loknikat szeretnétek magatoknak,akkor erre az esetre hoztam nektek egy videót: (KATT).  Én kipróbáltam, nekem bevált és ajánlom nektek is.


Összefogott:
Ha figyeltétek Eleanor minden lépését, akkor egy tavalyi fesztiválon amikor együtt jelentek meg Louis-val és ott volt velük Liam, Danielle és Josh is,akkor össze volt fogva a haja.
Ha megnézitek a képet (akkor készült), akkor egészen jól láthatjátok,hogy itt is milyen szép göndör fürtjei vannak. Itt van hozzá egy videó,ahogyan ti is otthon, eltudjátok magatoknak készíteni (KATT). 

Ha észrevettétek,akkor ez ugyan az a videó, mint az előző.
Mert ugyan úgy kell elkészíteni,csak a loknik végén,ha készen vagytok vele, akkor csak egy lófarokba össze kell fogni és rögzíteni a hajatokat egy-kettő hullámcsattal.

Konty: 
Eleanor egyre gyakrabban hordja így felkötve a haját. (ahogyan azt a képen látjuk) 
Elöl többségében kiengedi a megnőtt frufruját, begöndöríti és a maradik haját pedig felköti. (KATT)
FONTOS!
Mindenki próbálja így megcsinálni a haját, hajgumial meg hullámcsattokkal. Ezt MOST felejtsétek el..
Erre van ez a "konty gyűrű", (KATT). 
Bárhol megtalálható, és egyáltalán nem vészes összegű, olyan 200-700 forintig terjed az ára. 
Lehetőleg a hajatok színéhez megfelelő szivacsot keressétek. Gondolok ezalatt arra,hogy ha sötétbarna hajatok van, akkor inkább barnásabb-feketésebbet vegyetek, ha szőke hajatok van, akkor vegyetek fehéret-esetleg halvány sárgásat.
DE, ha nem rendelkeztek ilyennek, vagy a közeletekbe nincsen, az sem baj.

Van a számotokra egy könnyű, olyan 10 perc alatt elkészíthető trükköm. 
Ami kell hozzá: - a hajatok árnyalatához megfelelő zokni.
Itt a kép róla (KATT), minden lépés le van írva és eléggé részletesen el van magyarázva. 

1:
~1.lépés: Reszeld a körmödet egy időtálló, lehetőleg körömbarát reszelővel. Ha nem igazán használtál eddig reszelőt akkor is bizonyára az otthonodban megtalálható egy bizonyos "fémreszelő" nevű hosszú,fém reszelő. (katt) Ezzel a körmöd mosolyvonalát hamar megtudod csinálni apró,finom mozdulatokkal!
Érdekesség: ha nem körömvágó ollóval vagdosod a körmödet,hanem időt szakítasz a szép ápolt körmök kinézetére akkor dobd el az ollót és válaszd a körömreszelőket! Lehet nagyobb, jobb fokozatút is választani, nem az alap reszelőt a "fémreszelőt". Mert ha gyorsan növő,erős,ápolt és egészséges körmöket és körömágyakat szeretnél akkor erre alkalmas a reszelő,mert az olló csak jobban roncsolja és jobban törik. (tudom, ezt nem veszi észre senki)
~2.lépés: Kend le egy fedőlakkal a körmödet mielőtt bármilyen színt viszel fel rá (lásd a képen-sötétzöld),hogy be ne szívja,mert ettől a körömlemezed sárga színű lehet. 
(katt) ->ezek ilyen "alapozó" lakkok,pont erre vannak amiről most beszéltem, a DM-ben lehet kapni és GLITTER FEDŐLAKK néven találhatjátok meg. 
Eleanor gyűrűsujján egy világosabb,rózsaszínes körömlakk van.
~3.lépés: Ha az alapozó lakk megszáradt akkor óvatosan kend rá a zöldes lakkot és  gyűrűsujjadra pedig egy rózsaszínes színű lakkot, de ha nem bírod kivárni azt az időt amíg megszárad akkor itt egy olyan spré a Dm jóvoltából amit Spray'n go néven találtok meg, ha ezt ráfújod a körmeidre akkor sokkal hamarabb száradnak meg. (katt). 
~4.lépés: Ha megszáradt mind két kezeden az összes köröm akkor, kenj rá egy átlátszó lakkot. Amely arra szolgál,hogy védi a körmödet, nem pattog le olyan gyorsan a lakk és egy szép fényes hatást ad neki.


Most jön a számotokra régen várt kedvenc rész: az edzésterv!
Sokan mondtátok,hogy olyan lábakat szeretnétek amilyen Eleanor-nak van, olyan szép alakot.
Tudjátok,nem mindig szép ez a vékonyság és egy nő, nem azért lesz igazi nő,mert csont és bőr,hanem azért mert ő az, aki. 
Persze a mai világban: a külső megfog, a belső megtart, alapon élnek az emberek többsége, ami szerintem végül is logikus és egyben reális is. 



