2013. augusztus 26., hétfő

14.rész- Őszre fel!

Sziasztok,
először is szeretném megköszönni azt,hogy ennyien itt vagytok, ennyien olvastok és ennyien érdeklődtök a bloggal kapcsolatban. Napról-napra csak nő a feliratkozók száma itt, és napról napra nő az olvasók száma a FB csoportban is! Nagyon hálás vagyok nektek mindezért, engem ezzel tesztek nagyon boldoggá. Köszönöm a sok-sok kommentet. Örülök,hogy ask.fm-en és FB-on levélben is hozzám fordultok segítségért, nagyon szeretek mindenkinek tanácsot adni, és szeretek ott segíteni, ahol tudok :)
Még egyszer köszönöm ezeket nektek, csodálatosak vagytok, komolyan mondom♥

Jó olvasást, és várom a véleményeket, kérdéseket ha van.
Puszi,Berni.


Köszönöm a visszajelzéseket az új kinézettel kapcsolatban, nagyon jól esett az összes!
Most megint csak olyan rész van, amiben én mondom a régi rovatok mellett, egyaránt újakat.

Készültem nektek egy párral, szóval akkor olvassátok csak, remélem az ÚJ rovatok is tetszeni fognak, és remélem ma is eltudtok csípni valami kis ötletet. 




1.
Ez a kép akkor készült, mikor Eleanor körülbelül 1 hete Louis-val kézen fogva mentek végig a reptéren.

Szerintem ez a szett egy ilyen átutazós reggelre nagyon jó, kényelmes és a szín kombináció is nagyon jó!
Eleanor a kasmír, szürke pulóverét Ance darabjai közül vette meg. (Katt)
Az alatta lévő, rövid ujjú, csíkos, vékony felsőjét a TopShop-ban vette. (Katt)
/3.500 Ft/
A tőle megszokott, és bizonyára nagyon szeretett alapdarabot a fekete csőfarmert vette fel ehhez a szetthez, amit a TopShop-ban vett.
A fekete Vans cipőjét az Office-ban vette. (Katt
/10.050 Ft/
És a szett végezetéül egy újonnan vett Mulberry darabbal jelent meg. (Katt
/Ennek még az ára is szörnyű, komolyan mondom..rossz volt ránézni, inkább nem is írnám le!/

2.
Ez a kép akkor készült mikor Eleanor vásárolni ment barátnőjével, Danielle Bernstein-el, és megkértek egy járókelőt, hogy fotózza le őket, a kép fel is került Danielle Instagram fiókjára!

Imádom ezt a ruhát ami El viselt, ezzel a cipővel meg főleg tökélet viselet volt egy délutáni vásárlásra! Bár a színek nekem túl komorok voltak, de én is szoktam így öltözni, szóval szerintem jó összeállítás volt a színek terén is. 
Ezt a hosszú, fekete, nagyon egyszerű, egybe ruhát a TopShop-ban vette. (Katt)
/13.390 Ft/
Ebben a szettben is szintúgy csak feltűnik a Mulberry táska, a fekete bőrből készült darab. (Katt
Eleanor nagyon egyszerű, de mégis nagyszerű Vans cipőjét ehhez a ruhához is felkapta, amit az Office-ban vett. (Katt
/ 10.050 Ft/
És végül a pilóta napszemüvegével koronázta meg az egész outfit-et, ezt a darabot a Ray-Ban-ben vette.
/44.320 Ft/

3.
Ez a kép tegnap készült egy hajón, Eleanor még mindig a barátnőjével van, itt is együtt beszélgettek éppen. A lány Danielle Bernstein.

Végre egy olyan szett, amit már vagy másodszorra láthatunk vissza Eleanor-on! Én ezt nagyon értékelem, hogy ő egy ruhát felvesz kétszer is, hiszen sokan ilyen barátnő posztban nem teszik meg, ami szerintem nagyképűség kicsit.
Eleanor ezt a ruhát a Maje-ben vette. (Katt)

