2013. július 27., szombat

11. rész- Öltözz vékonyabbnak

Sziasztok,
kicsit késve hoztam a mai napon a részt, és egy kicsit kevesebb is a rovat benne, mint amire igazából számítottam. Azért remélem még nem csalódtatok bennem, és ugyan úgy tetszik a rész, hiszen készültem nektek 2 új, különleges rovattal is, ami remélem hasznos lesz a számotokra! Ígérem, a következő részben megint a többség olyan lesz, olyanról fogok írni, amiről ti szeretnétek olvasni.
Hihetetlenül köszönöm ezt a számomra nagyon sok feliratkozót, és a sok olvasót♥ Köszönöm,hogy ennyire aktívak vagytok, és,hogy ennyien vagyunk a FB csoportba is!
Jó olvasást.
Puszi,Berni.

Sajnos megint csak eljött az, az idő amikor arról kell írnom,hogy nyílt egy Eleanor stílusával foglalkozó blog. Engem hihetetlenül zavar ez a helyzet, hiszen az a lány, aki a napokban azt a bogot megnyitotta, minden egyes mondatát,és ruháit, képeit rólam koppintotta. Ez nekem nagyon rossz, és egy időre teljesen el is veszi a kedvemet. Pedig eddig a pontig az a lány nagyon szimpatikus volt nekem..remélem észbe kap a levelem miatt is, és bár ezt nem kérhetem tőle: de remélem kitörli az oldalát, hiszen az enyém koppintása az egész!
Remélem tetszeni fog a mai rész, hiszen igyekeztem nektek összehozni! 

A FB csoportba folymatosan be lehet lépni, hiszen mindenkit tárt karokkal várunk köztünk: KATT.






1.
Eleanor posztolta ezt a képet Instagram-ra a napokban.
Tudtátok,hogy Louis segített létrehozni Eleanor-nak az Instagram profilját? Ez csak egy kis érdekesség volt annak, aki még nem tudta volna eddig.

Eleanor egy  overallt vett fel ezen a napon, ami a Gypsum Style egy csodaszép, fehér, selyem darabja.
/25.260 Ft/ (Katt
Gondolom El nem szerette volna ha a melltartója ott virít mindenki szeme láttára, hiszen ad magára, és nem mutogatja magát, ezért felvett alá egy fekete, egyszerű TopShop topot. És mivel a fekete-fehér kombináció nagyon nagy divat, ezért ez egy óriási plusz pont, és plusz ötlet El részéről.  
/4.160 Ft/ (Katt
És végül egy Sick Girl sapkát vett fel. 
/4.450 Ft/ (Katt

2.
Eleanor ezt a szettet akkor vette fel, amikor ő, Alana és Danielle elmentek ebédelni NY-ban. 

Eleanor a szokásos Mulberry táskáját választotta most is, ami valljuk be tökéletes darab, tökéletes viselet.
Egy csodaszép Pretty Ballerinas cipővel kombinált az outfitet. 
/Most akciós, így 47.250 Ft/
(Katt
Egy Ray-Ban napszemüveget viselt, amit előszeretettel hord, a többi darabokkal együtt. (Katt)
/43.090 Ft/
Egy gyönyörű V alakú nyaklánc, az Urban Outfitters egyik darabja, amit Eleanor nyakában még nem nagyon láthattunk. (Katt)
/3.560 Ft/
Plusz különlegesség képen még egy nyaklánc lógott a nyakában, ami egy keresztet szimbolizál. (Katt)
/1.980 Ft/
És ami a legjobb a szettjében, ami nekem a legjobban tetszik az a New Look Denim overall. Sokszor láthatunk rajta ilyen darabokat, de főleg ezt. (Katt)
/7.420 Ft/
Az overall alatt egy sima, fehér TopShop topot viselt. És a körme pedig egy halvány rózsaszín TopShop lakkal volt kikenve. 