Hoztam nektek egy rövid, mondjuk reggeli vagy esetleg délutáni, de NEM esti edzéstervet.
Eleanor is mindennap ezt csinálja meg, csak ő nem hanyagolja el. 
FONTOS!
Ha elkezded,akkor ne hagyd abba, ne add fel. Legyen egy cél kitűzésed és egy mottód: 
"Olyan alakom lesz mint Eleanor-nak!"
Itt egy apró, segítség videó (katt). 

Itt a mindennapos terv:
~1.lépésben:  Vegyél fel egy kényelmes, rövid és otthoni ruhát, olyat amiben lengén tudsz mozogni, nem feszes és nem feszül,hanem csak rábomlik a testedre. Keress egy adott csöndes,nyugodt helyet. Én a kertet javasolnám mindenkinek, mert friss a levegő, csönd van és adott a környezet is.
De, ha szégyenlősek vagytok,akkor pl.: ott a szobátok falain belül is csinálhatjátok.
~2.lépésben: 
- 20 darab guggolás 
- 60 ugrás (felemelt, egyenes kezekkel a levegőbe,de úgy,hogy guggolva érkezzetek le a földre) 
FONTOS: a feneketek ne érjen le a padlóra
- 1 perc kerékpár szobabiciklin (ha nincs akkor kocogjatok 1 teljes percig helyben,lehetőleg gyorsan)
- 30 darab kitörés
- 20 jobb oldali lábemelés (ez abból áll,hogy lefekszel a földre, a lábaidat a padlón tartod, a kezeidet szorosan, áramvonalasan a tested mellett tartod mindvégig, a jobb lábadat felemeled 20x)
- 20 bal oldali lábemelés (ugyan az mint a jobb oldali)
- 50 darab terpeszugrás
- és végezetül 30 perces kardióedzés (ami azt jelenti,hogy fuss 30 percet pl a ház körül,vagy taposs, vagy lépcsőzz 30 percet a lakásban, a lényege a kardiónak,hogy a pulzusszámod felemelkedjen)


Bár ígértem,hogy kivesézünk pár butikot, csak nem tudom,hogy ti melyikre lennétek kíváncsiak, ezért a blog FB-os oldalán,vagy kommentbe, vagy chat-be várom,hogy megmondjátok (lehet több is),hogy melyik boltot elemezzük ki, képekkel, videókkal. :)


A következő részben:
~ ruha összeállítás (3-4 darab)
~ 1 körömelkészítés
~ megszavazott smink elkészítés, videóval
~ lehetőleg butikok kivesézése
~ és még valami B.Ó.N.U.S.Z (ami titok)

15 megjegyzés:

  1. Wííííííííí*_____________* Elképesztően jó lett!:) Nagyon tetszik ez is!:DD Megérte befogni a pofám:$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönönöm♥ Nagyon örülök,hogy tetszik:))

      Törlés
  2. Nagyon jó :) Így tovább.:)))♥

    VálaszTörlés
  3. imádom a blogod! már csomó ideje ilyen blogot keresek, ahol Eleanor stílusát írják le részletesen, mert ő a példaképem. :) már nagyon várom a következő részt és sokat segítesz ezzel a bloggal! :))♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:)
      Örülök neki,hogy értékeled a "munkát" és,hogy ezzel tudok neked is segíteni:) Hiszen ez a cél♥

      Törlés
  4. ÚÚÚ...! Imádom!<3 She is my idol! :D nagyon tetszik. Életmentő vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életmentő? Huhh ezt sem mondták még:OO♥ Köszönöööm és nagyon örülök neki,hogy ennyire tetszik ;)

      Törlés
  5. Szia!:) Nagyon tetszik a blog. Az, ahogyan fogalmazol és megszerkeszted a szöveget egy zsenihez méltó! Ügyes vagy nagyon..<3 Csak így tovább!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Oh,,köszönööm ezeket a kedves,őszinte szavakat:O Nagyon jó ezeket a sorokat olvasni,amiket megosztottál velem♥:) Deee már egy ideje akartam kérdezni,hogy tudnál adni személyes FB fiókot magadról?! Mert szeretnék valamit kérdezni/mondani! Nuygi,nem ooolyan :DD♥

      Törlés
  6. Szia!:) Ezt végülis egy oldal miatt hoztam létre nekem személyes fb-m nincs ezen tartom a kapcsolatot mindenkivel..->http://www.facebook.com/danielle.peazer.5011516
    Itt bármit kérdezhetsz/írhatsz!(:

    VálaszTörlés
  7. 1 kérdés.. mi az a kitörés?XD

    VálaszTörlés
  8. ez az: http://tornaesfitness.blogspot.hu/2010/02/alsotest-kitoresek.html

    VálaszTörlés
  9. Végig csináltam az edzést... Nagyon kemény! :D

    VálaszTörlés
  10. Szia!Nagyon jó az edzésterv,de miket lehet csinálni a kardionál?Te is csinálod?

    VálaszTörlés