Eleanor és Danielle ugyan olyan Converse cipőt vettek tegnapelőtt, amiről kép is készült, Danielle tette fel Instagram-ra, és ezért ők tegnap már fel is vették ezeket a darabokat, amit nagyon jól tettek hiszen Eleanor-nak jó választás volt a szetthez ez a lábbeli. Bár nekem a szív nem tetszik rajta, de ez egyéni "gond". 
(Katt)
/22.320 Ft/
Megint csak a bőr, fekete Mulberry táska jelent meg nála a hajón. (Katt
És mellette a másik színű, és másmilyen lencséjű Ray-Ban napszemüvegét vette fel. (Katt
/56.370 Ft/

Eleanor a napokban kettő új ékszert is "villantott". Amit most szeretnék nektek megmutatni. Egyszer más volt ilyen rovat, már kicsit régebben, akkor minden egyes eddig látott ékszerét felsoroltam nektek, és most itt az idő, hogy újra legyen egy ilyen kis rovat. Bár ez csak kettő darab ékszer, de úgy éreztem, hogy mégis kell róla írni!

Karkötő:
Ez a kép akkor készült, mikor előzőhéten Eleanor és Louis kézen fogva mentek végig a reptéren, a többi One Direction tag is velük volt.

Ez a karkötő, ami a kezén van, egy Monica Vinader darab. Csodaszép, egyszerű és a színe is nagyon szép, teljesen Eleanor stílusához illik ez a karkötő. 
Több színben is kapható (miszerint: zöld, fekete, narancssárga, kék, szürke, rózsaszín, lila, neon, barna,bézs). Persze a színválaszték csak a megkötős szárára érvényes, a karkötő többi részére nem! 
Az ára pedig: 46.250 Ft! Ha valaki szeretne rendelni, az itt tudja megtenni: x

Karóra: 
Ez a kép akkor készült, mikor Eleanor éppen egy rajongónak integetett a This Is Us London-i premierjén. 

Ez az óra egy Burberry darab, csodálatos, és nagyon egyszerű, mégis a két szín ötvözete is lenyűgöző ahogyan az arany, és az ezüst összefonódnak, és egy csodaszép képet alkotnak. Csak ebben a színben összetételben kapható. Az ára pedig: 53.700 Ft!
Ha valaki szeretné ezt a darabot megrendelni, akkor ezt ezen a linken teheti meg: x.

De mivel ezen kívül pár hónapja is előkerült pár ékszer, amit mostanra is már szívesen hord, ezért azokat is megmutatnám nektek.

Gyűrűk:
Ez a kép akkor készült, mikor körülbelül 1 hónapja Eleanor a barátaival nyaralt egy kis időt Franciaországban. Ez az egyik este készült, mikor a lányokkal elmentek vacsorázni az egyik ottani étterembe.

Sajnos nem tudom nektek bemutatni mindegyik gyűrűt ami Eleanor kezén díszeleg! De a többséget, amit tudok, azt megpróbálom.
Az első gyűrű egy Urban Outfitters darab. Az ára pedig: 2.300 Ft. És itt tudjátok ez a darabot megrendelni: x.  
A következő nagyon gyönyörű gyűrű is Urban Outfitters darab. Ennek az ára pedig: szintúgy mint az előzőnek, 2.300 Ft. És ezt ezen a linken tudjátok megrendelni, ha szeretnétek: x
A többi kettő, még fent maradt gyűrű sajnos végleg elfogyott, így azokról már a linkben a képet, az árat mindent leszedtek, sajnos! 

Barátság karkötő:
Ez a kép akkor készült, amikor Eleanor a barátaival volt Franciaországban, mert elmentek egy pár napos kiruccanásra oda. Itt éppen egy hajón vannak.

Ez a szép, korall színű kerek gyöngyökkel kirakott karkötő, úgymond egy barátság karkötő, hiszen mindenki aki ott volt a kiruccanáson, mindenki vett magának, így Eleanor-nak is lett egy. 
Az ára pedig: 10.700 Ft.
És ha szeretnétek, akkor itt tudjátok megrendelni, az alábbi linken: x

Minden együtt:
Ez a kép akkor készült, mikor Louis-val és El pár barátjával elmentek megünnepelni Eleanor 21-dik születésnapját. Ezek a képen éppen Lani-val szerepelnek közösen. Ami fel is került Instagram-ra.