3.
Danielle készítette ezt a képet NY-ban, mikor a lányok sétálni voltak egyet, és fel is töltötte Instagram-ra. 

El egy csodaszép, kék, apró, elszórt mintás ruhát viselt. Amit a TopShop-ban vett meg.
(Katt)
/35.660 Ft)
Egy TopShop aranyszínű sarut viselt a ruha megkoronázásaként. 
Nála volt a szokásos, kihagyhatatlan kis táskája, amit a Mulberry-ben vett.
És végül a ruha alatt egy Urban Outfitters melltartót viselt, ami csipkével van ellátva.
(Katt)
/7.100 Ft/



Minden lánynak az, az örökös álma, hogy vékony legyen.
Az, az álmuk, hogy az alakjuk tökéletes legyen, hogy saját maguknak és a külvilágnak is azt vetítsék ki, hogy szinte makulátlanok. Soha sincsenek megelégedve magukkal, örökös problémáik vannak, amik állandóan bennük kavarognak. A lányok, a nők többsége is ezzel küszködnek, a nagy többségek mindig szembetalálkoznak ezekkel a tényekkel, ezekkel a gondolatokkal. Most jönne a fontos kérdésem: Magadra ismertél?
Ha igen, akkor most megpróbálok segíteni abban, hogy hogyan öltözz vékonyabbnak.  

Kezdjük lentről: ha van egy tökéletes magas sarokkal rendelkező, számodra meseszép, és egyben divatos lábbelid is, akkor az nagy segítségedre lehet. Hiszen tudjátok: ha magasabbnak tűnsz, akkor teljes egészében megváltozik az alakod, hiszen hosszabb leszel, és optikailag az ilyen csipők nyújtsák is a női alakokat.

Ez egy H&M darab, amivel illusztrálhatom nektek a kigondolt darabokat. Ez a lábbeli 8.990 Ft.

Ha rövidnadrág után kutatsz, és még a mai is, mert nem tudod, hogy milyen állna jól, amivel optikailag el tudod érni, hogy vékonyabbnak tűnj, akkor most segítek. Ajánlom neked a bő fazonú rövidnadrágokat, ezeket pedig bátran hordhatod, minden színben, minden fazonban, és mintázatban is.

Ez egy Mango darab, amivel illusztráltam nektek a kigondolt fazont. Ez a nadrág most 10.400 Ft,pedig még le is van árazva.


De ha te inkább szoknyásabb típus vagy, és inkább arra az ág felé hajlasz, akkor neked a maxiszoknyák széles választékát ajánlom. Mert ezzel nem mutogatod a lábaidat, és optikailag is csal a szoknya, hiszen takar is egyben. 

Ez egy Bershka darab, amivel illusztrálom nektek a maxiszoknyákat. Ez a darab most le van árazva, így csak 2.995 Ft. Miközben az eredeti ára 8.995 Ft.







De ha még inkább nem szeretnéd mutogatni a lábaidat, a bőrödet a nagyvilágnak, akkor neked ez a megfelelő darab. Szerintem ezt már mindenki jó régóta tudja: a fekete szín minden mértékben csak vékonyít.
Ezért is válassz ceruzaformájú, fekete farmeranyagú nadrágot. 
Ez és az efféle darabok csak a javadra válhatnak, ezt sose feledd, mert az ilyen nadrágok örök divatok maradnak, és mindig legyen egy ilyen alapdarab is a gardróbodban, hiszen bármikor jól jöhet.

Ez egy H&M darab, amivel illusztrálom nektek a ceruzafazonú sötét nadrágot. Ez a darab most 3.490 Ft.

Ha saját magadon, szinte minden egyes testrészed gondot jelent, ha minden egyes adottságod nagyon zavar, és ezeket a gondokat elszeretnéd tüntetni mindenki elől, és ahogyan a cím is mondja, szeretnél vékonyabbnak öltözni, akkor van egy apró titkom a számodra, egy kulcsszó: a maxiruha.
Az ember bármikor magára veheti ezt a darabot. Hiszen egy hasonló színű, egy fekete, esetleg hozzá illő saruval tökéletesen kombinálhatóvá válik.

Ez egy H&M darab, amivel most illusztrálom nektek a maxiruhákat. Ez a ruha kapható narancssárgában is, és 8.990 Ft.

Ha esetleg alkalmakra vagytok meghívva, éppen egy adott fontos eseményre készültök, akkor az egybe ruhát javaslom nektek. Az a legjobb rajta, és a legelőnyösebb, ha apró minták, apró motívumok díszítik. Az apró minták mindig nyerők ha a vékony alakra szeretnétek menni, ha arra törekedtek, hiszen ennek a rovatnak ez a címe, ez a névadója.
A ruháknál ilyenkor az is óriási előny, és pluszpont ha az apró, virág motívumok a derék vonalától kezdődnek, és fokozatosan haladnak lefele. 