A felső sorban, a bal oldal felöli karkötő, egy Pandora darab, amihez vannak kiegészítők is, és mindenféle kis darabot lehet rá felaggatni. Az ára pedig: 44.700 Ft.
A következő, a felső sorban, a jobb oldali, a mellette lévő. Ez egy szívecskés, teljesen egyszerű, de mégis aranyos ASOS gyűrű. Az ára pedig: 2.780 Ft.
A következő darab, az alsó sorban, a bal oldali. Ez egy Michael Kors, gyűrű, ami egy "csomót", egy "kapcsot" jelképez. Sajnos a kereséseim alapján, ez a darab már elfogyott mindenhonnan, de az ára 14.550 Ft volt.
És az utolsó darab, egy Urban Outfitters darab. Aminek az ára, pedig: 3.480 Ft.


Úgy gondolom, hogy ezt az ÚJ rovatot nagyon sokan fogjátok előnyben részesíteni, és sokan fogjátok szeretni. Hiszen itt most kiválasztottam nektek pár helyszínt, pár eseményt, és mindegyik kategóriában 2 összeállítást mutatok, amiben bátran elindulhattok otthonról. Ráadásul hazai üzletek termékei között keresgéltem, így az ára is ott lesz, és be is szerezhető.

1. ...ha edzésre megyünk:
1. (bal oldali szett): Kényelmes ruhákban egyaránt jó a sportolás. Főleg ha nem tapad rá, ha nem olyan anyagból van. A Nike futócipő még edzésekre is jó. Ha te inkább a "sötétebb oldalon állsz" gondolok ezalatt a fekete és a szürke kombinációra, akkor ez a te szetted lesz!
Felső: 2.435 Ft-H&M 
Nadrág: Adidas 
Cipő: 17.900 Ft-Nike 

2. (jobb oldali szett): Ha te inkább a színesebb darabok felé kapaszkodsz, akkor vigyél bele egy kis színt az edzésbe, hiszen ettől neked is jobb kedved lesz, és többen fel is figyelnek rád. Ki tudja kivel találkozol egy edzőteremben nem?! 
Felső: 9.745 Ft-Nike
Nadrág: 8.700 Ft-Adidas 
Cipő: 22.380 Ft-Nike


2. ...ha ebédelni megyünk:
1. (bal oldali szett): Ez egy tipikus Eleanor által inspirált outfit. Kényelmes viselet, de mégis divatos, összhangban vannak a színek. Ha te a letisztult, de mégis elegáns vonalat követed, akkor neked ez a szett az ajánlott, ebben fogod magadat a legjobban érezni.
Felső: 8.695 Ft-H&M 
Nadrág: 6.955 Ft- Pull&Bear 
Cipő: 5.210 Ft- H&M
Táska: 8.695 Ft- H&M 

2. (jobb oldali szett): Ez már sokkalta nőiesebb mint az első, a barna és a kék nagyon szépen dominál egymás mellett! Ha szereted a kényelmet, de mégis a szoknyák pártfogoltja vagy, akkor ez a szett magáért beszél szerintem.
Felső: 4.500 Ft- H&M
Szoknya: 8.000 Ft- Pull&Bear 
Cipő: 8.690 Ft- H&M 
Táska: 6.715 Ft- Mango

3. ...ha vásárolni megyünk:
1. (bal oldali szett): Ha te inkább az egyszerű, de mégis divatos formákat szereted, és inkább sportosabb vagy, de mégis kipróbálnád a nőiesebb vonalakat, akkor ez a szett nagyon jó barátod lehet egy csajos délutánon, egy bevásárlás közepette! 
Farmer mellény: 6.955 Ft- H&M 
Szoknya: 8.695 Ft- H&M 
Cipő: 11.195 Ft- Converse
Táska: 3.470 Ft- Pull&Bear

2. (jobb oldali szett): Ez egy sokkalta csajosabb, és bevállalósabb külsőt vonz maga után. Szinte minden szempár utánad fog fordulni, hogy ha ezt viseled. Ha te olyan fajta vagy, aki szereti ha megnézik, és rámosolyognak, akkor ebben a szettben ezt könnyedén el is fogod érni! Ráadásul lenge, és jól szellőzik is.
Felső: 1.300 Ft- H&M 
Nadrág: 7.700 Ft- Tally Weijl
Cipő: 24.360 Ft- Pull&Bear
Táska: 6.955 Ft- H&M 

4. ...ha jön az esti kutyasétáltatás:
1. (bal oldali szett): Én személy szerint eszméletlenül imádom az ingruhákat, olyan jók, mert teljesen egyszerűek, de mégis lenge, és divatos. Nem sok emberen lehet ilyet látni, de azért akad. Ha te úgy érzed,hogy ezek a kiegészítők a szívedhez nőttek egy pillanat alatt és szeretsz kitűnni a stílusoddal a tömegből, akkor ez a szett neked való!
Ing: 5.215 Ft- H&M 
Cipő: 10.400 Ft- H&M 
Táska: 5.215 Ft- H&M 

2. (jobb oldali szett): Ez egy nagyon csajos összeállításra sikeredett, főleg  virágok és a csipkék miatt! Ha a te stílusod is ilyesmi, esetleg nagy csipke párti vagy, akkor ezt a szettet ajánlom neked!
Felső: 6.200 Ft- Pull&Bear 
Nadrág: 9.040 Ft- Pull&Bear
Cipő: 13.400 Ft- Mango
Táska: 12.100 Ft- Mango 

5. ...ha jön a megbeszélt délutáni találkozó a barátokkal:
1. (bal oldali szett): A kép feletti kis cím teljesen magáért beszél szerintem. Ha szereted a mintákat, de mégis a hátizsák-tornacipő hagyományos kombinálásánál vagy évek óta, akkor ez az összeállítás a neked való!
Táska: 8.500 Ft- Vans
Cipő: 4.500 Ft- H&M
Felső: 2.700 Ft- Pull&Bear
Nadrág: 6.950 Ft- Pull&Bear 

2. (jobb oldali szett): Nagyon nagy divat a bőr ujjas kabát, nagyon sokan keresitek is, ezért is gondoltam,hogy ebbe a szettbe ez egy tökéletes választás lenne, fekete hátizsákkal jobb lenne, de sajnos nem találtam szebbet! Ha szereted az efféle stílust, az efféle darabokat, akkor ezt a szettet rád tervezték!
Kabát: 12.170 Ft- H&M 
Nadrág: 10.435 Ft- Mango 
Cipő: 5.215 Ft- H&M 
Táska: 6.900 Ft- Pull&Bear 

Ahogyan ha ránéztek a rovat címre, szerintem már az is elárul mindent.
Arra gondoltam, hogy bemutatok nektek a hazai üzletekből pár olyan kabátot ami jó lesz őszre, a hidegebb, esetleg a melegebb napokon. Mivel a blog Eleanor-ral és a stílusával foglalkozik, ezért természetesen rögtön olyan kabátokat kerestem fel, amik teljes mértékben hasonlítanak, maximum fazonra is, mint amilyeneket El a tavalyi évben is hordott!

Akkor szerintem kezdjünk is bele, ez is egy új rovat, remélem tetszeni fog mindenkinek.

1. 10.450 Ft- H&M  Ez pedig Eleanor kabátja: x. 
2. 12.175 Ft - H&M  Ez pedig Eleanor kabátja: x. 
3. 10.450 Ft- H&M  Ez pedig Eleanor kabátja:  x.
4. 10.430 Ft- H&M  Ez pedig Eleanor kabátja: x. 
5. 12.100 Ft- H&M   Ez pedig Eleanor kabátja: x

Eleanor előnyben tartja a blézereket is, így egy ilyennel is készültem nektek.
1. 6.950 Ft- H&M  Ez pedig Eleanor blézere: x.
2. 10.450 Ft- H&M  Ez pedig Eleanor blézere: x.
3. 10.070 Ft- Mango  Ez pedig Eleanor blézere: x.
4. 6.950 Ft- H&M  Ez pedig Eleanor blézere: x.
5. 14.550 Ft- Mango  Ez pedig Eleanor blézere: x.

A múltkori részben kimaradt ez a rovat, de előtte persze megkérdeztem tőletek, hogy nem bánnátok-e ha nem lenne DIY benne, és nagyon sokan azt mondtátok,hogy nem baj, aminek nagyon örültem. De, most megint itt egy új rész, és újabb DIY is van!