Ez egy Bershka darab, amivel most illusztrálom nektek a virágos, csinos ruhákat. Most ez a darab is le van árazva, így csak 3.595 Ft.

A kiegészítőkhez érve egy hosszú nyaklánc tökéletes lehet. Hiszen nagyon ügyesen nyújt a felsőtesteden. Egy divatos, hosszú nyaklánc, még a mai napig sem ment ki a divatból, és bármikor jól jöhet.

Ez egy Bershka darab, amivel illusztrálom nektek a hosszú nyakékeket. Ez a darab most le van árazva, mindössze 695 Ft.




A hűvösebb délutánokon, a hűvösebb estéken nagyon jól jöhet egy galléros mellény, esetleg egy galléros blézer is. Nagyon sok féle méretben, nagyon sok féle színben, és nagyon sok féle mintázatban is egyaránt kaphatóak, és megtalálhatóak. A világ egyik legjobb és leghasznosabb optikai csalódása is egyben, az úgynevezett "V alakú nyak kivágás", ilyen szabású mellényeket, és blézereket örömmel kereshetsz, hiszen öltöztetnek is, és a csinosságot is sugározzák a nagyvilág felé.

Ez egy H&M darab, amivel most inkább a blézereket illusztrálom nektek. Ez a fekete, csodaszép darab most 8.990 Ft.




Sokan kértétek már, hogy írjak nektek olyan sampon, és balzsam elkészítéséről amit otthon, házilag nem sok pénzből, de össze tudtok hozni.
Én most kicsit kutakodtam a kedvetekért, és pár hajgondra találtam, és írtam hajpakolásokat, amit házilag könnyen, és nem sok időpazarlással, de el tudtok készíteni. 

1. Ha hajhullással küszködsz:
~Ami szükséges hozzá: 
~ 4 darab nagy vöröshagyma
~ egy kés
~ egy edény
~ porcukor
~ egy kisebb befőttesüveg
~ egy evőkanál
Pucold meg a 4 darab vöröshagymát rendesen, majd miután ezzel megvagy akkor vágd fel őket apró darabokra, apró kis kockákra. A kockákra vágott hagyma darabokat tedd bele egy kis edénybe, és önts hozzá finoman körülbelül 4 evőkanálnyi porcukrot. 
Hagyd állni ezt a kettő darab hozzávalót a tálkádban. És később, az ebből nyert levet öntsd bele egy kisebb befőttesüvegbe. Egyetlen egy fejmosásra bőven elég körülbelül 3-4 evőkanálnyi, amit jó rendesen és alaposan dörzsölj bele a fejbőrödbe. 
2. Ha töredezik a hajad:
~Ami szükséges hozzá:
~ méz
~ 1 tojás
~ egy nagy bögre
~ evőkanál
Ragadj meg a kezedbe egy nagyobb bögrét, lehetőleg egy olyat amiben rendesen, tágasan elfér egy evőkanál is. Törd fel az egy darab tojást, és öntsd bele a fehérjét, és a sárgáját is egyaránt. Majd jó alaposan keverd el, és utána 1-1,5 evőkanálnyi mézet csepegtess bele a bögrébe, majd utána ezt is jól keverd el. Fontos: csak a hajvégeidre tegyél belőle. És körülbelül 10 percig hagyd fent rajta, majd jó alaposan mosd le.
3. Ha zsírosabb a hajad mint az átlagnak:
~Ami szükséges hozzá:
~ 3 tojás
~ 15 gramm élesztő
~ egy nagy lime
~ habverő
~ egy edény
Vegyél elő kettő poharat, törd fel a tojást, és az egyik pohárba csak a sárgáját öntsd, a másikba pedig csak a fehérjét öntsd bele. Nekünk csak a fehérje kell most, amit öntsd bele egy kis tálkába, és azután a habverőddel verd fel jó rendesen. Habverés közben, keverj bele élesztőt is, azt a mennyiséget ami írtam (15 gramm). Majd ha rendesen belekeverted az élesztőt, akkor a vége fele facsard bele a lime levét is. Kend jól el a hajadban, és körülbelül 15 perc múlva le is moshatod. 

Most egy nagyon jó ékszer DIY-vel készültem nektek. Az egyikhez kicsit jobban kell az ügyesség, és jobban kell figyelni, hiszen fogóval kell majd dolgozni. 