1.
~1.lépés: ~Amire szükséged van hozzá:
~ékszer fogó, vagy sima fogó, lehetőleg akkora méretű mint a milyeneket a képeken látsu
~hajgumi
~ lánc

~2.lépés: Vedd a kezedbe a kiválasztott, egyetlen egy kis darab láncot. Olyat, mint amilyet a képen is látsz. Aztán ha van otthon ékszerfogója valamelyik családtagodnak, akkor azt kérd tőle kölcsön. Ha nincsen akkor egy sima, egyszerű, hagyományos fogó is megteszi, de arra figyelj,hogy körülbelül akkor méretű legyen mint amilyet a képen látsz. 
~3.lépés: Ha ezek is megvannak, akkor nyisd meg a fogóval az első és az utolsó lánc szemet is, egy kicsit. Aztán fogd meg a kiválasztott hajgumit. Csak az a fontos, hogy legyen vastag, és bármilyen színű lehet,de olyan legyen, amit már teljes mértékben tudsz nélkülözni. 
~4.lépés: Tedd bele az első kapocsba (amit szétnyitottál egy kicsit) a hajgumi egyik oldalát, majd a hátsó kapocsba tedd bele a hajgumi másik oldalát. Ha ez is megvan, akkor vedd elő megint a fogót és szoríts össze eredeti formájára a kettő kapcsolt, amit a harmadik lépésben szétnyitottál. Majd utolsó lépésbe hajtsd félbe a hajgumit, és vedd fel a kezedre.

Ilyen lesz a végeredmény, ha mindent pontosan csináltál: 

~1.lépés: Reszeld a körmödet egy időtálló, lehetőleg körömbarát reszelővel. Ha nem igazán használtál eddig ilyet,akkor is remélhetőleg, az otthonodban megtalálható egy bizonyos "fémreszelő" nevű hosszú reszelő. (katt)
Ezzel a körmöd mosolyvonalát hamar megtudod csinálni apró,finom mozdulatokkal!

Érdekesség: ha nem körömvágó ollóval vagdosod a körmödet,hanem időt szakítasz a szép ápolt körmök kinézetére akkor dobd el az ollót és válaszd a körömreszelőket! Lehet nagyobb, jobb fokozatút is választani, nem az alap reszelőt a "fémreszelőt". Mert ha gyorsan növő,erős,ápolt és egészséges körmöket és körömágyakat szeretnél akkor erre alkalmas a reszelő,mert az olló csak jobban roncsolja és jobban törik. (tudom, ezt nem veszi észre senki)
~2.lépés: Kend le egy fedőlakkal a körmödet mielőtt bármilyen színt viszel fel rá (lásd a képen-világoskék),hogy be ne szívja,mert ettől a körömlemezed sárga színű lehet. 
(katt) ->ezek ilyen "alapozó" lakkok,pont erre vannak amiről most beszéltem, a Dm-ben lehet kapni és GLITTER FEDŐLAKK néven találhatjátok meg. 
~3.lépés: Ha az alapozó lakk megszáradt akkor óvatosan kend rá a világoskék lakkot az összes körmödre,de ha nem bírod kivárni azt az időt amíg megszárad akkor itt egy olyan spré, a Dm jóvoltából amit Spray'n go néven találtok meg, ha ezt ráfújod a körmeidre akkor sokkal hamarabb száradnak meg. (katt). 
~4.lépés: Ha megszáradt mind két kezeden az összes köröm akkor, kenj rá egy átlátszó lakkot. Amely arra szolgál,hogy védi a körmödet, nem pattog le olyan gyorsan a lakk és egy szép fényes hatást ad neki
.

Mivel már vészesen közeleg az ősz, és mivel az idő is ezt mutatja, főleg már a mai napon is, ezért innentől kezdve őszi Eleanor ihlette ruhákat fogok nektek bemutatni. Jó nézelődést köztük!









23 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, profi munka, szépen kidolgozott gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      nagyon szépen köszönöm ezt a meglátást!:))

      Puszi,Berni.