1.
Ebből a pár kellékből, csodálatos gyűrűket lehet készíteni. Nem túl bonyolult, de vigyázni kell, és lassan kell csinálni, hiszen óvatos munkát igényel az egész folyamat!
~Amire szükséged van hozzá:
~ egy ékszerfogó, esetleg sima fogó
~ és egy rézdrót

~ 1.Lépés: Vegyél ki a rézdrótos dobozból legalább 1 dupla nagy kört. És csinálj belőle a jobb és a bal kezed segítségével egy ilyen kis kört, aztán állj meg. Lásd a képen:
Úgy is megcsinálhatod a hurkot, hogy belerakod az ujjadat, és úgy húzod meg, hogy hagysz egy kis helyet is benne,hogy az ujjad utána kiférjen. 
~2.lépés: Nagyon hosszas folyamat lenne, amíg én leírnám nektek,hogy hogyan készítsétek el a gyűrűben a masnit,mert lehet mást is, ezért inkább képekben megmutatom nektek lépésről, lépésre:
És a végeredmény valami ilyesmi lesz. Remélem mindenkinek sikerülni fog, hiszen nem olyan nagy munka, de nagyon ötletes és szép gyűrűket lehet kihozni belőle. Nekem nagyon tetszik, és a napokban én is ki fogom próbálni garantáltan, töltök is fel képet a FB csoportba.

Olyasmi szetteket kerestem, és válogattam ki nektek, amik hozzám is közel állnak, hiszen a bemutatott ruha darabok nagy többségét én hordom is, és megtalálhatóak a gardróbomban.








9 megjegyzés:

  1. Annyira imádtam !!!
    A haj tippeket és a gyűrűset már alig várom hogy kipróbáljam :)))
    A követlező vásárlásomnál pedig már figyelni fogok arra, amiket ajánlottál :)
    Annyira imádom az ilyen bejegyzéseket *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Nagyon örülök neki,hogy ennyire tetszett, már amennyire ezt leírtad itt nekem:))
      Ha kipróbáltad a gyűrűset, akkor a FB csoportba nyugodtan elküldheted kommetbe a képet, vagy a FBomra írhatsz nekem egy levelet ezzel kapcsoltban, ha szeretnéd,hogy hamarosan kikerüljön a blogra, hiszen már 1-2 ember küldött képet, és ha több lesz, akkor kiteszem:) Örülök,hogy fel tudod használni azokat, amiket leírok, és,hogy hasznosítod is őket:) Köszönöm♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
  2. Szia!Nagyon jó volt a bejegyzés.A következő részbe is tennél ilyen DIY ékszerkészítést?
    Puszi:Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Köszönöm, örülök neki,hogy tetszett:)
      Persze, ha szeretnéd, akkor ez megoldható lesz!
      Puszi,Berni.

      Törlés
  3. Nagyon jó volt ez a rész is! Csak így tovább! :))
    PS: Lenne egy kérdésem, nem tudod, hogy Eleanornak ezt a cipőjét hol lehetne megvenni?
    https://weheartit.com/entry/62304325/in-set/11497788-just

    Előre is köszi! Imádom a blogod! ♥
    Puszii: Fanni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      az Office oldalán rákerestem a cipőre, és a nevére, de nem találtam konkrétan semmit sem, mert azt írta ki,hogy nincsen találat. Ezért máshogyan kerestem rá,mert a lábbeli onnan van, úgy sem ment, akkor még 2 féle képpen megpróbáltam és akkor kiadott 7 oldalt, azokat végig görgettem és sajnos nem találom a cipőt! Így szerintem már végleg elfogyott, hiszen már nem is mai darab, sajnos:S De szerintem E-bay-en találhatsz talán:)
      Amúgy köszönöm,hogy tetszik a blog, na meg a rész is:))♥
      Puszi,Berni.

      Törlés
    2. Fanni nem ezt keresed? Én ezt a Topshop oldalán találtam és szerintem ez olyan mint ami a képen El-en van. http://www.topshop.com/en/tsuk/product/shoes-430/boots-460/heeled-boots-706/amina-cup-heel-shoe-boots-2120613?refinements=category~%5b209969%7c208544%5d&bi=1&ps=20

      Törlés
  4. Ági: Ha megnézted a képet, akkor láthatod,hogy nem azt a cipőket keresi, amiket te belinkeltél neki! De azért aranyos vagy,hogy te is próbálsz neki segíteni:))

    VálaszTörlés