      Törlés
  2. Szia Berni! :)
    Végre rávettem magamat a kommentelésre, remélem nem haragszol, hogy eddig nem írtam :')
    Nagyon értékelem a munkádat, látszik, hogy mennyit foglalkozol a bloggal, mennyit fáradozol, hogy összeszedjél mindent egy ilyen részhez. Nagyon hasznosnak tartom az oldalt, nagyon jó ötlet volt, hogy belevágtál.
    Ez a rész is csodás lett, mint, ahogy a többi is, a szettek tetszettek :) Azt találom furcsának, hogy Eleanornak mennyi drága ruhája, és kiegészítője van :P Oké, hogy Lou a barátja, de akkor is. A DIY-nek nagyon örültem, szerintem 100%, hogy megcsinálom :D A mit vegyünk fel-es rovat is ötletes! A szokásos Eleanor ihlette ruhák is nagyon bejövősek, és azt figyeltem meg, hogy már én is Polyvore-on kicsit El stílusához hasonló ruhaszetteket készítek :D
    Remélem a komim azért olvasható, nem annyira összeszedetlen, mint amennyire én azt gondolom.
    Még egyszer köszönöm ezúton is, hogy elkezdted a blogot, mert imádom! <3 Várom a következő részt :)
    Puszi: Bree

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      dehogy haragszom,hogy eddig nem írtál, nekem az is nagyon sokat jelent,hogy ezek szerint folyamatosan olvasod a blogomat:) De azt köszönöm,hogy most kommenteltél is! Köszönöm szépen,hogy ezeket leírtad nekem, és nagy örömmel tölt el,hogy ezt gondolod a blogomról!♥
      Igen, Eleanor ruhái sajnos drágák, a leárazásnál, amikor azok a hónapok voltak, akkor sokkalta olcsóbbak is voltak a ruhák, ami nagyon jó volt. Igen, sok kiegészítője van, de ez egy lánynál elengedhetetlen, nemde?:) Nem Louis pénzeli, ha arra gondolsz!:) Ha megcsinálod akkor én annak nagyon örülök, és annak is örülnél, ha az ÚJ részhez, ami pár napon belül lesz, vagy a FB csoportba feltöltenéd a képet a kész DIY-ről és akkor én ki tudom tenni a keresztneveddel ellátva!
      Én köszönöm szépen,hogy ezeket leírtad nekem, mindig nagy örömmel töltenek el az ilyen aranyos, és őszinte kommentek♥ Remélem még párszor, kifejted azért majd kommentekbe a véleményedet:)

      Puszi,Berni.

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, már most tudom mit kezdjek magammal az őszre:) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      örülök neki,hogy tetszett:)
      Óóó ezt örömmel olvasom, ilyet se mondtak még sokan!

      Puszi,Berni.

      Törlés
  4. Szia:)

    Nem letolásból kérdezem vagy valami, de te a fontot mennyivel szorzod? Mert a 60font az 21 000 FT nem 13K vagy nem tudom mennyit írtál. A font általában olyan 350 körül mozog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      persze, természetesen gondoltam:) Nem, én interneten számítom át az árakat, és nem tudom,hogy mennyivel van, mert a mindennapos, friss érték fejében számolja át, így az árak ezek, sajnos!

      Puszi,Berni.

      Törlés
  5. Hűha! Gratula! Nagyon jó lett a kinézet és kifejezetten tetszett ez a rész:)) Bár az nekem is fura, hogy ilyen drága ruhái vannak...vagy lehet hogy mi magyarok vagyunk ilyen körültekintőek az árakat illetően? Lehet.. Na mindegy. Nagyon tetszett ez a két szett és a Mit vegyünk fel rovat. :) Még egyszer gratulálok és várjuk az újabb részt! :))

    UI: Én személy szerint kíváncsi lennék El cipőire is, különösön az "ünnepibbekre":)

    Puszillak!:*
    Fanni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Ennek nagyon örülök,hogy tetszik az ÚJ kinézet és a rész is! Köszönööm:)) Igen, sajnos ez annyi, amennyi, ahogyan 2 kommentel ezt feljebb is elmondta, amikor leárazások voltak, sokkalta olcsóbban voltak a ruhák!://
      Köszönöm♥
      Ha belépsz a FB csoportba, vagy ha bent vagy, akkor a következő utáni résznél, tudod hogy TI kértek, és akkor majd én azt kiírom, és kommentbe írhatsz,hogy miről szeretnél olvasni, és akkor írd ezt is bele:) Ha nem vagy benne, akkor itt a link: https://www.facebook.com/groups/627879807226270/

      Puszi,Berni.

      Törlés
  6. Szia Berni! Nagyon-nagyon jó lett a rész,mint mindig.:)Nagyon tetszett a DIY rovat és holnap biztosan meg is csinálom.:)Nagyon tetszett a Mit hova vegyünk fel rovat és a Hasonlót mint Eleanor-nak is.Jól jött a kabátos rész is,mert bár van két szövetkabátom egy lila és egy fekete kéne venni újat. És az a Mullbery táska....Nagyon szép és jó de mikor rámentem és megláttam az árát....át sem váltottam, mert fölöslegesnek éreztem. Elképesztő, hogy mekkora r különbségek vannak a két ország között.:) És alapjába véve fantasztikus volt mint az összes többi.<3
    Puszi:Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm szépen♥ örülök neki,hogy tetszett:) Ha megcsinálod a DIY-t akkor kérlek küld el nekem levélben FB-on,mert a keresztneveddel ellátva kitenném a blogra, köszönöm előre is,ha elküldöd!:) Igen, teljesen másak az árak, szívem nem volt leírni az összeget egy ilyen táskáért, komolyan mondom!:/ Örülök annak is, hogy akkor a kabátos rovat is jól jött neked így:) Köszönöm♥

      Puszi,Berni

      Törlés
  7. Szia Berni! Én mostantól folyamatosan követtem a blogod, mert nagyon jók a tippek és ki is fogom póbálni ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      ennek nagyon örülök,hogy rátaláltál a blogomra és követni fogod!♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
  8. Ez több mint profi. Egyszerűen imádom amit írsz, bár nem szívesen olvasom azt a címet, hogy "Őszre fel", ami persze nem a te hibád. Csak így tovább és nagyon-nagyon gyorsan kövit.*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Óóó nagyon szépen köszönöm♥
      Igen, én sem szívesen írtam meg ezt a címet hozzá..nem is az évszak miatt hanem az iskola miatt, személy szerint az egyik felem várja, de csak a barátaim miatt, a másik meg őrjöng szinte,hogy semennyire sem szeretne menni!:/
      Köszönöm szépen, majd igyekszem vele:)

      Puszi,Berni.

      Törlés
  9. Szia Berni!:) Hát mit mondjak?! Ez a rész is elképesztően jó lett. Legjobban a Mit vegyünk fel.. rovat tetszett!:) Nagyon jó és ÉN köszönöm, hogy belevágtál a blogba, mert egyszerűen imááááádom!:3♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Jaaj nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!♥ Nagyon örülök neki,hogy TE IS ezt gondolod az egész blogról:) Az ilyen komment mindig annyira, de annyira jól esik:))

      Puszi,Berni.

      Törlés
  10. Szia. Díj itt: http://niallhoranandharrystyleslovestory.blogspot.hu/2013/08/1dij.html :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      nagyon köszönöm,hogy rám gondoltál, ha jól tudom már másnap ki is tettem:)

      Puszi,Berni.

      Törlés
  11. szia :) tudom ez nem a sulikezdős dolog, de nem tudom, szerinted nem gáz ha évnyitóra nem szoknyába megyek hanem egy fekete gatya/leggings egy fehér blúzzal? http://www.polyvore.com/untitled_22/set?id=95841003 valami ilyesmire gondolok :) minél hamarabb válaszolj a kérdésemre ha lehet xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      ha máskor ilyen kérdésed van akkor kérlek vagy FB-on írj nekem üzenetet vagy pedig Ask.fm-en is tudsz írni: http://ask.fm/SewingBi Mert kommentbe ezekre annyira nem szeretek válaszolgatni, szeretem az ilyen kérdéseket egybe gyűjteni, és azokon az oldalakon válaszolni/ segíteni nektek:)
      De ez a szett, amit a Polyvore-n csináltál meg, szerintem nagyon jó, a ruha amit kigondoltál az is tökéletes lesz hozzá:) Biztosan sikered lesz benne! Próbáltam nagyon gyorsan, és hamar válaszolni!

      Puszi,Berni.

      Törlés
  12. Szia,
    köszönöm szépen, hogy te is rám gondoltál:) Amint tudom, jövőhéten ki is teszem!♥

    Puszi,Berni.

    VálaszTörlés